reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
Ja kupowalam w aptece first response za ok 14 euro i dwa razy kupilam clearblue ale nie digital ( bo nie bylo ) tylko te +/- za 20 euro wiec myslalam ze te digital beda kosztowac ok 30 euro a Ty mowisz ze tansze od frist-ow, fajnie :happy2: no chyba ze tylko w bootsie sa takie tanie :confused:

KINGUS- Co slychac ? gdzie sie podziewasz kochana ?

Wlasnie bylam w Bootsie. Kupilam testy na potwierdzenie. Dwa na wszelki wypadek:zawstydzona/y:
Przed chwila zrobilam test i dwie grube kreseczki :-D:-D

Lilu19
Tak sie wlasnie sklada, ze w bootsie jest promocja i przy testach FirstResponse placisz za jeden a drugi masz za darmo :-)
A Clearblue digital jest za 22Euro (tyle ze to cena za dwa testy w pudelku, wiec sie oplaca:-))
Niewiem jak w innych bootsach, ale ja kupuje na Rathmines (a wlascieiw kupowalam) :-D

A tak wogole to nie przestaje sie usmiechac :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Jednak testy chyba nie klamia:tak: dbajmy teraz o nasze dzidzie:-D Gratuluje kolezanko:-)

Oj, nawet nie wiesz jak sie balam spojzec na ten drugi test:zawstydzona/y:
Balam sie ze bedzie tylko jedna kreseczka, ze pierwszy test sie pomylil, a to byloby WIELKIE roczarowanie

Jestem szczesliwa :-D a przedewszystkim ulzylo mi....te nerwy w czasie robienie testow sa okropne:wściekła/y:

Mam nadzieje dziewczyny, ze los juz przy najblizszym testowaniu zaoszczedzi wam rozczarowan, bo wiem jak to boli i wiem jak bardzo zaslugujecie na te dwie wspaniale kreseczki :-D

Dziekuje raz jeszcze za wszystkie gratulecje:-)

Wlasnie bylam w Bootsie. Kupilam testy na potwierdzenie. Dwa na wszelki wypadek:zawstydzona/y:
Przed chwila zrobilam test i dwie grube kreseczki :-D:-D

Lilu19
Tak sie wlasnie sklada, ze w bootsie jest promocja i przy testach FirstResponse placisz za jeden a drugi masz za darmo :-)
A Clearblue digital jest za 22Euro (tyle ze to cena za dwa testy w pudelku, wiec sie oplaca:-))
Niewiem jak w innych bootsach, ale ja kupuje na Rathmines (a wlascieiw kupowalam) :-D

A tak wogole to nie przestaje sie usmiechac :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Jeszcze raz GRATULUJE :-D:-D:-D
Ja w samym centrum nie mieszkam, ale mam niedaleko i tak sie sklada ze w tygodniu bede w centrum bo musze jechac do TAX-u wiec zajde do wszystkich Boods-ow po drodze :-)

A tak wogole dziewczyny pomyslicie ze jestem stuknieta :zawstydzona/y: wczoraj robilam test, TAK i posalam ze niestety I kreska, ale po blizszym przyjzeniu sie testowi pod switlo widzilam cien drugiej kreseczki :zawstydzona/y: w sumie nadal widze:dry:tylko musze sie pozadnie przyjzec bo inaczej go nie widac, kazalam sie mojemu M dokladnie przyjzec ale on widzi tylko jedna gruba kreske w okienki C :no: i nie wiem czy to moja wyobraznia dziala :baffled: bo przeciez mam moze 0.00001 % zajscia w ciaze przy cyklu 65 dniowym i bezowulacyjnym :wściekła/y: Chyba musze sie wybrac do okulisty :szok:

Ostatnia edycja:
reklama
no to Pysiu jedziemy na jednym wózku, kiedy testujemy??

tyle ze mnie boli sam dol brzucha a powinno chyba bolec blizej pępka , i tak tez na dole bolalo mnie ostatnio i nic ..nie lubie czekac

Jak sie nie zjawi @ ( TO COS), to pomyślałam, ze zatestuję 12.11, bo miesiączki mam nieregularne , wiec nie moge dokłanie okreslic terminu@:nerd:

no to za tydzien razem testujemy , tyle ze ja nie szukam objawow bo mnie organizm zawsze oszukuje , czekam wiec na termin @ , chociaz znajac zycie przyjdzie szybciej niz za tydzien,
przed chwila pisalam ze brzuszek powinien pobolewac w okolicach pępka i prosze wstalam i zaczal wlasnie tam bolec wiec straszne mi robi psikusy

Ja tez czekam na @ i próbuje sie nie nakrecac, ale z drugej str. ciagle o tym myślę, mnie troszeczke ból popołudniu odpuścił i w końcu nie wzięłam nospy ale jak mówisz, że "groszki nie są szkoodliwe" to wezme kiedy ból sie stanie uporczywy.:zawstydzona/y::errr::oo::errr::zawstydzona/y:

ja od nie dawna sie staram i zawsze tak tydzień przed miesiączka juz miałam objawy odczuwalne dla wszystkich :)) + czasami bol podbrzusza a teraz nic .. spokój i radość
ja Calineczko mialam tak ostatnio zero objawow cisza, zero boli itp i tez nie poszlo wiec u mnie wszystko mozliwe dlatego wogole nie patrze na sygnaly wysylane przez móżdżek, poprostu czekam

ale wiecie co moj taki bliski kolega z pracy powiedzial mi w piatek ze on wie ze ja zaciazylam bo przytylam, mowie mu ze nie ale on sie upiera , mowi ze sie zmienilam oj jakze bym chciala mu wierzyc tz by mial racje[/quote]

Tez mam w pracy kolege , który ma rengena na ciaze i zawsze wie która jest w ciąży ( ciekawe że to faceci a nie kobitki poznaja sie na ciążach szybciej).:-):-):-D:-D:-):-)

Czesc moje kochane staraczki!ja oczekuje jutrzejszej@.nie czuje sie dzisiaj dobrze.sniadanie weszlo mi w miare,ale obiad katastrofa.jest mi niedobrze i nie mam apetytu.mysle,ze to przed jutrzejsza @.moze to glupie,ale jesli nie dostane@ w nocy,to rano zrobie sobie tescik(lezy juz od dluzszego czasu w szufladzie i czeka).mialam kilka objawow,ktore moglyby wskazywac na ciaze,ale nawet o nich nie pisze,bo organizm kobiety plata takie figle,ze mozna sie nabrac.ja juz sie nie nabiore i napewno jutro @ przylezie:-(.juz jutro wszystko sie wyjasni i od razu do was napisze,bo wydaje mi sie,ze bede potrzebowala waszego wsparcia.sle buziaki i pozdrowka;-):blink:;-):blink:

Ja naprzykład przed @ mam apetyn na wszystko słodkie kwaśne, ostre mogłabym chłonac jedno po drugim jak odkurzacz - teraz tez tak mam -:-:)nerd::-(

Nadzieja umiera ostatnia....
Tylko to przychodzi mi na myśl jak was czytam, ponieważ tyle piszecie o objawach, a jednak może coś tam jest......itd, itd;-)
Nie to żebym była wredna ale nie lubię rozczarowań! Ja przestałam sie nakręcać!
Dziewczyny, rozczarowanie, kolejny zawód źle na wasz organizm wpływa.:dry: A to szkodzi....
Tak poza tym moja @ już mija (zaczęła sie w czwartek dziś już plamki) i nie mogę doczekać się gorącego seksu z mężem. Już teraz jak patrzę na niego leżącego na tapczanie jak sexsssownie przewraca kartki w książce.......mniam aż mam ochotę go schrupać.
Teraz sex ma u nie jakiś określony cel i nie podchodzę do tego jak do obowiązku małżeńskiego tylko czekam na to z wielką przyjemnością. A takie nastawienie pomaga mi się bardzo rozluźnić:cool2::-):cool2::-D:cool2:

Kochana jaka ty napalona jestes, nie wiem czy wyttrzymasz do końca @ bez przytlanek z ukochanym:-D:-D:rolleyes::rolleyes::-D:-D

witam drogie kolezanki "z placu boju" ja juz ten miwsiac odpuscilam mam te plamienia do @ 2 dni wiec niestety przyjdzie :-(ale sie zalamuje:nerd: od przyszlej owu chce sie za siebie wziac do tej pory tylko sie przytulalam:zawstydzona/y::zawstydzona/y: i nic poza tym nie robilam aby pomoc fasolce i tu mi potrzebna wasza pomoc jak @ sie skonczy zaczynam mierzyc temp i chce robic testy na owu napiszcie prosze na co powinnam uwazac kiedy o jakiej porze robic test i czy mozna do tego miec zaufanie czy raczej tak 50\50 jak macie jeszcze jakies uwagi to chetnie sie z nimi zapoznam z gory dziekuje :-)

Stanowcze postanowienie rozumien ze termomet w ruch, wycieczka do apteki po tesciki owu zaplanowana, to rozumiem - porzadna staraczka i trzymam kciuki za nastepny cykl:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

mgk - gratuluję dwóch pięknych II:-D:-D:-D:-D:-D

tikanis jak sie udało spotkanie po latach?:rofl::rofl::rofl:

kinguś piksellka co u was dziewczynki? :happy2::happy2::-):-):happy2::happy2:

Lilu musisz zrobic jeszcze jeden dla pewności kciuki zacisniete na dwie piękne czerone i grube krechy , a co................ a Ty kochan mylisz sie rzadko więc.....;-);-);-);-) główka do góry i siusiamy tescik :tak::tak:
Nie łam sie kochana nie ty......., nie pozwolimy ci na smutki, pamiętasz jak nas zawsze pocieszałas i podtrzymywałaś na duchu i wogóle kazałaś nam mysleś pozytywnie?
Teraz te wszystkie rady proszę szybciutko zastosować do siebie bo jak nie.....
To bedziesz miała doczynienia z całą ekipą BBa troche nas tu jest

Ostatnia edycja:
Do góry