reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

A moze ty jestes dopiero w trakcie owulki ???
niektore dziewczyny wlasnie maja takie bole owulacyjne !
mozesz wziasc luteine od 16 dnia cyklu, bo ona tez pomaga zagniezdzic sie fasolce :tak:

Hm mozliwe, chociaz jak pisalam nigdy wczesniej nic takiego mi sie nie zdarzylo. Zreszta owulacja trwajaca juz prawie tydzien?... Moze powinnam zaczac brac luteine juz dzisiaj i nie czekac z nia do srody (do 16 dnia cyklu), jak sadzicie?

Co do dlugosci moich cykli, to zanim zaczelam brac luteine to mialam straszliwie nieregularne miesiaczki. Moja ginekolog w ogole sie nie przejmuje tym, ze teraz mam je tak czesto :dry:

reklama
wiecie co odwinal moj M:tak:
ostatnio rozmawialismy o testach ciazowych i pyta sie mnie po jakim czasie mozna test zrobic , ja mowi ze po 2 tyg a on na to ze fajnie , pytam czemu fajnie a on na to ze fajnie bo tak szybko , no i wiac jak faceci sa swiadomi:baffled: zeby oni wiedzieli jak te dwa tygodnie sa okropnie dlugie ;-)
Hi hi, dokładnie. :tak:
Dzisiaj mój narzeczony powiedział że coś ma takie przeczucie, że jestem w ciąży. Ostatnio to nawet moja mama słysząc moje narzekania pytała się czy nie zostaniemy rodzicami, a ona nic o tym jeszcze nie wie. :-D Mam nadzieje że ich przeczucia się sprawdzą :rolleyes2:

witam dziewczyny
ja czekam do testowania ok 11 i caly czas doszukuje sie nowych objawow troche boli mnie brzuch piersi jeszcze nie bola (chociaz macam sie co 5 min :)) tylko ze to sa wszystkie objawy na @ a na ciaze chyba nie zobaczymy
agalotta kochana spokojnie, miejmy nadzieję, ze wszystko sie ułoży po twojej myśli. Trzymam mocno kciuki ;-):rolleyes:;-)
Alex 91 moze cos w tym jest, ze niektórzy dostrzegaja to czego same nie widzimy:rofl2:
calineczkazbajki mam nadzieje ze tescik pokaze dwie piekne wyczekiwane II:happy::happy::happy:

adolfina 2 tygodnie chyba cos o tym wiem długie i niekończace się, no ale co mężczyzna moze o tym wiedzieć i to ciagłe doszukiwanie sie objawów ciąży:nerd::sorry2::nerd:
calla tak w końcu sluzik sie pojawił, choć nie było go zbyt dużo ale jak sie pojawił to odetchnęłam z ulgą:-):rofl2::rofl2::-)
agalotta bądź dobrej mysli, my staraczki nigdy nie tracimy nadzieji i jesteśmy bardzo, bardzo dzielne;-);-);-)

pixella77 my tez mamy taką nadzieję, i mocno Tobie kibicujemy, bo z F1 to sie chyba pozegnalismy do nastepnego sezonu :-);-):rolleyes:;-):-)

Lilu19 mój maz tez pytał czy niie ma testów na dzień po przytulankach - meżczyzna prosty mechanizm a czasem taki irytujący...

Ostatnia edycja:
witam dziewczyny
ja czekam do testowania ok 11 i caly czas doszukuje sie nowych objawow troche boli mnie brzuch piersi jeszcze nie bola (chociaz macam sie co 5 min :)) tylko ze to sa wszystkie objawy na @ a na ciaze chyba nie zobaczymy

he he he jakbym siebie słyszała :-) jesteśmy na tym samym etapie :tak: u mnie do objawów doszło swedzenie brodawek :zawstydzona/y: i zgage mam (a to bardzo żadkie u mnie) myslicie że to dobry znak?
objawów czerwonej @ nie ma ale jeszcze sporo dni do niej zostało...
mam nadzieje ze nie przylezie :angry::angry::angry:

Miłej nocki dziewczynki i oby nowy tydzień przyniosł nam duuuuużo fasolek :-):-):-)

Nic z tego:sad::sad::sad::sad: Dziś rano dostałam plamienia więc zapewne to miesiączka przyszła jeszcze wcześniej niż powinna. Jestem przeraźliwie zawiedziona. :sad: ALE nie poddaje się !:blink:

lilu19, kingus- witajcie kochane:):-D
poniedzialek - i musze powiedziec jak ja nie lubie poniedzialkow.. hehehe:-D
nic mi sie nie chce.. matko jedyna jeszcze jakies przezeibienie mnie chwyta , mam nadzieje ze szybko przejdzie.. brrr...narazie kicham i na chwileczki mam katar ktory po chwili przechodzi. hmmm
trzymam kciuki za wszytskie testujace:-)

Kurcze... Wczoraj tak mnie bardzo bolalo z prawej strony, ze spac nie moglam. Jak sie polozylam na lewym boku, to z kolei zaczelo mnie kluc jeszcze z lewej strony. Cieeezka noc... Wiem, ze sama sie nakrecam i ze rozczarowanie bedzie bardzo bolesne, ale co robic?... Tak bardzo mi zalezy... szczegolnie, ze nie wchodzi w gre probowanie na okraglo :-(

Witam poniedziałkowo,
mi tez przeraźliwie mi sie nic nie chce....oby do 16....
pozdrawiam,
bede podczytywac was..by wyłapywać II:-) i gratulować....

reklama
Alex - głowa do góry. Teraz tylko pomyśleć o miłym przytulaniu. Dobra muzyka....
My z mężem staramy się około 6msc. Ostatnio kupiłam super bieliznę. Biała bawełniana podkoszulka i gatki, ale za to jaki wzór - czerwone kropeczki z kokardką pod biustem. :-D
Był zachwycony. Nie myśleliśmy wcale o staraniach - na każdą noc była inna słodka piżamka;-)
Jestem ciekawa, czy mam tego efekty. Nawet jak nie to był bardzo miły miesiąc, kto wie czy nie jeden z pierwszych po przebojowej nocy poślubnej......

Do góry