reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
w.kropeczka wstałam w nocy poszamac coś...taki mam nawyk jeszzce zpoprzedniej ciazy no i karmie małą o 24-1ej więc jak mam kompka włzconego to czasem przeczytam co tu nowego:-) u was...

Własnie wróciłam od rodzinnego, dał mi skierowanie ale tylko na morfologie, mocz OB i chyba cholosterol...... Mówił, ze on innych badań nie moze zlecić, a wogóle to czym sie pani martwi i gatka szmatka.... Gin tez z wielką łachą, juz jakis czas temu dał mi na morfologię i mocz i tyle.... Wiecie chyba dam sobie z nimi wsztstkimi spokoj i zrobie te badania na własną rekę. Zła jestm jak...... - brrrrrrrrrr

Witajcie Dziewczynki,
wpisałam się na listę Staraczek 2008 około stycznia tego roku - nie długo byłam na forum aktywna, bo szybko straciłam nadzieję, że uda mi się przekonać mojego M do starań. Po drodze okazało się, że moja ginka wpychała we mnie duphaston za szybko (tzn od 16 d.c) i działał na mnie jak tabletki antykoncepcyjne. Zmieniłam lekarza, zrobiłam badania hormonalne - wszystko wyszło ok, a i duphaston odstawiłam. I tak po 2 cyklach "prawdziwych starań" udało się - w poniedziałek zrobiłam test i od razu II kreseczki. Udało się, bo sobie też troszkę odpuściłam i po prostu wyluzowałam. Teraz jestem na Czerwcówkach 2009 i nie mogę w to uwierzyć:-) Dziewczynki głowa do góry, bo na pewno się uda. Życzę wszystkim Staraczkom powodzenia i upragnionych kresek na teście. Pozdrawiam:-):-):-)

serdecznie gratuluję!!!! i zycze spokojnych 9 miesięcy

miczel - grunt to dobry lekarz,, gratuluje:-D
kingus- no jasne ze dla tej malej kruszynki czlowiek jest w stanie zrobic prawie wszytsko:-D
w. kropczeka- dokladnie bedzie akcja spodnie ehehe:-D ale allegro chyba sobie daruje bo jestem zdania ze kazda rzecz wyglada inaczej jak ja przymierzysz.. a ja jestem taka niewymiarowa ze raczej balabym sie robic zakupy droga internetowa..wiec allegro napewno odpada, ale wierze ze jednak uda mi sie jakies fajne gatki znalesc:-D

tikanis, ja kupiłam na allegro sliczna sukienke ciazową mothercare, bluzeczkę...4mama i 2 pary spodni h&m i byłam super zadowolona, pasuja jak ulał...ale rozumiem, ze możesz się obawiać...dokladnie zbadać sprzedającego i wymiary zmierzyć....

Bardzo prosze o pomoc tych kobietek ktore biora duphaston,sprawdzcie prosze jakie symbole sa na tabletce z dwoch stron-duphaston.To bardzo wazne do mnie

reklama
Dzięki Kochane:-):-):-), a fluidki już przesyłam.:-):-):-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ja wyłapałam i to duuuuuużoooo....
Ale mam dzisiaj zły dzień :crazy:...w nocy jakoś spać nie mogłam, jak już zansęłam to miałam jakieś pokręcone sny i wstałam lewą nogą...taka "czarna środa" od rana. Ale bb jak zwykle podnosi na duchu, więc prześledziłam co naprodukowałyście i oto:

Elizabeth -fajnie Ci....kawka z sąsiadką...no a ja tu sama jak palec na obczyźnie, beeeeeee
........
Witaj Kropeczka... jutro będzie nowy, lepszy dzień... a z ta kawą to u mnie też różnie bywa, w swoim mieście mieszkam od 3 lat, także raczej przyjaciółek od serca tu nie mam, tylko znajomi...Zawsze możemy napić się razem, wirtualnej kawki:-)

Własnie wróciłam od rodzinnego, dał mi skierowanie ale tylko na morfologie, mocz OB i chyba cholosterol...... Mówił, ze on innych badań nie moze zlecić, a wogóle to czym sie pani martwi i gatka szmatka.... Gin tez z wielką łachą, juz jakis czas temu dał mi na morfologię i mocz i tyle.... Wiecie chyba dam sobie z nimi wsztstkimi spokoj i zrobie te badania na własną rekę. Zła jestm jak...... - brrrrrrrrrr
Pysia, nie gniewaj się na mnie za to pytanie, ale czemu Ty się uparłas tak na te badania? te najwazniejsze, podstawowe masz zrobione jak sama piszesz, a resztę robi się w ciąży... i tak nie jesteś w stanie przebadac się "od stóp do głów"...

Do góry