reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Wkoncu napewno sie uda, przeciez bylas juz w ciazy, owulki masz, mezus dzieciaczki tez ma dobre wiec nie powinnas miec wiekszych problemow, moze wyluzuj troszke, przestan sie starac tak na hura, tylko poprostu nie zabezpieczajcie sie i tyle a fasolka napewno przyjdzie:happy:
oj Lilu to nie takie proste, ja za czesto nie moge sie przytulac bo z czasem zaczyna sie to bolace i nieprzyjemne no coz pozostałosci po pierwszej ciazy dlatego staram sie wyliczac, w tym miesiacu bylo jak na moje za duzo przytulanek i juz mi sie odechcialo bo wszystko zaczelo juz bolec :-( i zaczelo sie zniechecenie no ale taka moja natura nawet ginekolodzy nie sa mi juz w stanie pomoc.

reklama
Witam dziewczynki! po krotkiej nieobecności miałam troszkę zaległości, ale juz doczytałam wszystko!

Ja dokładnie od pięciu dni mam straszliwie obolałe piersi tak, że aż bez stanika muszę chodzić bo mnie drażni.:baffled: Nerwus zemnie do tego. Przenigdy nie miałam tak przed zbliżająca się miesiączka. ;-)
noom, a ja zrobiłam teścik , wyszedł negatywny :-( ale może to za wcześnie jeszcze było, nie wiem. Staraliśmy się w płodne, więc może...
okres spóźnia się 4 dzień,
Czuć fasolkami u Was! Kciuki już mam mocno zaciśnięte!:-D

Witajcie dziewczynki ja jestem w trakcie owu, temperaturka po wczorajszym spadku odnotowała wzrost, śluzik tez obecny:happy:, przytulankom nie ma końca więc, więc, więc.....;-):-);-) trzymajcie kciuki moze maleńka fasolka jest tuz tuż:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Owocnych przytulanek życzę!

Witam
U mnie narazie nie ma @, ale korci mnie żeby zrobić test tylko nie wiem który by był lepszy ten co wykrywa ciążę po 6 dniach od zapłodnienia czy ten co jak się nie dostanie spodziewanej miesiączki, czy któraś miała taką sytuację proszę napiszcie mi jaki mam wybrać;-);-)
Tak jak już dziewczyny radziły Quick Vue. Trzymam kciuki za II piękne czerwoniaste kreseczki!:-D
a ja dalej czekam na czas testowania... coś mnie kłuje ostro w brzuszku (na dole) i to by było na tyle z dziwnych objawów... reszta bez zmian:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Za Ciebie też trzymam kciukasy :-D

Witam:-)
Wszystkim dziewczynkom testującym w tym tygodniu życzę powodzenia i wiele radości:-);-):tak::-D:-p:happy::happy2::blink:
Ja jutro kupuje test, i chyba zrobię go we wtorek. Jak przeróżne objawy ustąpią i we wtorek ich nie będzie to znaczy, że w piątek dostanę @:baffled:
Mąż tak chce dzidzie, że teraz boi się SEX-U!!!!!!!!:dry:
Mam nadzieje, że tak nie jest przez cała ciążę????:szok:
U mnie jest podobnie! Pod koniec cyklu M juz boi się, że jest dzidzia i za bardzo nie chce sie przytulać! A @ mówimy a kysz :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: niech ucieka jak najdalej!

Hej, jestem tu nowa i chcialam sie Was zapytac czy spotkalyscie sie z przypadkiem podobnym do mojego. Otoz mam cykle 21 dniowe (biore luteine w 16-25 dniach cyklu i zazwyczaj krwawienie pojawia sie jak jeszcze ja biore). Kochalam sie z mezem w zeszly poniedzialek (ostatni okres zaczal mi sie dwa tygodnie temu we wtorek) - przy tak krotkich cyklach to podobno najbardziej prawdopodobny moment zajscia w ciaze. Od wtorku boli mnie podbrzusze. Co o tym myslicie?
Witaj! Może u Ciebie właśnie owu jest! Ja mam takie bóle właśnie w tym czasie

Hejka z rana w niedziele , u mnie dół straszny nie moglam doczekac sie owu staralam sie juz od 12 dc stracilam nadzieje ze owu przyjdzie i przyszła w 20 dc , ale zauwazylam to dopiero dzisiaj i sie zalamalam bo przez to wszystko odpuscilam z przytulankami tz byly tylko raz dzien przed owu:crazy: i teraz znow bede miala zal sama do siebie ,
Przytualm mocno! Myslę jednak, że masz duże szanse na dzidziusia! Życzę, aby w tym cyklu udało się!

Witm!jestem tu nowa mam problem z zajściem ciazy w maju poroniłam! Jest mi okropnie ciezko bo w okolo otaczaja mnie kobiety ciezarne!od 3 miesiecy staramy sie ponownie narazie bez rezultatów!prosze o rady
Witam! Ja tez staram się od 3 miesięcy bez efektów. Może w tym cyklu nam się uda!:-)
Hejjj co jest z wami dziewczynki :dry: widzie ze tylko ja tu dzisaj zagladam :unsure: oj nie ladnie nie ladnie zaniedbywac BB :-p;-)
Lilu ja też już jestem:-D

dziękuje :)

czuje się jak bym była w ciąży :))
wkrótce zrobię test i .. mam nadzieje ze będę przy nadziei :))
Obyś ujrzała dwie kreseczki!:-D

no niestety przyszła...
ale trudno:) moze w następnym miesiącu nie przyjdzie:)
Przytulam mocno! Listopad będzie nasz!

Pozdrawiam Was wszystkie:-D

Witam dziewczynki wieczorową porą....nie mam ostatnio co pisać na forum...na razie staraczką juz nie jestem....i mam nadzieję, ze kilkanascie miesięcy co najmniej nie bedę....:-) u mnie nic sie nie dzieje prucz tego, ze mija czas...i juz w srode pierwsze usg...i zobaczymy co dalej....
piersi bolą przeokropnie...mdło czasem - zwłaszcza po jedzeniu....ale nie jest źle...
Trzymam kciuki za wszystkie staranka i wymarzone II.....

BINE...ja poroniłam 24.07.08...po 2@ zaczełam staranka i jak widac odliczam czas by zobaczyc czy fasolka bedzie łaskawa sie pokazać na usg więc główka do góry, musi sie udać i oczywiście zapraszam na forum ciaza po poronieniu...

Buziaki i lecę oglądac F1

witam dziewczyny
ja czekam do testowania ok 11 i caly czas doszukuje sie nowych objawow troche boli mnie brzuch piersi jeszcze nie bola (chociaz macam sie co 5 min :)) tylko ze to sa wszystkie objawy na @ a na ciaze chyba nie zobaczymy

Jestem i ja...
Widzę, że dzisiaj ruch znacznie większy niż wczoraj :-)
Katarzynko1979 nie martw się, napewno następnym razem się uda, każdy krok przybliża nas do celu więc głowa do góry;-)
Caliczeczkazbajki życzę powodzenia ;-)
Pixella trzymam kciuki za środowe usg:tak::-)
BINE witaj i życzę powodzenia;-)
Alex91 i Nadinka oby to były fasolki :-)
Pysiaku a widzisz jednak owu przyszła a tak sie marwtiłaś sluzem:-) trzymam kciukasy za przytulanki:tak:
Adolfinko wierzę, że masz dziś gorszy dzień ale głowa do góry jeszcze wszystko sie ułoży zobaczysz....:tak:
Lilu dziękuję za informację, mam cały czas nadzieję że jednak @ nie przyjdzie i wtedy zobaczymy jak będzie z tą luteinką:sorry2:
Imagination biedaku..ale Cię wczoraj zmasakrowało rzcezywiście... ale jeszcze troszkę i przestanie zobaczysz.... i będziesz mogła w 100% cieszyć sie ciążą:tak::-D

A ja jestem na tydzień przed terminem @... więc zaczynam kombinować... jak tu zrobić ten test żeby go nie zrobić? :-D w sensie.... chciałoby się wiedzieć... aż rączki świerzbią do testu a do apteki to bym chyba pofrunęła.... ale wiem za wcześnie... obiecałam sobie że jak nie przyjdzie to zrobię w sobotę albo niedzielę....

pozdrowienia dla wszystkich

wiecie co odwinal moj M:tak:
ostatnio rozmawialismy o testach ciazowych i pyta sie mnie po jakim czasie mozna test zrobic , ja mowi ze po 2 tyg a on na to ze fajnie , pytam czemu fajnie a on na to ze fajnie bo tak szybko , no i wiac jak faceci sa swiadomi:baffled: zeby oni wiedzieli jak te dwa tygodnie sa okropnie dlugie ;-)

Calineczko wstrzymaj sie , po pierwsze tak szybko to lepiej robic z rana a po drugie to naprawde szybko , szkoda nerwow i rozczarowania no i kasy , choc wiem ze moje gadanie nic nie da ze to silniejsze od nas , ale postaraj sie , choc kilka dni ;-)

wiecie co odwinal moj M:tak:
ostatnio rozmawialismy o testach ciazowych i pyta sie mnie po jakim czasie mozna test zrobic , ja mowi ze po 2 tyg a on na to ze fajnie , pytam czemu fajnie a on na to ze fajnie bo tak szybko , no i wiac jak faceci sa swiadomi:baffled: zeby oni wiedzieli jak te dwa tygodnie sa okropnie dlugie ;-)

Moj M jak sie kiedys pytal kiedy najlepiej mozna zrobic test ciazowy zeby wykryl ciaze jak powiedziedzialam mu ze dopiero po 2 tyg to stwierdzil ze to bardzoooo dlugo i zapytal sie czy nie ma takich co wykryja ciaze na drugi dzien po przytulankach :-D ale sie wtedy usmialam z niego :sorry2::-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry