reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

:-Dimagination- to czekam na wyniki twojego badanka:) :-D
lilu19- slonko prosze mi sie nie smucic.. napewno niedlugo sie tobie uda, moze wlasnie na twoje urodzinki :-D czego zycze ci z calego serducha..kiedy ty masz taka minke i mi smutasno..glowka do gory kotku:-)
w.kropeczka- jak twoja cera kochana?? cos czytalam ze jakis antybiotyk bierzesz i co pomaga???
kingus-wielki buziak dla kochanej cierpliwosci anielicy:happy:

reklama
KINGUŚ powiem Ci,ze to nawet dobry pomysł..! a tak z innej beczki to słyszalyscie moze o takim leku jak castagnus? czytalam troche na temat tych tabletek,sa bez recepty,reguluja gospodarke hormonalna a co najwazniejsze to to,ze kobietom niby po tym leku udalo sie zajsc w ciaze! nie wiem co o tym myslec....:sorry2:moze warto sprobowac..?

Witajcie dziewczynki

Katarzynak83 jak tam po wizycie?
Pysia510 zaciskam mocno kciuki za Twój teścik! czekam na dobre wiadomości!:-)
Patti23 bardzo serdecznie gratuluję! Troszeczkę jeszcze dla mnie zostało fluidków więc wyłapałam co mogłam:-)
PoprostuAniaB jakie dobre wieści! Życzę spokojnej ciąży!
Calla witaj! Zbieraj siły na staranka! Coś czuję, że ten cykl będzie Twój!
Kinguś też uwielbiam te stare, polskie komedie. Suwaczek oczywiście piękny:-)
Lilu brat rzeczywiście powinien docenić swoją drugą szansę! Może potrzebuje czasu żeby to zrozumieć! Teraz pewnie jest jeszcze w szoku! ważne, że dochodzi do siebie! oczywiście dużo zdrówka życzę!

Elizabeth, Tris, Aklona, Adolfina co u Was?

Wiecie co, może to głupie ale dziś rano miałam takie wrażenie, że udało nam się w tym cyklu. I wogóle jestem taka spokojna. Poza tym zionę optymizmem na lewo i prawo więc jesli nawet sie nie udało, to nie będę rozpaczać tylko z podwojoną siłą będę walczyć o swoje szczęście!

Miłego wieczorku zyczę:rofl2:

Ostatnia edycja:
KINGUŚ powiem Ci,ze to nawet dobry pomysł..! a tak z innej beczki to słyszalyscie moze o takim leku jak castagnus? czytalam troche na temat tych tabletek,sa bez recepty,reguluja gospodarke hormonalna a co najwazniejsze to to,ze kobietom niby po tym leku udalo sie zajsc w ciaze! nie wiem co o tym myslec....:sorry2:moze warto sprobowac..?
Już dziewczyny pisały o nim kilka razy ale pewnie jeszcze raz napiszą ;-)
Wiem, że Lilu go zażywa. Ale myślę, że lepiej poczekaj aż skończysz kurację clo. Jak długo wg Twojego lekarza może trwać kuracja clo? Bo ja słyszałam różne opinie, ja brała 3 cykle i jestem ciekawa co mi nowa gin zaproponuje ;-) jejku tak bym chciała żeby owulka sama się pojawiła...

Butterfly super podejście ale zdradzę Ci sekret jak też od początku czułam, że jestem w ciąży, jakieś takie przeczucie może u Ciebie też się sprawdzi ;-)
Ale widzę, że masz super plan awaryjny ja też mam potrójną siłę do staranek

Tikanis słonko fajnie, że wpadłaś. Trzymaj dla mnie fluidki ciążowe ;-) :-)

Ostatnia edycja:
Butterfly super podejście ale zdradzę Ci sekret jak też od początku czułam, że jestem w ciąży, jakieś takie przeczucie może u Ciebie też się sprawdzi ;-)
Ale widzę, że masz super plan awaryjny ja też mam potrójną siłę do staranek
Mam nadzieję, że się sprawdzi!:-D Jak z taką siłą uderzysz to za pierwszym razem uda się! Życzę Tobie tego z całego serduszka!:-)

Cześć dziewczyny :-)

Dołaczam do grona starających się 2008 :tak:

Mam nadzieję, że los będzie dla mnie łaskawy i nie będzie mi kazał długo czekać :sorry2: Oby....
Miłego wieczoru :-)

Coś czuję, że jesteście obeznane w temacie i mam w związku z tym malutkie pytanie .... Rzecz się ma owulacji. Wg mojego suwaczka dni płodne wypadają u mnie za kilka dni, a wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na to, ze jestem już po.... Czy to wogóle jest możliwe ?? Czyżby mogły występować aż takei rozbieżności. Wg moich odczuć to one zaczęły się mniej więcej w piątek... Co Wy na to babeczki?

z góry wielkie dzięki za odpowiedz :happy2:

Już dziewczyny pisały o nim kilka razy ale pewnie jeszcze raz napiszą ;-)
Wiem, że Lilu go zażywa. Ale myślę, że lepiej poczekaj aż skończysz kurację clo. Jak długo wg Twojego lekarza może trwać kuracja clo? Bo ja słyszałam różne opinie, ja brała 3 cykle i jestem ciekawa co mi nowa gin zaproponuje ;-) jejku tak bym chciała żeby owulka sama się pojawiła...
Sorki,ze sie powtarzam z tymi tabletkami ale jestem tu od niedawna i poprostu nie wiedzialam..a moj lekaz dokładnie mi nie powiedzial jak dlugo moze trwac ta kuracja ja dopiero jeden cykl bralam clo,ale myslę ze zapisze mi to samo po raz kolejny...w ogule jestem cholernie ciekawa co mi powie...az nie moge sie doczekac!!dostalam tez skierowanie na drożnośc jajnik,ow,ale słyszalam,ze to nieprzyjemne badanie...:crazy:

reklama
Rzecz się ma owulacji. Wg mojego suwaczka dni płodne wypadają u mnie za kilka dni, a wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na to, ze jestem już po.... Czy to wogóle jest możliwe ?? Czyżby mogły występować aż takei rozbieżności. Wg moich odczuć to one zaczęły się mniej więcej w piątek... Co Wy na to babeczki?
Suwaczek pokazuje owulację 14 dni od końca cyklu. Czyli jak masz 28 cykl to suwaczek pokazuje, że owulacja będzie 14 dc. Ale organizm to komputer i nie da się tak wyliczyć lepiej "słuchać" swojego ciała.

Sorki,ze sie powtarzam z tymi tabletkami ale jestem tu od niedawna i poprostu nie wiedzialam..a moj lekaz dokładnie mi nie powiedzial jak dlugo moze trwac ta kuracja ja dopiero jeden cykl bralam clo,ale myslę ze zapisze mi to samo po raz kolejny...w ogule jestem cholernie ciekawa co mi powie...az nie moge sie doczekac!!dostalam tez skierowanie na drożnośc jajnik,ow,ale słyszalam,ze to nieprzyjemne badanie...:crazy:
Wiem dlatego napisałam, że dziewczyny napiszą jeszcze raz:tak: Ja niestety nie pomogę z tym lekiem.
A masz monitorowany cykl? Bo podobno trzeba bo inaczej mogą powstać torbiele. Ja miałam usg i dzięki temu wiedziałam dokładnie kiedy mam owulację.
Mi udało się z clo w 3 cyklu jak brałam 2 tabletki.
Trzymam kciuki żeby szybko udało Ci się zajść w ciążę :tak::tak::tak:

Do góry