reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
nie udało :( a może jednak Wy go widzicie?
ja widze :tak:
Hej dziewczynki, jak Wy dużo piszecie :szok::-D
super!!!!!!
oj, trzymam kciki :tak:.
dzieki nenus :tak::zawstydzona/y:

A ja Was proszę o modlitwę bo córeczka mojego męża brata jest w szpitalu a nie ma jeszcze 2 tygodni, lekarze na razie nie wiedzą co jej jest.
biedne maleństwo ale trzeba wierzyc ze lekarze znajda przyczyne i wszystko bedzie w porządku :sorry2:napewno sie za nia pomodle!
Eve mama nadzieję, że kwiecień sie zmieni na styczeń i że bedziemy razem na placyku zabaw na gołąbkach z maluszkami niedługo szalec:-).
:-D ale by bylo super! i dobrze wiedziec ze bedzie ktos znajomy bo kolo mnie to nie ma na co liczyc myslalalam ze czekaja mnie juz samotne spacerki :sorry2:
kochane dziewczyny jestescie:zawstydzona/y:

hmmm.... pytanie jak wyglada @ normalnie skoro ta @ trwala np krocej i byla mnie "obfita" to moze cosik tam siedzi w srodku :-p ;-) nie czujesz sie jakos inaczej jak na ta faze cyklu?? a jezeli to nie mala niespodzianka to nie wiem moze pogoda ma nawet na nas wplyw .... smaa nie wiem :nerd:

normalnie jest ok 4 dni krwawienia z różnym nasileniem ... (malejącym)... dzidziuś to chyba nie jest bo robiłam test i jedna wielka krecha :-( ech... co to może być...

reklama
Witam moje Staraczki!!!

Olica- ja bym nie odkładał staranek, dziecko ważniejsze, tak jak pisze Pixella, nigdy nie wiadomo kiedy urodzisz, a skąd wiesz jak się będziesz czuła pod koniec ciąży?

Pixella- dobrze, że się już lepiej czujesz...

Madzio cieszę się, że upławy zniknęły, ale obserwuj się nadal...

Kinguś 3mam kciuki za malutką... a co maleństwu dolego, jeśłi wolno spytać?

Elisabeth w sumie to dobrze Ci z tymi cyklami, ja mam o połowe dłuższe ostatni 36dc, więc to cała wieczność:szok::baffled:
Masz rację Calla, jak sie starasz o dziecko to takie krótkie cykle sa fajne, bo szybko czas leci, ale pomyśl tak normalnie w życiu to zanim się jeden cykl dobrze się nie skończy to kolejny juz mi się rozpoczyna, @ mam 13 razy w roku... bleee

Do góry