reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

Pixellko jak tam korzonki, mam nadzieje, ze juz lepiej :-)
Tikanis jak ja Ci zazdroszcze tych zakupow, mam nadzieje, ze wkrotce tez bede miala okazje do zmiany rozmiaru ciuchow, a poki co baw sie dobrze na zakupach :-]
Pysiu ja Ci cały dzień kibicuje i caly czas trzymam mocno kciuki za Twoje dwie kreseczki, pozdrawiam
Pati gratuluje!!! ja tez zchoomikuje pare fluidkow na przyszly m-c :-D
Justyska i jak tam sie czujesz? Bylas na becie? Pozdrawiam
Romka przykro mi z powodu taty, sama stracilam niespodziewanie dwa lata temu tate, wiec moge sie domyslac co czujesz, ale wiem, ze nam kibicuja z gory :-)
Buterfly zaciskam kciuki :-)
PoprostuAnia jeszcze raz gratuluje, cieszymy sie razem z Toba
MaMalgosia witam i zycze powodzenia

reklama
witam sie po nieobecnosci,
przyznaje sie ze ostatnio nie sledzilam na biezaco waszych postow wiec ogolnie- wszystkim wam dziewczynki zycze wszystkiego NAJ NAJ NAJ
mam nadzieje ze wciaz jestem tu mile wiedziana i moge sie poradzic ???:zawstydzona/y:
bo ...no wlasnie-u mnie jest kilka takich nowosci-innosci ktorych nie mialam wczesnie ...:szok:

*mam takie drapannie w gardle, jakby caly czas mi tam stalo jedzenie, zazwyczaj bardziej uciazliwe jest to z samego rana i wieczorem, wciaz chrzakam i kaszle ale to nie pomaga, po umyciu zebow mietowy smak lagodzi ten dyskomfort ale na kilka minut, czesto mi sie tez odbija, bez zadnego smaku tylko ot tak
*z samego rana mam ogromne parcie na pecherz, wczesniej jak moglam sobie dluzej pospac to wytrzymywalam spokojnie , a teraz normalnie od razu musze wrecz leciec na skrzydlach do wc
*zauwazylam tez ze po przytulankach robi mi sie jakos tak mdlawo, mdli itp, moje libido jest jakies takie niskie , ale zeby az mdlilo mnie po przytulankach z mezusiem to tak nigdy nie bylo
*wczoraj tak z ciekawosci scisnelam swoje brodawki i polecialo mi odrobinke takiej jakby jasniutko zoltej wody
*moj sluz wciaz sie utrzymuje.nie jest go duzo, ale codzien jest slad na bieliznie

oj to napisalam co zauwazylam ostatnio w swoim organizmie, i co o tym moje e- kolezanki powiecie????;-)

*mam takie drapannie w gardle, jakby caly czas mi tam stalo jedzenie, zazwyczaj bardziej uciazliwe jest to z samego rana i wieczorem, wciaz chrzakam i kaszle ale to nie pomaga, po umyciu zebow mietowy smak lagodzi ten dyskomfort ale na kilka minut, czesto mi sie tez odbija, bez zadnego smaku tylko ot tak
*z samego rana mam ogromne parcie na pecherz, wczesniej jak moglam sobie dluzej pospac to wytrzymywalam spokojnie , a teraz normalnie od razu musze wrecz leciec na skrzydlach do wc
*zauwazylam tez ze po przytulankach robi mi sie jakos tak mdlawo, mdli itp, moje libido jest jakies takie niskie , ale zeby az mdlilo mnie po przytulankach z mezusiem to tak nigdy nie bylo
*wczoraj tak z ciekawosci scisnelam swoje brodawki i polecialo mi odrobinke takiej jakby jasniutko zoltej wody
*moj sluz wciaz sie utrzymuje.nie jest go duzo, ale codzien jest slad na bieliznie
1- to może być refluks żołądkowy,
2,3- może być jak najbardziej ciążowe,
4- to może być chyba za dużo prolaktyny,
5- ;-)
Trzymam kciuki żeby te objawy okazały się ciążowe;-);-);-);-);-)

Kinguś, Butterfly normalnie widzę że pełna mobilizacja :-D tak trzymać, ja też obiecuję 100% mocy w tym miesiącu :-p
MaMalgosia witaj na forum i powodzenia.... jesli chodzi o owulację... to chyba najlepiej polegac na znajomości własnego organizmu.... tak jak dziewczny piszą... generalnie owu zakłada się że jest 14 dni przed @ ale organizm to nie zegarek... mogła przyjść wczesniej...
Romka ja w kwestii tego leku nie pomogę bo nie brałam, ale rzeczywiście chyba Lilu korzysta więc pewnie poradzi ;-)
Gemini oczywiście że jesteś mile widziana cały czas.... ;-)

witam sie po nieobecnosci,
przyznaje sie ze ostatnio nie sledzilam na biezaco waszych postow wiec ogolnie- wszystkim wam dziewczynki zycze wszystkiego NAJ NAJ NAJ
mam nadzieje ze wciaz jestem tu mile wiedziana i moge sie poradzic ???:zawstydzona/y:
bo ...no wlasnie-u mnie jest kilka takich nowosci-innosci ktorych nie mialam wczesnie ...:szok:

oj to napisalam co zauwazylam ostatnio w swoim organizmie, i co o tym moje e- kolezanki powiecie????;-)
witam Kolezanke!! a robilas tescik,bo mi to wyglada na ciaze...!daj znac co z tego wyniknie bo jestem ciekawa..pozdrawiam!!

Kinguś kochana ani sie obejrzysz i będziesz już gotowa na nowe staranka... a do tego czasu i później oczywiście też, my z dziewczynami będziemy Ci kibicować ;-)
a ja na dzisiaj juz zmykam bo normalnie oczy mi sie kleją, chyba czas spać.....:-p:nerd:
do jutra babeczki

Wiem dlatego napisałam, że dziewczyny napiszą jeszcze raz:tak: Ja niestety nie pomogę z tym lekiem.
A masz monitorowany cykl? Bo podobno trzeba bo inaczej mogą powstać torbiele. Ja miałam usg i dzięki temu wiedziałam dokładnie kiedy mam owulację.
Mi udało się z clo w 3 cyklu jak brałam 2 tabletki.
Trzymam kciuki żeby szybko udało Ci się zajść w ciążę :tak::tak::tak:[/quote]
Właśnie w tym problem,ze nie mam i nigdy nie mialam monitorowanego cyklu z tego powodu,że nie mieszkam w Polsce:-(.tak naprawde to tez nie wiem dokladnie kiedy mam owulacje:-(,ale chyba dam sobie spokoj z tymi tabletakami bo przestraszylas mnie torbielami:baffled:...w ogule jestem w kropce....nie wiem co dalej,jak mam podejsc do tego wszystkiego..

reklama
Może Tobie uda się szybciej czego z całego serca Ci życzę :tak: Masz bardzo dobre podejście ;-) Ja też walczę pomimo ostatniego poronienia

przepraszam Cie,ale dopiero doczytalam Twoja odpowiedz...ale glupia jestem..przepraszam Cie...bardzo mi przykro,naprawde!!moja kolezanka przeszla przez to samo i widzialam jak to przezywala...teraz jest juz troche lepiej,ale wiadomo,ze wspomnienia wracaja.A kiedy zaczynasz staranka?trzymam kciuki,ze tym razem spelni sie marzenie!

Do góry