reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

reklama
w.kropeczka wstałam w nocy poszamac coś...taki mam nawyk jeszzce zpoprzedniej ciazy no i karmie małą o 24-1ej więc jak mam kompka włzconego to czasem przeczytam co tu nowego:-) u was...

Własnie wróciłam od rodzinnego, dał mi skierowanie ale tylko na morfologie, mocz OB i chyba cholosterol...... Mówił, ze on innych badań nie moze zlecić, a wogóle to czym sie pani martwi i gatka szmatka.... Gin tez z wielką łachą, juz jakis czas temu dał mi na morfologię i mocz i tyle.... Wiecie chyba dam sobie z nimi wsztstkimi spokoj i zrobie te badania na własną rekę. Zła jestm jak...... - brrrrrrrrrr

Witajcie Dziewczynki,
wpisałam się na listę Staraczek 2008 około stycznia tego roku - nie długo byłam na forum aktywna, bo szybko straciłam nadzieję, że uda mi się przekonać mojego M do starań. Po drodze okazało się, że moja ginka wpychała we mnie duphaston za szybko (tzn od 16 d.c) i działał na mnie jak tabletki antykoncepcyjne. Zmieniłam lekarza, zrobiłam badania hormonalne - wszystko wyszło ok, a i duphaston odstawiłam. I tak po 2 cyklach "prawdziwych starań" udało się - w poniedziałek zrobiłam test i od razu II kreseczki. Udało się, bo sobie też troszkę odpuściłam i po prostu wyluzowałam. Teraz jestem na Czerwcówkach 2009 i nie mogę w to uwierzyć:-) Dziewczynki głowa do góry, bo na pewno się uda. Życzę wszystkim Staraczkom powodzenia i upragnionych kresek na teście. Pozdrawiam:-):-):-)

serdecznie gratuluję!!!! i zycze spokojnych 9 miesięcy

miczel - grunt to dobry lekarz,, gratuluje:-D
kingus- no jasne ze dla tej malej kruszynki czlowiek jest w stanie zrobic prawie wszytsko:-D
w. kropczeka- dokladnie bedzie akcja spodnie ehehe:-D ale allegro chyba sobie daruje bo jestem zdania ze kazda rzecz wyglada inaczej jak ja przymierzysz.. a ja jestem taka niewymiarowa ze raczej balabym sie robic zakupy droga internetowa..wiec allegro napewno odpada, ale wierze ze jednak uda mi sie jakies fajne gatki znalesc:-D

tikanis, ja kupiłam na allegro sliczna sukienke ciazową mothercare, bluzeczkę...4mama i 2 pary spodni h&m i byłam super zadowolona, pasuja jak ulał...ale rozumiem, ze możesz się obawiać...dokladnie zbadać sprzedającego i wymiary zmierzyć....

Bardzo prosze o pomoc tych kobietek ktore biora duphaston,sprawdzcie prosze jakie symbole sa na tabletce z dwoch stron-duphaston.To bardzo wazne do mnie

reklama
Dzięki Kochane:-):-):-), a fluidki już przesyłam.:-):-):-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ja wyłapałam i to duuuuuużoooo....
Ale mam dzisiaj zły dzień :crazy:...w nocy jakoś spać nie mogłam, jak już zansęłam to miałam jakieś pokręcone sny i wstałam lewą nogą...taka "czarna środa" od rana. Ale bb jak zwykle podnosi na duchu, więc prześledziłam co naprodukowałyście i oto:

Elizabeth -fajnie Ci....kawka z sąsiadką...no a ja tu sama jak palec na obczyźnie, beeeeeee
........
Witaj Kropeczka... jutro będzie nowy, lepszy dzień... a z ta kawą to u mnie też różnie bywa, w swoim mieście mieszkam od 3 lat, także raczej przyjaciółek od serca tu nie mam, tylko znajomi...Zawsze możemy napić się razem, wirtualnej kawki:-)

Własnie wróciłam od rodzinnego, dał mi skierowanie ale tylko na morfologie, mocz OB i chyba cholosterol...... Mówił, ze on innych badań nie moze zlecić, a wogóle to czym sie pani martwi i gatka szmatka.... Gin tez z wielką łachą, juz jakis czas temu dał mi na morfologię i mocz i tyle.... Wiecie chyba dam sobie z nimi wsztstkimi spokoj i zrobie te badania na własną rekę. Zła jestm jak...... - brrrrrrrrrr
Pysia, nie gniewaj się na mnie za to pytanie, ale czemu Ty się uparłas tak na te badania? te najwazniejsze, podstawowe masz zrobione jak sama piszesz, a resztę robi się w ciąży... i tak nie jesteś w stanie przebadac się "od stóp do głów"...

Do góry