reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

Czesc dziew:frown::frown:czynki!dzisiaj mam mega dola.nic dla mnie nie ma sensu.przyszlam z pracy polozylam sie i do teraz caly czas plakalam.moj mezulek juz nie daje ze mna rady(nie dziwie sie mu).nie wiem co sie ze mna dzieje,ale juz nie daje rady sama ze soba.sama nie wiem,czy to ma zwiazek z chcianym dzidziusiem,czy wogole cos mi siadlo na dekiel,a moze depresja?moja owulka ma byc 26 pazdz..czy tym razem sie uda?ktora z was jest w tej fazie cyklu co ja?zazdroszcze tak bardzo dziewczynom,ktorym sie juz udalo.mi sie juz chyba nigdy nie uda.co mam robic?pomozcie!!!

Kochana ja bedę tak około twojego terminu miała owu, jak przyszla ostatnia@ (która jeszcze mnie nie opusciła) to tez mi sie zyć nie chciało ale juz lepiej. ;-)Zobaczysz minie kolka dni i wrócisz do formy, cięzko mi mówić Miej Nadzieję, ale cóz nam pozostało.:happy2::happy2::happy2: Nie zamartwiaj się i nie płacz bo oczka tylko ci popuchna . Usmiechnij sie i do przodu, bo wiesz mi staraczki sie nie poddajemy:yes::yes::yes:A chwila zwiatpienie jest przeciez tylko chwila i minie wcześniej czy później:zawstydzona/y::yes::rolleyes:
Emma jesteśny z Tobą

reklama
Dziekuje wam bardzo za wsparcie.to dla mnie strasznie wazne.macie racje musze odstresowac siebie i meza.jakos to bedzie.o.k.wrzucam na luz.czekam co przyniesie los.buziaczki!dziekuje wam za to,ze jestescie.PA!;-);-);-);-);-)

Emma nie napisze Ci nic lepszego niż Kluliczek, jedyne co moge zrobic to podpisac sie pod jej postem, bo w 100% sie z nim zgadzam. nosek do gory Slonce, buziaki :-)

Czesc dziew:frown::frown:czynki!dzisiaj mam mega dola.nic dla mnie nie ma sensu.przyszlam z pracy polozylam sie i do teraz caly czas plakalam.moj mezulek juz nie daje ze mna rady(nie dziwie sie mu).nie wiem co sie ze mna dzieje,ale juz nie daje rady sama ze soba.sama nie wiem,czy to ma zwiazek z chcianym dzidziusiem,czy wogole cos mi siadlo na dekiel,a moze depresja?moja owulka ma byc 26 pazdz..czy tym razem sie uda?ktora z was jest w tej fazie cyklu co ja?zazdroszcze tak bardzo dziewczynom,ktorym sie juz udalo.mi sie juz chyba nigdy nie uda.co mam robic?pomozcie!!!

kochana jestesmy w identycznej sytuacji...rozumiem co czujesz bo staramy sie o dzidzie tyle samo czasu,Kluliczek ma racje w 1000%!!!wiesz,co niedawno dowiedzialam sie ze moja bliska kolezanka zaszla w ciaze po ponad 3 latach staran,byla zrezygnowana i wlasnie wtedy sie udalo...!!!!ciesze sie ich szczesciem i mam nadzieje,ze nam tez sie uda wlasnie wtedy kiedy przestaniemy sie tym przejmowac...wiem tez jakie to trudne....poki co nie potrafie wrzucic na luz tak jak i Ty!!!!ale przestalam juz mowic mezowi o staraniach,nie chce go tym zameczac....caluje Cie goraco!!!pisz zawsze kiedy Ci zle,nie jestes z tym sama...czuje to samo...spokojnej nocy zycze!!

czesć dziewczyny! jestem tu nowa ale tak jak wy staram się o dzidziusia! niestety od ponad roku nic:-( lekarze twierdzą że wszystko ok ale mimo to nie zachodze w ciąże. mierze temperaturkę badam szyjkę no i obserwuje sluz ale nadal nic jestem juz załamana... obecnie @ spóźnia mi się 3 dni ale nie cieszę się ponieważ było tak już nie raz że się @ spóźniał. nie mam odwagi na kolejny test ciążowy bo boje się że znowu nic z tego znowu rozczarowanie i znowu łzy:-(. 29 pażdziernika ide do gina na kontrole może będzie miał wkońcu jakąś dobrą wiadomość, PROSZĘ WAS O WSPARCIE TRZYMAJCIE KCIUKI.

misia, emma...trzymam za was kciuki...dobre nastwienie jest bardzo ważne, ja jak nie mogłam sie starać byłam strasznie załamana...czekałam...czekałam...i sie doczekałam, a teraz staranka w toku (a może nawet już fasolka tam gdzieś rośnie we mnie)...i mam takie pozytywne nastawienie i tyle spokoju w sobie, ze szok..a starnka były dla mnie i męzusia tak przyjemne, ze kontynuujemy je w kazdj wolnej chwili nawet i bez owu hihihi...wwy tez odnajdźcie przyjemnosc w byciu ze sobą...taki ciepły pachnący meżulek pod kołderka jest tak apetyczny że :szok::-)... mu sie staramy od maja, już raz sie nie udało...więc teraz może...:-)

Uśmiechnij sie smutasku :-):-):-)
Ja mam w podobnym terminie co Ty więc będziemy się wzajemnie dopingować :tak::tak::tak: Buziaczki! i głowa do góry

reklama
czesć dziewczyny! jestem tu nowa ale tak jak wy staram się o dzidziusia! niestety od ponad roku nic:-( lekarze twierdzą że wszystko ok ale mimo to nie zachodze w ciąże. mierze temperaturkę badam szyjkę no i obserwuje sluz ale nadal nic jestem juz załamana... obecnie @ spóźnia mi się 3 dni ale nie cieszę się ponieważ było tak już nie raz że się @ spóźniał. nie mam odwagi na kolejny test ciążowy bo boje się że znowu nic z tego znowu rozczarowanie i znowu łzy:-(. 29 pażdziernika ide do gina na kontrole może będzie miał wkońcu jakąś dobrą wiadomość, PROSZĘ WAS O WSPARCIE TRZYMAJCIE KCIUKI.

Witram nową staraczkę :-) Trzymam kciuki za nieprzychodzenie @ :-):-):-) może w tym miesiącu już ci się udało :tak::tak::tak:

Do góry