reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

Hej dziewczynki widzę, ze dziś raczej staraczki odpoczywaja od forum, moze to i dobrze, bo w końcu trzeba tez troszke popracowac nad dzidziusiem z przyszłym tatusiem a nie tylko łapać fluidki choc moim zdaniem fluidki to połowa sukcesu.:tak:;-):tak:
U mnie kiepsko z formą i dobrym nastawieniem, :cool:od jakiegoś czasu gdy tylko widzę dzieciaczki, mamusie w ciąży, to odrazu łezki płyna same po policzku i koniec nie mam na to rady.:confused:
Jak szybko nie zajdę w ciaze to wariatkowo:szok: zamiast gabinetu gina:nerd:

A tak wogóle to wyłapuje wasze pozytywne myslenie, bo tak naprawdę tylko to mi pomaga
Glowka do gory PYSIACZKU przesylam ci fluidki,ostatnio duzo ich nalapalam od was.nie placz,tylko sie ciesz,ze masz w zyciu cel,ktory predzej,czy pozniej sie spelni.tym czasem np.zadbaj o swoja urode.zrob cos tylko dla siebie.zasluzylas!!!buziaki i usmieszki.pa!pa!:-):-):-)

reklama
Cześć słoneczka wy moje :-D
pixella77 :tak: nie moge sie doczekać wesci jakies dzisiej nam tu zafundujesz :tak: trzymam kciuki!
emma2 :-D:tak::-D ja tez nie raz sie zastanawialam czy to forum to realne jest ;-) nie znam innego miejsca z taka liczba aż tak przychylnych ci osob i to do tego pociesza w każdym temacie nie tylko fasolkowym ;-)
jak dla mnie to juz powinno byc otwarte jakies miejsca odwykowe od BB :-p
witam nowe dziewczynki na forum :tak: obyście szybciutko stały sie mamusiami ;-)
a ja jak dalo rade zauwazyc nadal czekam na neta w domku ... jeszcze go nie aktywowali czy jakos tak ... ehhh.... a poza tym weekend mi minol z predkościa światła .. nic nie zdarzylam istotnego zrobic, ale troszke za to odpoczelam przynajmniej tak mi sie jeszcze wczoraj wydawalo a dzisiej juz nie :-p ale to sobie tlumacze ze poniedzialek i dlatego :-D mam nadzieje ze u was lepiej mija poranek!!!
miłego tygodnia zycze baaardzo owocnego!;-)

Witam poniedziałkowo, dzis byłam na becie z rana a teraz juz w pracy...jutro ok.12 wyniki...potem na bete w srodę....więc kolejny wynik w czw...

Emma2 czytasz w moich myslach, zastanawiałam sie żeby sobie fundnąć może kosmetyczkę.......:-);-):-)

Witam Staraczki moje kochane mam nadzieję, że ten tydzień będzie lepszy, ciekawszy, piekniejszy i jeszcze owocniejszy od poprzedniego:rofl2::-):tak::-):rofl2:

Miejsce odwykowe od BB potwierdzam, mój mąż mi kwęczy, że tylko na forum sobie siedzę, no ale jak tu nie czytać, pisac jak to poprostu studnia nadzieji, fluidków, wspieraczek i wogole wszystkiego pozywtywnego...

Pixell77 czekamy na dobre wieści :)

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie staraczki po weekendzie, mam nadzieję ze dla wielu był owocny;-)

Pixella77-co u ciebie słychać, masz juz dla nas dobra nowinę, trzymam kciuki:-)

Ja mam dziś mega doła:no: i strasznie mnie mdli:-(, siedze w pracy i nic mi się nie chce-chcę do domu.

Pozdrawiam cieplutko:-)

witajcie, dawno mnie tu nie było:zawstydzona/y: Mam nadzieję że jeszcze ktoś mnie tu pamięta....:sorry2:dużo nowych staraczek przybyło - witam Was wszystkie serdecznie:tak:
Ja w weekend miałam mega doła jak z Warszawy na Syberię:;-) ale powoli się podnoszę. NIe wiem w sumie dlaczego mnie tak dopadło... męczą mnie już te testy owulacyjne, staranki niemalże na godzinę... strasznie mnie to stresuje...męża podejrzewam też:sorry2: A im bardziej się chce tym trudniej...
ale dobrze że jesteście Wy - chociaż tu się mogę wygadac....

życzę miłego poniedziałku! i mam nadzieję że dziś na gorum będzie mnóstwo II

No to i ja witam sie poniedziałkowo z moimi e-przyjaciółeczkami:-D.

U mnie weekend zleciał szybciorkiem:szok:, jestem jakaś taka zniechęcona do pracy:no:. Spać się chce straszliwie:rofl2:. Mdłości narazie mnie oszczędzają chociaż w sobote było apogeum na zakupach, aż mnie poty oblały:szok:, ale za to cycuchy to tak czują grawitację, że szok:szok::-D.

Buziam Was moje Kochane i życzę miłego dzioneczka:tak:

Witam nowe staraczki:-)

reklama
Do góry