reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Mgk ale ja bardzo bym chciala przytyc i jakos nie widze roznicy zwlaszcza ze to bylo z 5 dni po owu i nie bardzo mozliwe ale on sie upiera i mowi ze czaka na moj tel ze jestem , oj oby sie nie mylil dziwne bo waga stoi ani rusz do gory
Mi tesciowka powiedziala okolo 2 tyg temu. no dziwne to dziwne bo wszyscy mowia ze na poczatku sie chudnie:confused: u mnie tez waga teraz stoi po owulce rzeczywiscie mnie przybylo:baffled:
testuj kochana moze akurat:tak: trzymam kciuki:happy2:

reklama
Czesc moje kochane staraczki!ja oczekuje jutrzejszej@.nie czuje sie dzisiaj dobrze.sniadanie weszlo mi w miare,ale obiad katastrofa.jest mi niedobrze i nie mam apetytu.mysle,ze to przed jutrzejsza @.moze to glupie,ale jesli nie dostane@ w nocy,to rano zrobie sobie tescik(lezy juz od dluzszego czasu w szufladzie i czeka).mialam kilka objawow,ktore moglyby wskazywac na ciaze,ale nawet o nich nie pisze,bo organizm kobiety plata takie figle,ze mozna sie nabrac.ja juz sie nie nabiore i napewno jutro @ przylezie:-(.juz jutro wszystko sie wyjasni i od razu do was napisze,bo wydaje mi sie,ze bede potrzebowala waszego wsparcia.sle buziaki i pozdrowka;-):blink:;-):blink:
to ja trzymam cala noc kciukasy , bardzo mocno

wiecie najlepsze jest to ze moj mąż mi ciagle mówi ze jestem w ciazy
i traktuje mnie tak jakbym byla w ciazy
czyli nie mogę sie przemęczać ani denerwować etc :) Fajne to jest :)

Czesc moje kochane staraczki!ja oczekuje jutrzejszej@.nie czuje sie dzisiaj dobrze.sniadanie weszlo mi w miare,ale obiad katastrofa.jest mi niedobrze i nie mam apetytu.mysle,ze to przed jutrzejsza @.moze to glupie,ale jesli nie dostane@ w nocy,to rano zrobie sobie tescik(lezy juz od dluzszego czasu w szufladzie i czeka).mialam kilka objawow,ktore moglyby wskazywac na ciaze,ale nawet o nich nie pisze,bo organizm kobiety plata takie figle,ze mozna sie nabrac.ja juz sie nie nabiore i napewno jutro @ przylezie:-(.juz jutro wszystko sie wyjasni i od razu do was napisze,bo wydaje mi sie,ze bede potrzebowala waszego wsparcia.sle buziaki i pozdrowka;-):blink:;-):blink:

Witaj Emma, jestem nowa, zatem- milo Cię poznać;-)
Będę trzymała kciuki żeby jednak w nocy nic sie nie wydarzyło i oby teścik rano wyszedł pozytywnie :tak:
No niestety organizm potrafi nas nabrać, ale pamiętaj, ze nie zawsze..Czasem oczywiste objawy okazuja się poprostu.. objawami ;-)

Oby to dawala ci popalic mala fasolka. ja wcinam wszystko i w sumie jadla bym caly czas ale jakos caly czas czuje jakbym miala pelny zoladek, no i odbija mi sie caly czas:baffled:

reklama
Nadzieja umiera ostatnia....
Tylko to przychodzi mi na myśl jak was czytam, ponieważ tyle piszecie o objawach, a jednak może coś tam jest......itd, itd;-)
Nie to żebym była wredna ale nie lubię rozczarowań! Ja przestałam sie nakręcać!
Dziewczyny, rozczarowanie, kolejny zawód źle na wasz organizm wpływa.:dry: A to szkodzi....
Tak poza tym moja @ już mija (zaczęła sie w czwartek dziś już plamki) i nie mogę doczekać się gorącego seksu z mężem. Już teraz jak patrzę na niego leżącego na tapczanie jak sexsssownie przewraca kartki w książce.......mniam aż mam ochotę go schrupać.
Teraz sex ma u nie jakiś określony cel i nie podchodzę do tego jak do obowiązku małżeńskiego tylko czekam na to z wielką przyjemnością. A takie nastawienie pomaga mi się bardzo rozluźnić:cool2::-):cool2::-D:cool2:

Do góry