reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

reklama
Dzięki Kinguś i Elizabeth....mam andzieję, ze jutro już pozbędę się tego humoru:baffled:

Elizabeth -zaproszenie na wirtualną kawusie przyjmuję z miła chęcią, a jakże:-D

Pysiu -zrób te badania co masz zapisane i się tym taki nie denerwuj!!! Pewnych rzeczy nie przeskoczysz, a niestety nasz system zdrowotny do najprzychylniejszych pacjentowi nie należy!!! Jesli tak bardzo zależy Ci na pozostałych badaniach to zrób je prywatnie, zapłacisz za nie trochę, ale robi się to raz - a będziesz mieć z głowy...niestety tak juz to u nas jest, ze o wszystko trzeba sie prosić i i tak nie zawsze sie dostaje...jak zwykle okazuje się, ze biurokracja i brak pieniędzy pańswtowych biorą górę:crazy:

Tikanis - to do dzieła z zakupami...mam nadzieję, ze coś fajnego upolujesz...ja tez nie kupuje ubrań na allegro, ale wiem , że to ostatnio dość popularne...szczegolnie na deficytowe rzeczy jak np ciążowe ciuszki:-) Ale zgadzam sie ze nie ma to jak sobie poprzymierzac, pomarudzic, poogladac, podotykac - a na koniec po udanych polowaniach iść na dobre ciacho albo lody:-D:tak:;-)
PS Gdzie Ty niby jesteś niewymiarowa??? na fotkach jakie widzialam byla śliczna laseczka...chyba nie wiem o czym mówisz:-p

Natella- ja niestety kochanie nie bralam nigdy tych lekow, więc nie wiem jak wyglada tabletka...poczekaj jeszcze chwilkę, na pewno ktoś sie zaraz zjawi i Ci odpowie:-) mam nadzieje, ze nie zakupilaś ich w jakims dziwnym miejscu i połknęlaś i teraz się obawiasz:no:

Opuszczam was na chwilkę, kończę sprzątanko i potem czeka mnie długa kąpiel...może podniesie mi to nieco humorek:-)

witajcie :-)

ja dzis zmarnowana- praca, i bolem glowy(przez pogode i cisnienie:-:)-:)-(), na szczescie jutro dzien wolny :-D:-D:-D
dzis obiadu nie ma;-)- poprosilam meza o zakupienie jakiegos fast fooda, bo marzy mi sie tylko podusia, lozko, goraca herbatka i koc.

kingus- oczywiscie i ja sie pomodle za ta malutka kruszynke
. tak przy okazji moja mama jest lekarzem pediatrii-jestem pewna ze ta milosc do wszystkich dzieciaczkow odziedziczylam po niej :tak::tak::tak:

u mnie 18 pazd bylby 28 dzien cyklu. a 21 pazd- 31 dc. zazwyczaj mam 31-dniowe, tylko ten ostatni tak wyskoczyl z nie nacka po 28 dniach.
wiec czekam jeszcze 6 dni do testowania.
kto ma jeszcze jakac wazna date w tej okolicy?-bedzie nam razniej czekac !
:-D:tak:;-)

w.kropeczka- ach kurcze jak ja bym polezala w goracej wannie, zwlaszcza dzis , gdy taka pogoda i wogole. niestety mamy tu tylko prysznic, wiec :-:)-:)-(

Bardzo prosze o pomoc tych kobietek ktore biora duphaston,sprawdzcie prosze jakie symbole sa na tabletce z dwoch stron-duphaston.To bardzo wazne do mnie

z jednej strony tabletka (10mg) podzielona jest jakby na dwie, na każdej połówce napisane jest "155".
druga strona nie jest przedzielona i widnieje na nim "S" z "^"
pod tym "S".

o co chodzi, bom ciekawa?

ale sie wyrwalam nie zaowazylam ze masz juz odp,napisz po co Ci ta wiadomosc bo tez jestem ciekwa. a mi dzis moj M powiedzial,ze mam skonczyc mowic mu wreszcie o swoich owulacjach itp bo to Go stresuje:-(....

reklama
W,KROPECZKA zapisalam wszystko co napisalas o hormonach,dziekiuje po raz kolejny za odp,ale teraz mam znowu dlemat...MICZEL napisala ze duphaston lekarz Jej zapisal od 16dc mi ja tez mialam go tak przepisanego..to znaczy ze zle?przepraszam ze moje pytania moze i sa glupie,ale pisze szczerze jakie mam watpliwosci!!!!!!!!!!!

Do góry