reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

mgk- kochanie z tymi objawami to sie kompletnie nie przejmuj.. nie wiem czy tobie to pislam czy innej dziewczynie ale moja kolezanka nie miala zadnych objawow dopeiro w 8 tyg zaczela wymiotowac, a tak zadnych , kompletnie nic,, wiec ni sie nie przejmuj,, one napewno przyjda tylko w swoim czasie i moze wiecej a moze jeden..
veritaserum71 - jeszcze raz gratuluje, my tez staralismys ie pol roku, ale w tym czasie mozemy zaliczyc rowniez operacje ktora pomogla:-D
lilu19- jak spedzilas urodzinki i jak wyjazd do rodzinki?? ale sie zrymowalo hehe:-D
kingus- kochanie a ty gdzie zniklas... smutno tu bez ciebie:-(

jak to dobrze ze jeszcze 2 dni wolnego... kurcze cudownie... :-D:-D:-D
teraz z mezem szukamy jakiegos autka bo trzeba kupic bo nasze strae uno ledwo co zipie... i jutro wybieramy sie na wycieczke po komisach:):-D:-D:-D
Przynajmniej czeka cie wiekszy zakup:-D bo ja bylam tylko na wycieczce w Tesco;-)

reklama
mgk dzieki bede robic tak jak mowilas 22 i od 20 toaleta dla mnie nie istnieje :-):-) a ty kochana nie wydziwiaj tylko sie ciesz ze mozesz czerpac z tego cudownego okresu sama radosc bo pewnie nie potrwa to dlugo i za pare tyg bedziesz za tym tesknic trzymajac glowe nad klozetem ale tego tez bede ci zazdroscic :-D:-D

Calineczko i inne dziewczyny, wiem co piszę o tym odstresowaniu i nie myśleniu tylko o tym czy tym razem sie udało. Spokój i odpowiednie nastawienie psychiczne jest jak najbardziej na miejscu. Przykład: koleżanka po diagnozie lekarza że nie będzie miała dzieci zaszła w ciążę i ma cudownego dzidziusia a w końcu i ja..... urodziłam się jak mama miała 32 lata, starali się o dziecko 7 lat. Zaszła w ciążę jak mieli już załatwioną adopcję dziecka ( nie myśleli już o tym). No i po mnie było jeszcze dwóch braci....
:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

mgk dzieki bede robic tak jak mowilas 22 i od 20 toaleta dla mnie nie istnieje :-):-) a ty kochana nie wydziwiaj tylko sie ciesz ze mozesz czerpac z tego cudownego okresu sama radosc bo pewnie nie potrwa to dlugo i za pare tyg bedziesz za tym tesknic trzymajac glowe nad klozetem ale tego tez bede ci zazdroscic :-D:-D

Oj tak, wyjelas mi to z ust Agalotta ;-)

Jestescie KOCHANE glowa nad klozetem:szok: ale nie bede sama bo wkrotce WY do mnie dolaczycie:happy2:

no wlasnie te wstretne ;-) babiszony z II tylko wymyslaja i wymyslaja ze za malo mdli ze za bardzo mdli ze tu je ciagnie a tam to wogole...:-) kochane cieszcie sie i nie zapominajcie jak to bylo przed jak dlugo czekalyscie i jak jest duzo nam ktore chetnie znalazyby sie na waszym miejscu bardzo mocno was sciskam i gratuluje i juz koniec z szukaniem dziury w calym ok?? no poprawic sie tu nam :-D:-D:-D

Calineczko i inne dziewczyny, wiem co piszę o tym odstresowaniu i nie myśleniu tylko o tym czy tym razem sie udało. Spokój i odpowiednie nastawienie psychiczne jest jak najbardziej na miejscu. Przykład: koleżanka po diagnozie lekarza że nie będzie miała dzieci zaszła w ciążę i ma cudownego dzidziusia a w końcu i ja..... urodziłam się jak mama miała 32 lata, starali się o dziecko 7 lat. Zaszła w ciążę jak mieli już załatwioną adopcję dziecka ( nie myśleli już o tym). No i po mnie było jeszcze dwóch braci....
niunia ale nie wiem jak inne dziewczyny ale ja sie wcale nie stresuje poprostu wyszukuje objawow bo jestem strasznie niecierpliwa , zawsze wszystko chce juz a tu 2 tyg czekania na + lub - , ale ogolnie wcale to dla mnie nie stres ale jak mowi calineczka calkiem przyjemne oczekiwanie, jak @ przyjdzie to trudno bede dalej sie starac , nie ucieszy mnie to ale nic nie zmienie taki los i tak do nastepnej @

wiesz ja to wszystko rozumiem
ale ja sie naprawdę czuje jakbym była w ciąży
no to się ciesze :))
Poza tym ja stosuje samokontrole umysłu , a ta metoda ma wpływ na ciało :)
takze jeżeli jakim cudem nie jestem jeszcze w ciąży to wkrótce będę
ale ja raczej jestem :)

Agalotta dle mnie toaleta nie istniala juz tak okolo 17. maz mnie pilnowal :angry: sedes na kludke:sorry2: zartuje;-) czytalam ze wystarczy wstrzymywac 2 godz ale ja dla ostroznosci trzymalam 4 i oplacalo sia:happy2:

reklama
no wlasnie te wstretne ;-) babiszony z II tylko wymyslaja i wymyslaja ze za malo mdli ze za bardzo mdli ze tu je ciagnie a tam to wogole...:-) kochane cieszcie sie i nie zapominajcie jak to bylo przed jak dlugo czekalyscie i jak jest duzo nam ktore chetnie znalazyby sie na waszym miejscu bardzo mocno was sciskam i gratuluje i juz koniec z szukaniem dziury w calym ok?? no poprawic sie tu nam :-D:-D:-D
Obiecuje poprawe:zawstydzona/y:;-)

Do góry