reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
Romka -
Lepiej lepiej coraz lepiej, jutro maja mu usztywnic reke ktora mial szyta, bo strasznie mu opuchla i zsiniala ( ale nie ma zlamania) Kregoslup tez maja mu usztywnic ( dmuchaja na zimno ) bo kregoslup caly, ale strasznie go boli i maja go przenies z intensywnej terapii na oddzial :tak: aaa noi wstawac i chodzic mu jeszcze nie mozna ani jesc ,daja mu kroplowki....wydaje mi sie ze do 2 tyg. go wypuszcza, narazie musza poobserwowac troszke ta glowe ( wodniaka ) kregoslup i potuczone wnetrznosci...
:happy2::happy2::happy2:

Ciesze się ze nie jestem sama z tymi moimi myślami... mam nadzieję ze niedługo nam się uda. A ty Romka długo już próbujesz? Dziewczyny, ile wy się starałyście o dzidziusie?

Ciesze się ze nie jestem sama z tymi moimi myślami... mam nadzieję ze niedługo nam się uda. A ty Romka długo już próbujesz? Dziewczyny, ile wy się starałyście o dzidziusie?

ja sie staram jak to widac po suwaczku 1 rok 3 miesiace i 7 dni :sorry2:
hmmmm to dlaczego ja mam 16 testow z I kreska ??? na to wychodzi ze powinnam miec 15, chyba w ktorys cykl zrobilam dwa testy :-/

Ostatnia edycja:

Super, ze zawitałas na nasze forum ( chyba juz moge tak powiedzieć NASZE bo sama jestem tu od niedawna) im nas więcej tym wiecej fluidków, tych dobrych oczywiście.
My staramy sie od 3 miesiecy, to podobno króciutko, ale z drugiej str. to czy nie mógłbym być to 3 miesiąc ciaży??;-)

Powiem Ci, ze to forum dodaje siły bardzo, bardzo, bardzo....:-)
Trzymaj sie dzielnie:tak::-)

ja już sama nie wiem co sie dzieje :-( nie plamie juz na brazowo tylko mam mega mocne grudkowate uplawu zoltawo-zielono-biale:( okres powinien byc wczoraj ehh prosze napiszcie czy to moze byc 1 objaw upragnionej ciazy przypominam test wyszedl wczoraj negatywny:-(

Super, ze zawitałas na nasze forum ( chyba juz moge tak powiedzieć NASZE bo sama jestem tu od niedawna) im nas więcej tym wiecej fluidków, tych dobrych oczywiście.
My staramy sie od 3 miesiecy, to podobno króciutko, ale z drugiej str. to czy nie mógłbym być to 3 miesiąc ciaży??;-)

Powiem Ci, ze to forum dodaje siły bardzo, bardzo, bardzo....:-)
Trzymaj sie dzielnie:tak::-)

oj dziewczynki... od samego patrzenia na wasze odpowiedzi już się lepiej czuję :-)

reklama
Justyska moim zdaniem najlepiej pędź jutro rano na bete i bedziesz miala 100% pewnosc :) pozdrawiam i trzymam kciuki :-)
Pysiu mam nadzieje, ze to nie na @!

Do góry