reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
Kochane,
czy ginekolog może w pewien sposób pomóc w zajściu w ciąże
W pewien sposób na pewno, np. dzięki monitoringowi cyklu może z dużą dokładnością stwierdzić kiedy będzie owulacja albo gdy jej nie ma to wywołać.
Ale niestety zdarza się tak, że nawet w 100% zdrowe pary nie mogą zajść w ciążę.

hejka wpadlam zeby sie przywitac bo jestem nowa i chyba juz z wami zostane. Ja z moim mezem tez sie staramy o malenkiego czlowieczka wlasnie mam mte fajne dni i jestem ciekawa czy sie uda

hejka wpadlam zeby sie przywitac bo jestem nowa i chyba juz z wami zostane. Ja z moim mezem tez sie staramy o malenkiego czlowieczka wlasnie mam mte fajne dni i jestem ciekawa czy sie uda
Witaj:-D:-D

Mam pytanie czy niska temperatura ciala cos oznacza? Bo utrzymuje mi sie i nie wiem o co chodzi
Szczerze to nie mam pojęcia, może to jakieś osłabienie.

beta z poniedziałku 298 po dwóch dniach 845 :-)..rośnie :-)
Czekałam na dobre wieści i się doczekałam :-D Kamień spadł mi z serca. Przytulam mocno.

reklama
Dziewczynki własnie odebrałam wyniki badań moze któras z Was wie jak je odczytać

Toksoplazmoza:
IgG
norma 0,0-8,8 iu/lm mój wynik 3,O
Toksoplazmoza:
IgM
norma :
Wynik ujemny 0-6
wynik wątpliwy 6-10 MÓJ WYNIK 3,O
wynik dodatni >10

Rózyczka
norma:
negatywny <5,0