reklama
Eve84
2 lata przerwy.....
ja widzenie udało a może jednak Wy go widzicie?
dzieki nenusHej dziewczynki, jak Wy dużo piszecie
super!!!!!!
oj, trzymam kciki .
biedne maleństwo ale trzeba wierzyc ze lekarze znajda przyczyne i wszystko bedzie w porządku napewno sie za nia pomodle!A ja Was proszę o modlitwę bo córeczka mojego męża brata jest w szpitalu a nie ma jeszcze 2 tygodni, lekarze na razie nie wiedzą co jej jest.
ale by bylo super! i dobrze wiedziec ze bedzie ktos znajomy bo kolo mnie to nie ma na co liczyc myslalalam ze czekaja mnie juz samotne spacerkiEve mama nadzieję, że kwiecień sie zmieni na styczeń i że bedziemy razem na placyku zabaw na gołąbkach z maluszkami niedługo szalec:-).
kochane dziewczyny jestescie
Madzio1980
Czerwcowa Mama '09
Madzio a jak ty sie czujesz? szczęśliwa? :-)
Kochaniutka ja jestem na tym forum dopiero od czerwca tego roku, więc nie o mnie chodzi. Ja nie jestem jeszcze mamą, ale w niedzielę zobaczyłam upragnione dwie krechy. W piątek wizyta u gina, a czuję się średnio
nenius
Przyjaciółki 2008
Madzio1980 a co to jest ta cytomegalia;-)
oj lepiej nie wiedzieć...mam w rodzinie dziewczynkę z cytomegalią...ponad 4 latka...nie chodzi, nie siedzi, nie mówi...
Witajcie
Kochana trzymam kciuki, żeby się udało. Nam udało się dopiero w cyklu w którym zastosowałam testy owu i to już za pierwszym razem. Życzę aby i Tobie się tak poszczęściło
oj bardzo bym chciała żeby się udało i po cichu na to liczę :-) ale to jeszcze miesiąc musi minąć zanim się dowiemy....
hmmm.... pytanie jak wyglada @ normalnie skoro ta @ trwala np krocej i byla mnie "obfita" to moze cosik tam siedzi w srodku ;-) nie czujesz sie jakos inaczej jak na ta faze cyklu?? a jezeli to nie mala niespodzianka to nie wiem moze pogoda ma nawet na nas wplyw .... smaa nie wiem
normalnie jest ok 4 dni krwawienia z różnym nasileniem ... (malejącym)... dzidziuś to chyba nie jest bo robiłam test i jedna wielka krecha :-( ech... co to może być...
small song
Zaciekawiona BB
aga00782
"może tym razem sie uda..." a co ma sie nie udać? komu ma się udać jak nie nam, które się starają?
pozdrawiam! głowa do góry!!!
"może tym razem sie uda..." a co ma sie nie udać? komu ma się udać jak nie nam, które się starają?
pozdrawiam! głowa do góry!!!
reklama
elisabeth
Październik '06 i '09
Witam moje Staraczki!!!
Olica- ja bym nie odkładał staranek, dziecko ważniejsze, tak jak pisze Pixella, nigdy nie wiadomo kiedy urodzisz, a skąd wiesz jak się będziesz czuła pod koniec ciąży?
Pixella- dobrze, że się już lepiej czujesz...
Madzio cieszę się, że upławy zniknęły, ale obserwuj się nadal...
Kinguś 3mam kciuki za malutką... a co maleństwu dolego, jeśłi wolno spytać?
Olica- ja bym nie odkładał staranek, dziecko ważniejsze, tak jak pisze Pixella, nigdy nie wiadomo kiedy urodzisz, a skąd wiesz jak się będziesz czuła pod koniec ciąży?
Pixella- dobrze, że się już lepiej czujesz...
Madzio cieszę się, że upławy zniknęły, ale obserwuj się nadal...
Kinguś 3mam kciuki za malutką... a co maleństwu dolego, jeśłi wolno spytać?
Masz rację Calla, jak sie starasz o dziecko to takie krótkie cykle sa fajne, bo szybko czas leci, ale pomyśl tak normalnie w życiu to zanim się jeden cykl dobrze się nie skończy to kolejny juz mi się rozpoczyna, @ mam 13 razy w roku... bleeeElisabeth w sumie to dobrze Ci z tymi cyklami, ja mam o połowe dłuższe ostatni 36dc, więc to cała wieczność