reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

reklama
Kochane,
czy ginekolog może w pewien sposób pomóc w zajściu w ciąże
W pewien sposób na pewno, np. dzięki monitoringowi cyklu może z dużą dokładnością stwierdzić kiedy będzie owulacja albo gdy jej nie ma to wywołać.
Ale niestety zdarza się tak, że nawet w 100% zdrowe pary nie mogą zajść w ciążę.

hejka wpadlam zeby sie przywitac bo jestem nowa i chyba juz z wami zostane. Ja z moim mezem tez sie staramy o malenkiego czlowieczka wlasnie mam mte fajne dni i jestem ciekawa czy sie uda

hejka wpadlam zeby sie przywitac bo jestem nowa i chyba juz z wami zostane. Ja z moim mezem tez sie staramy o malenkiego czlowieczka wlasnie mam mte fajne dni i jestem ciekawa czy sie uda
Witaj:-D:-D

Mam pytanie czy niska temperatura ciala cos oznacza? Bo utrzymuje mi sie i nie wiem o co chodzi
Szczerze to nie mam pojęcia, może to jakieś osłabienie.

beta z poniedziałku 298 po dwóch dniach 845 :-)..rośnie :-)
Czekałam na dobre wieści i się doczekałam :-D Kamień spadł mi z serca. Przytulam mocno.

reklama
Dziewczynki własnie odebrałam wyniki badań moze któras z Was wie jak je odczytać

Toksoplazmoza:
IgG
norma 0,0-8,8 iu/lm mój wynik 3,O
Toksoplazmoza:
IgM
norma :
Wynik ujemny 0-6
wynik wątpliwy 6-10 MÓJ WYNIK 3,O
wynik dodatni >10

Rózyczka
norma:
negatywny <5,0