small song
Zaciekawiona BB
Dziewczynki, a moze wybrac sie po porade do ginka tylko jakiegos dobrego juz sama nie wiem to bedzie 4 miesiac staranek, Poradzcie proszę
3 miesiące to naprawdę niedużo. rozsądny lekarz powie, żebyś się nie przejmowała i próbowała. Myślę, że nie ma nic gorszego jak po 2-3 próbach już badać na wszytkie strony i stersować pacjentkę, że jest ciężko chora, albo niepłodna labo bóg wie co...
Ja wiem, ze to przykre, tez czekam na te moją upragnioną ciążę, to 6 cykl starań...więc wiem jak to jest...
A jeszcze chciałam zapytac czy jak robiłyscie badania na rózyczke, zółtaczke toksoplazmoze czy nawet krew to miałyscie skieowania od ginka czy rodzinnego? Bo nie wiem do kogo uderzac,;-)
Ginekolog powiedziała mi, że nie może dać skierownia na te badania, ponieważ polska służba zdrowia nie przewiduje badań dla pacjentek planujących ciążę, tylko dla już zaciążonych. Poradziła mi, że może lekarz ogólny mi wypisze, jak ładnie poproszę Spróbuj.
Small Song dzieki za miłe wspierajace słowa, Ty to mnie zawsze podniesiesz na duchu
Wogole dzięki dziewczynki, nie wiem co bym bez was zrobiła.
Juz sobie popłakałam juz mi ulzyło a teraz znów odzyskuje nadzieję dzięki WAM.
Chyba sie juz uzalezniam od Waszych ciepłych słów fluidków i wsparcia, bo bez tegoo ani rusz
W kupie raźniej