reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
28 dzień cyklu będzie w czwartek. Dawno już by były objawy @. Wg wyliczeń lekarza owulacja miała być około 22/23 paźdz a mnie wskazany na owulację przez doktorka jajnik zaczął pobolewać od wieczora 23 paźdz i temperaturka (zaznaczę, ze nie mam możliwości mierzyć o tej samej porze) oraz śluz wskazywały na te dni. Wiec czekam na ostateczny dzień mego cyklu:sorry2: A nuż wredna małpa się nie pojawi....... a temperaturka nie spadnie........ i nadal utrzyma się u mnie zmiana w jadłospisie...........to w piątek lub sobotę tościk:-)

28 dzień cyklu będzie w czwartek. Dawno już by były objawy @. Wg wyliczeń lekarza owulacja miała być około 22/23 paźdz a mnie wskazany na owulację przez doktorka jajnik zaczął pobolewać od wieczora 23 paźdz i temperaturka (zaznaczę, ze nie mam możliwości mierzyć o tej samej porze) oraz śluz wskazywały na te dni. Wiec czekam na ostateczny dzień mego cyklu:sorry2: A nuż wredna małpa się nie pojawi....... a temperaturka nie spadnie........ i nadal utrzyma się u mnie zmiana w jadłospisie...........to w piątek lub sobotę tościk:-)
Życzę grubaśnych dwóch kreseczek :tak:
Tymczasem ja z niecierpliwością czekam na koniec @ :wściekła/y: żeby znów móc zacząć starania;-)

Sorki za błąd!
Zamiast teścik napisałam: tościk:-D:-D:-D:-D:-D
Dziewczyny, może trochę późno ale pełno :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) na ten tydzień. Oby jako pierwszy w miesiącu był cuuuuuudowny!;-)
Uciekam, zaraz M jak Miłość i idę szyć. Musze wreszcie skończyć sweterek.
Może zajrzę później.:happy2:

dzięki Mari za odpowiedź,ja robiłam test na tokso i wszystko ok,więc to nie jest przyczyną.Poprostu trzeba wyluzować...:)
Pozdrawiam i powodzenia, dajcie znać jak którejś się wreszcie uda w końcu jesteśmy tu chyba z całej Polski gdzieś się musi udać!:-):-):-):-):-):-)

Życzę grubaśnych dwóch kreseczek :tak:
Tymczasem ja z niecierpliwością czekam na koniec @ :wściekła/y: żeby znów móc zacząć starania;-)
Głupia @!!!!:wściekła/y:zawsze nie wtedy się pojawia co trzeba ale z tego co wie najwięcej rozwiązań jest na lato więc teraz jets najbardziej produktywny czas;))))):-D;-)

Czesc dziewczynki... dzis sie dowiedzialam ze moja kolezanka straciła dzidziusia swojego pierwszego w 20tyg ciazy:no::no::no:szok:angry:było wszystko ok maluch rosł chodziła do ginusia w prywatnej klinice w nocy bolał ja starsznie brzuch(nie krwawiła) okazało sie ze dziecko obumarło nie wytwarzały sie płyny w jej brzuszku i nerki małego nie mogły sie ukształtować :crazy:sie dziwie jak lekarz nie mogł tego nie zauważyc!!!
P.S.mam do was pytanko czy w czasie owulacji boli brzuch na dole??? okres powinnam miec za 2 tyg.natomiast strasznie ciagnie mnie ku dołu,a brzuch mam strasznie nabrzmiały??? o co tu chodzi bo teraz ja sie martwie...:sorry2:

Czesc dziewczynki... dzis sie dowiedzialam ze moja kolezanka straciła dzidziusia swojego pierwszego w 20tyg ciazy:no::no::no:szok:angry:było wszystko ok maluch rosł chodziła do ginusia w prywatnej klinice w nocy bolał ja starsznie brzuch(nie krwawiła) okazało sie ze dziecko obumarło nie wytwarzały sie płyny w jej brzuszku i nerki małego nie mogły sie ukształtować :crazy:sie dziwie jak lekarz nie mogł tego nie zauważyc!!!
P.S.mam do was pytanko czy w czasie owulacji boli brzuch na dole??? okres powinnam miec za 2 tyg.natomiast strasznie ciagnie mnie ku dołu,a brzuch mam strasznie nabrzmiały??? o co tu chodzi bo teraz ja sie martwie...:sorry2:
jak mowisz ze 2 tyg przed@ to napewno owu , mnie bolal na dole , mialam nabrzmialy i nawet jak chodzilam to bolal mnie a przy ruchu nogi wlasnie mnie tak ciagnelo, nie kombinuj tylko do dziela najwyzsza pora

reklama
Do góry