elisabeth
Październik '06 i '09
Witam sobotnio...
Wczoraj znalazłam fajny program, dla tych które mierzą sobie temperaturę, oto on:
http://www.programosy.pl/program,karta.html
jest darmowy, można w nim wiele rzeczy notować, działa na zasadzie wykresów jak na 28dni, z tym, że tu nie trzeba za niego płacić
Miłej soboty Laseczki...
Edit: Aga00782 a po czym poznajesz, że wiesiołek działa, bo ja tez biorę pierwszy cykl, w sumie to dziś jest 6 dzień, ale dopiero skończyła mi się @ więc jeszcze nic nie zaobserwowałam... ile dni juz bierzesz?
Dzięki Kluliczku, ja łapię fluidki od wszystkich he he, bo zacznynam kolejne starankaA tak poza tym, to podsyłam Wam fluidki, cos mnie tak dziś wzięło, może to po wizycie u dentystki, może po pierwszej krwii mojego synka, a może z okazji skończenia 29 tygodnia, ale z całego serca przesyłam Wam:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Szczegulnie te co chcą chłopców niech łapią, choc sporo znajomych które podłapały w poprzedniej ciąży ma córy ;-).
Dziękuje za odpowiedź, ja mierzę trzeci miesiąc i mam nadzieję, że ostatni... a co do testu to nie martw się, może jest tak jak pisze Pixella, jak znam życie to pewnie niedługo go powtórzysz i wtedy to juz muszą być II krechy...elizabeth a co do owuli ja miałam w tym miesiącu 15 dnia chyba,tak mi według pomiaru temp wynika, temp mierze pierwszy cykl więc niemoge nic powiedzieć. A co do cykli to w lipcu odstawiłam tabletki i mam nieregularne cykle 30, 26, 25.
Motylku zyczę zdrówka Twojej mamie, a mąż niech sie cieszy że ma w czym wybierać, choć wierzę że to nie jest łatwe, w końcu to powazna decyzja... Gdyby pogryzł Cię kleszcz to pewnie został by w skórze, one tak łatwo nie odpuszczają, jak byliśy w lesie to mojemu synkowi wbił sie w główkę...A ja mam znów zmartwienie. Nie dość, że M walczy z tą pracą - nie wie na którą propzycję nowej pracy zdecydować się to jeszcze moja mam zachorowała:-( Mam jednak nadzieję, że to nic poważnego.
W tym tygodniu sama też przestraszyłam się, bo byłam w lesie i coś mnie ugryzło! Myślałam, że to kleszcz! Oczywiście od razu czarna wizja przed pójściem do lekarza-bo przecież żadnego antybiotyku bym teraz nie przyjeła! Na szczęście okazało się, że to jakieś inne robactwo! Ale noga swędzi cały czas, że spać nie mogę. Lekarz kazał się obserwować i w razie jakiś zmian skórnych szybko do niego zgłosić się. Mam nadzieję, że nic nie pojawi się na skórze!
Jedyne na co teraz czekam to na pojawienie się naszej Kruszynki!:-)
!
Alicja mąz na pewno Ci to dzisiaj wynagrodzi...A ja musze sie pozalic, ze wczoraj zalalo mi mieszkanie, juz nie moge sie doczekac wyprowadzki (mam nadzieje, ze na poczatku przyszlego m-c przeprowadzam sie do domku pod Wrocławiem). Z powodu zalania caly dzien spedze na sprzataniu :/ ale wieczorkiem czekam mnie nagroda w postaciu mojego kochanego
:*
Kasiu nie martw się tym, że nie masz objawów, powiedziałaby nawet, że masz się z tego cieszyć, po co się męczyć... mdłości czy wymioty wcale nie są miłe i dobre dla kobiety... ja nie miałąm żadnych objawów, całą ciążę przeszłam leciutko, mam zdowiutkiego synka...no głowa do góryObjawów w zasadzie nie mam wiec czasem tez sie tym tez zamartwiam...obłęd![]()
Wczoraj znalazłam fajny program, dla tych które mierzą sobie temperaturę, oto on:
http://www.programosy.pl/program,karta.html
jest darmowy, można w nim wiele rzeczy notować, działa na zasadzie wykresów jak na 28dni, z tym, że tu nie trzeba za niego płacić
Miłej soboty Laseczki...
Edit: Aga00782 a po czym poznajesz, że wiesiołek działa, bo ja tez biorę pierwszy cykl, w sumie to dziś jest 6 dzień, ale dopiero skończyła mi się @ więc jeszcze nic nie zaobserwowałam... ile dni juz bierzesz?
Ostatnia edycja: