zobaczymy co mi powie w piatek, choć teraz mam trochę namieszane w głowie, bo moje znajome mi mówią, że ta pani do której chodzę to zły lekarz... kurde, ale słyszałam tez dobre opinie o niej...
Jeśli Tobie odpowiada i jesteś zadowolona to go nie zmieniaj.
Jedno z moich pytań brzmi co jest najczęściej przyczyną braku owulacji i na co mam się przygotować?!
Mi pęcherzyki rosły do 10 mm i było ich sporo.
Na to by wystąpiła owulacja dostałam lek clostilbegyt i zaszłam w ciąże w 3 cyklu (ale nie na długo).
Myślę, że powinnaś pójść na usg wtedy kiedy Ty sama czujesz, że występuje owulacja.
Jak będziesz miała jakieś pytania to pisz
Kurcze chyba źle na mnie wpływaja kobietki w ciąży:-
-
-(,
Przyjdzie i na Ciebie pora ;-)
Miałam dziś piękny sen - urodziłam w nim synka
Piękny sen, może proroczy....;-)
Witajcie,
Staram sie, i od 8 dni mam pozytywny wynik testów owulacyjnych, nie wiem czy to normalne, jutro idę do ginekologa; może miałyście takie wyniki, odezwijcie się
Mi wychodziły pozytywne kilka i poszłam do gina na monitoring(usg) żeby zobaczyć co jest grane.
Cześć dziewczynki,
znacie jakiegoś DOBREGO ginekologa w warszawie?
Buziaki
Wyszukiwarka i ranking lekarzy - ZnanyLekarz.pl
Tutaj sobie wpisujesz nazwisko lekarza i można sprawdzić sobie opinie.
Ja polecam wybieranie ginów takich którzy pracują w szpitalu, zawsze później łatwiej jest się dostać do szpitala.
A ja się zastanawiam czy nie zrobić testu chodz nie mam jako takich objaw.
to czy was bolały jajniki i jaki miałyście śluz.
Mnie parę razy zakłuły tak że musiałam się zgiąć a śluz to miałam też kiedyś pomimo braku ciąży.
Daj znać jak wynik testu.
hej dziewczyny ja nadal niemam @ :-), no i jutro powtarzam test, a tem na dal podwyższona :-).
Mam dobre przeczucia
Wiecie co dziewczynki wczoraj podjelismy z M decyzje ze jezeli "nie" starankowa dzidzia nie pojawi sie do listopada przyszlego roku to w grudniu 2009 zdecydujemy sie na in vitro
Ja myślę, że nie będzie trzeba...zobaczysz ;-);-)
Hej, wpadam się przywitać i powiedzieć, że poranek był spoko. Udało się wyszykować bez płaczu i marudzenia.
Czyli coraz lepiej ;-) A Ty jak się czujesz?
Dziś byłam na tym teście o pracę i później od razu była rozmowa jak ja nie lubię jak podkreślają, że nie mam doświadczenia
A ja się jakoś paskudnie zaczęłam czuć wczoraj w nocy tzn. gardło zaczęło boleć i czułam, że nadciąga katar.
Jak wróciłam z tej rozmowy to wypiłam ferwex i spałam od 11 do 15.
Teraz zjadłam obiadek ale nos mam zapchany :-(