reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

KINGUS- jestem jestem

Ja mam 166 i wage 56- 57 kg zalezy od dnia, no ale przytylam przez rok 12 kg :szok: chyba od lekow:baffled:
w tamtym roku wazylam 45 kg :sorry2:
cale zycie mialam niedowage minimum 10 kg a teraz mieszcze sie w normie...

Ostatnia edycja:
reklama
oj kinguś to ja cię przebije 175 cm i 64,5 kg i biorąc pod uwage ze schudlam od zeszlego roku 5 kg to jestem kolos przy was a wygladam normalnie! :tak:
a szefowa wymyslila - moge juz isc do domu ale ja mam spotkanie o 16:30 z pania dziekan :baffled: wiec mnie taka nagroda nie cieszy :dry:
a co do nowego forum 2009 to ja tam napewno bedę!! :tak: wiec sie nie martw :-D
Cięszę się, że nie zostanę sama ;-)
Z taki wzrostem to Ty modelką powinnaś być :tak:
Oj nie dobra ta Twoja szefowa:no:

KINGUS- jestem jestem
Ja mam 166 i wage 56- 57 kg zalezy od dnia, no ale przytylam przez rok 12 kg :szok: chyba od lekow:baffled:
w tamtym roku wazylam 45 kg :sorry2:
Chyba masz odpowiednią wagę a zresztą facet musi się do czegoś przytulić a nie do kościotrupa ;-);-)

Lilu ja też mam podobną wage :-).
Dziś dzwoniłam do gina i się pytałam kiedy powinnam przyjść na pierwszą wizytę 6 tygodni od zatrzymania miesiączki taką informacje uzyskałam wiec już sie szykuje na poniedziałek. :-)

witam wszystkich.... z mezem staramy sie o malenstwo od jakis 7 miesiecy:-(bardzo pragniemy miec dzidzie ale jak narzaie nic nie wychodzi niestety...
Witaj :-) Na pewno w końcu się uda;-)

Dziś dzwoniłam do gina i się pytałam kiedy powinnam przyjść na pierwszą wizytę 6 tygodni od zatrzymania miesiączki taką informacje uzyskałam wiec już sie szykuje na poniedziałek. :-)
No to super :-D

a ja zaraz chyba walnę nosem w klawiaturę :crazy: tak mi się spać chce:wściekła/y:
a jeszcze po pracy mam zamiar zgarnąć synka i pojechać kupić mu buty ale jeszcze to przemyślę, bo znając mentalnośc większości ludzi to z powodu jednego dnia wolnego będzie dziki szturm na sklepy i nie będzie miejsc do parkowania :szok::-p

czesc wam
ja na chwilke wpadam i was wszystkie pozdrawiam.
dzis i jutro znow wolne-wiec odpoczne itp

za wszystkie ,,testerki,, trzymam ogromniaste kciuki. :tak: , a od innych malpy przeganiam. M@LPOM MOWIE DLA WAS :no:.

chcialam sie was poradzic-ja zawsze mialam nieregularne cykle i chodzilam kiedys dawno z tym do gin, wiec ona stwierdzila ze mam za dlugo ta 2 faze cylku-cialka zoltego(o ile sie nie myle :sorry2:). ale poszperalam w necie na te tematy i znalazlam ze ta faza ma wlasnie stala dlugos cos ok do 16 dni.(sorki dziewczyny moze cos pomieszalalm, jak tak to wyprostujcie mnie...:sorry2:).ogolnie ta moja gin w publicznej przychodzni byla jakas wariatka, a ja taka mloda , bez wiedzy dziewczyna ,nie zadawalam jej juz za duzo pyt tylko tak jak powiedziala tak zostalo.
od jakiegos czasu cykle mi sie wyregulowaly- 31 dni, tylko te dwa ostatnie kiedy sie staralam byly troche krotsze.zauwazylam na forum ze wiele z was ma cykle 31 dniowe i owulacja wystepuje pozniej np w 17 dc.a ja staralam sie , tak mi jakos sie wydaje ze za wczesnie. korzystalam z roznych kalulatorow w sieci i celowalam w te dni. ale moze ja mam ta owulacje przesunieta? prosze poradzcie cos.:-( czy ta gin z ta faza miala racje? a moze ktoras z was ma jakis pomysl co moze u mnie byc nie tak.
wiem ze kazda z nas inna. ale ja na serio taka zielona, gdybym miala normalna gin pewnie wiedzialabym o sobie duuuzo wiecej , a nie wiem prawie nic.

a ja zaraz chyba walnę nosem w klawiaturę :crazy: tak mi się spać chce:wściekła/y:
a jeszcze po pracy mam zamiar zgarnąć synka i pojechać kupić mu buty ale jeszcze to przemyślę, bo znając mentalnośc większości ludzi to z powodu jednego dnia wolnego będzie dziki szturm na sklepy i nie będzie miejsc do parkowania :szok::-p
Chyba masz rację, że dziś będą tłumy, lepiej poczekać do poniedziałku.

witm was drogoe pani... chcialabym sie do was zapisac i prosic o jakies rady od 7 miesiecy staramy sie o dzidzie z mezem i nic:(
Witaj:-)
Ilu dniowe masz cykle?
Obserwujesz siebie tzn. śluz, temperaturę?

Gemini25 to dobrze, że ta faza druga dłuższa, problem właśnei jest jak jest za krotka...ja znowu mam cykle 29/30..a owu w miesiącu, w którym się udało przypadło na 13 dc, więc to chyba naprawdę bardzo indywidualna sprawa
Chyba powinnaś znależć dobrego lekarza i chocby jeden cykl zmonitorować, skoro nie potrafisz wyznaczyć sama tego dnia. Głowa do góry. Działania na pewno przyniosą efekty:tak:

reklama
Do góry