reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

czesć dziewczyny! jestem tu nowa ale tak jak wy staram się o dzidziusia! niestety od ponad roku nic:-( lekarze twierdzą że wszystko ok ale mimo to nie zachodze w ciąże. mierze temperaturkę badam szyjkę no i obserwuje sluz ale nadal nic jestem juz załamana... obecnie @ spóźnia mi się 3 dni ale nie cieszę się ponieważ było tak już nie raz że się @ spóźniał. nie mam odwagi na kolejny test ciążowy bo boje się że znowu nic z tego znowu rozczarowanie i znowu łzy:-(. 29 pażdziernika ide do gina na kontrole może będzie miał wkońcu jakąś dobrą wiadomość, PROSZĘ WAS O WSPARCIE TRZYMAJCIE KCIUKI.

Witam nowa kolezanke,mam nadzieje,ze @ juz sie nie zjawi....trzymam kciuki za ciebie,glowa do gory!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Piksella77 Pytam z ciekawosci.. jak dlugo staralas sie o dzidzie? i czy bralas jakies tabletki czy tak poprostu Wam sie udalo?

czesć dziewczyny! jestem tu nowa ale tak jak wy staram się o dzidziusia! niestety od ponad roku nic:-( lekarze twierdzą że wszystko ok ale mimo to nie zachodze w ciąże. mierze temperaturkę badam szyjkę no i obserwuje sluz ale nadal nic jestem juz załamana... obecnie @ spóźnia mi się 3 dni ale nie cieszę się ponieważ było tak już nie raz że się @ spóźniał. nie mam odwagi na kolejny test ciążowy bo boje się że znowu nic z tego znowu rozczarowanie i znowu łzy:-(. 29 pażdziernika ide do gina na kontrole może będzie miał wkońcu jakąś dobrą wiadomość, PROSZĘ WAS O WSPARCIE TRZYMAJCIE KCIUKI.

Witam wszystkich nową staraczkę.
Głowa do góry kciuki mocno zaciśnięcie.
A u mnie dziś 25 dc i @ jak na razie niema no i temp ładnie wzrosła do 37
:-):-).

Romka...hmmm, zadnych tabletek nie brałam...no prucz foliku...
za pierwszym razem udało się z wpadki w 14-15dc...za jednymi przytulankami bo potem pojechałam do babci....za drugim razem postaralismy się 15 i 17 dc i od razu sie udało...ale nie na długo...a teraz..hmmm zobaczymy jutro bo ide na bete ale jeśli już to w 17dc...też pierwszy cykl staranek, ale jestem po poronieniu więc juz inna historia...
na razie @ nie ma...objawów ciążowych typu mdłości, zmeczenie, ból głowy sluz też...ale robiłam test, jak jutro zrobie bete to wam powiem...

Ostatnia edycja:
Czesc!no jak humorki dopisuja?u mnie dzisiaj troszke lepiej,dzwignelam sie z mojego mega dola,ale to tylko i wylacznie dzieki wam.czasami sie zastanawiam,czy wy naprawde istniejecie,czy jestescie fikcyjne?nigdy nie poznalam na raz tylu wspanialych osob.dziekuje jeszcze raz!teraz juz wiem napewno,ze z wami mi sie uda.troche wrzucilam na luz i idac za rada odpuszczam na 2 miesiace.meza juz tez nie bede angazowac i stresowac,bo nie ma sensu.powiem mu zeby po prostu(tak jak w filmie)tylko mnie kochal,co zreszta czyni od 11 lat.pozdrawiam was cieplutko!aha!konczy mi sie w koncu ta wredna,podla,beszczelna,nieproszona i obrzydliwa@.buziaki!pa!pa!:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

Czesc!no jak humorki dopisuja?u mnie dzisiaj troszke lepiej,dzwignelam sie z mojego mega dola,ale to tylko i wylacznie dzieki wam.czasami sie zastanawiam,czy wy naprawde istniejecie,czy jestescie fikcyjne?nigdy nie poznalam na raz tylu wspanialych osob.dziekuje jeszcze raz!teraz juz wiem napewno,ze z wami mi sie uda.troche wrzucilam na luz i idac za rada odpuszczam na 2 miesiace.meza juz tez nie bede angazowac i stresowac,bo nie ma sensu.powiem mu zeby po prostu(tak jak w filmie)tylko mnie kochal,co zreszta czyni od 11 lat.pozdrawiam was cieplutko!aha!konczy mi sie w koncu ta wredna,podla,beszczelna,nieproszona i obrzydliwa@.buziaki!pa!pa!:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:
no w końcu uśmiech :-):-):-)

reklama
Hej dziewczynki widzę, ze dziś raczej staraczki odpoczywaja od forum, moze to i dobrze, bo w końcu trzeba tez troszke popracowac nad dzidziusiem z przyszłym tatusiem a nie tylko łapać fluidki choc moim zdaniem fluidki to połowa sukcesu.:tak:;-):tak:
U mnie kiepsko z formą i dobrym nastawieniem, :cool:od jakiegoś czasu gdy tylko widzę dzieciaczki, mamusie w ciąży, to odrazu łezki płyna same po policzku i koniec nie mam na to rady.:confused:
Jak szybko nie zajdę w ciaze to wariatkowo:szok: zamiast gabinetu gina:nerd:

A tak wogóle to wyłapuje wasze pozytywne myslenie, bo tak naprawdę tylko to mi pomaga

Ostatnia edycja:
Do góry