reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Własnie moje Drogie- Wy tu tak o tych testach owu, a ja jeszcze zielona w tej kwestii:zawstydzona/y: Czy mogłaby mi któraś z Was napisać ile takie testy kosztują i ile w miesiącu się ich robi? :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

reklama
Jeszcze raz GRATULUJE :-D:-D:-D
Ja w samym centrum nie mieszkam, ale mam niedaleko i tak sie sklada ze w tygodniu bede w centrum bo musze jechac do TAX-u wiec zajde do wszystkich Boods-ow po drodze :-)

A tak wogole dziewczyny pomyslicie ze jestem stuknieta :zawstydzona/y: wczoraj robilam test, TAK i posalam ze niestety I kreska, ale po blizszym przyjzeniu sie testowi pod switlo widzilam cien drugiej kreseczki :zawstydzona/y: w sumie nadal widze:dry:tylko musze sie pozadnie przyjzec bo inaczej go nie widac, kazalam sie mojemu M dokladnie przyjzec ale on widzi tylko jedna gruba kreske w okienki C :no: i nie wiem czy to moja wyobraznia dziala :baffled: bo przeciez mam moze 0.00001 % zajscia w ciaze przy cyklu 65 dniowym i bezowulacyjnym :wściekła/y: Chyba musze sie wybrac do okulisty :szok:

No to kochana teraz to juz musisz zrobic drugi test, bo umieram z ciekawosci :-)

Dzisiaj bylam na stronce z wynikami pozytywnych testow, ktora zamiescilas ostatnio...widzialas u siebie jakies podobienstwo?
Mam nadzieje, ze to pozytywny cien :tak:
bede czekac na dobre wiadomosci :-D

No to kochana teraz to juz musisz zrobic drugi test, bo umieram z ciekawosci :-)

Dzisiaj bylam na stronce z wynikami pozytywnych testow, ktora zamiescilas ostatnio...widzialas u siebie jakies podobienstwo?
Mam nadzieje, ze to pozytywny cien :tak:
bede czekac na dobre wiadomosci :-D

tak :zawstydzona/y: zaraz sprobuje skopiowac :sorry2:

127.jpg
129.jpg

mniej wiecej byla taka :happy2:

Kingus- kochana odezwij sie prosiem :hmm:

dobranoc dziewczynki ja uciekam spac :-D

Ostatnia edycja:
tak :zawstydzona/y: zaraz sprobuje skopiowac :sorry2:

127.jpg
129.jpg

mniej wiecej byla taka :happy2:
Hej
Na moim teście druga kreska też była słaba ale była. Robiłam go w tamtą środę i do tej pory @ nie mam. W tym tygodniu idę do lekarza. Tak że glowa do góry może faktycznie zrób drugi. Ja tam po tym jednym wiem, że jestem w ciąży. Cycychy bolą mnie też inaczej tak jak dziewczyny opisują, kłucie w brzuszku miałam tak zaraz po owulacji i przytulankach. Poza tym teraz to trochę mam zawroty głowy rano Aha i na słodkie nie mogę się patrzyć. Pozdrawiam wszystkie mamusie te wyczekujące II i zafasolkowane:):-)

Co za dzien... wieczorem poszlam do lazienki i zobaczylam, ze plamie :( Na papierze bylo co prawda bardzo niewiele i to (przepraszam za opis) powiedzialabym nawet nie krew jako taka, a po prostu czerwone niteczki sluzu. Zobaczymy jak sie bedzie sytuacja rozwijac, ale boje sie najgorszego...

Witam kobietki :-)

Veritaserum ogromniaste gratulacje :tak::tak::tak:

Lilu a ja tam widzę drugą kreskę :tak: tylko strasznie blada i prawie niewidoczna. Mam nadziję, że jednak jest :-)

No a ja mam pytanko bo pewnie bardziej obykane jesteście ode mnie w testach. Cykle mam jak w zegarku (29 dni), czasem różnica jednego dnia. No i parę 07.11 zobaczyłam w kalendarzyk i oświeciło mnie, że @ spóźnia się 13 dni :szok: Zrobiłam test (wieczorkiem z niecierpliwości) i wyszedł negatywny :-(. Od rana czuję piersi jak na @ (lekko opuchnięte i wrażliwsze) a @ nadal nie ma. Czy możliwe, że test jeszcze nie wykrył ciąży?? Jak @ się nie pojawi to w środę zrobię betę i bedzie wiadomo.

Czesc dziewczynki!ja od rana juz nie moge spac,bo wstalam robic test,no i oczywiscie I kreska.wczoraj wieczorem mialam silne bole w podbrzuszu,tak na samym srodku,tak jakby ktos wsadzil mi do brzucha rozgrzany wegielek.myslalam,ze w nocy napewno @przylezie,ale na razie nic.poki co nie nakrecam sie i czekam.odezwe sie dzisiaj.przepraszam dziewczynki testujace jutro,mialysmy testowac razem,ale te bole mnie totalnie zmylily.buziaki!!!:happy::happy::happy:

Witajcie dziewczynki, zycze miłego dnia i usmiechniętej buzi:-):-):-)

emma2 I kreseczka - no przeciez my jesteśmy do tego przywyczajone jak nikt inny, ale z drugiej strony jak nie ma @ to jest promyczek nadzieji zawsze.
Więc kochana główka do góry. ;-)

Pysia masz rację chyba jutro musimy poprzytulać się z M. Do wczoraj temp 36,5 a dzisiaj już 36,7. Mam nadzieje że zdążymy, chciała bym dać prezent M na urodziny (6.12). Był by najlepszy z dotychczasowych.:-)

reklama
Do góry