reklama
Lilu19
Fanka BB :)
Romka -
Lepiej lepiej coraz lepiej, jutro maja mu usztywnic reke ktora mial szyta, bo strasznie mu opuchla i zsiniala ( ale nie ma zlamania) Kregoslup tez maja mu usztywnic ( dmuchaja na zimno ) bo kregoslup caly, ale strasznie go boli i maja go przenies z intensywnej terapii na oddzial aaa noi wstawac i chodzic mu jeszcze nie mozna ani jesc ,daja mu kroplowki....wydaje mi sie ze do 2 tyg. go wypuszcza, narazie musza poobserwowac troszke ta glowe ( wodniaka ) kregoslup i potuczone wnetrznosci...
Lilu19
Fanka BB :)
Ciesze się ze nie jestem sama z tymi moimi myślami... mam nadzieję ze niedługo nam się uda. A ty Romka długo już próbujesz? Dziewczyny, ile wy się starałyście o dzidziusie?
ja sie staram jak to widac po suwaczku 1 rok 3 miesiace i 7 dni
hmmmm to dlaczego ja mam 16 testow z I kreska ??? na to wychodzi ze powinnam miec 15, chyba w ktorys cykl zrobilam dwa testy :-/
Ostatnia edycja:
Ciesze się ze nie jestem sama z tymi moimi myślami... mam nadzieję ze niedługo nam się uda. A ty Romka długo już próbujesz? Dziewczyny, ile wy się starałyście o dzidziusie?
Super, ze zawitałas na nasze forum ( chyba juz moge tak powiedzieć NASZE bo sama jestem tu od niedawna) im nas więcej tym wiecej fluidków, tych dobrych oczywiście.
My staramy sie od 3 miesiecy, to podobno króciutko, ale z drugiej str. to czy nie mógłbym być to 3 miesiąc ciaży??;-)
Powiem Ci, ze to forum dodaje siły bardzo, bardzo, bardzo....:-)
Trzymaj sie dzielnie:-)
justyska84
Początkująca w BB
ja już sama nie wiem co sie dzieje :-( nie plamie juz na brazowo tylko mam mega mocne grudkowate uplawu zoltawo-zielono-biale okres powinien byc wczoraj ehh prosze napiszcie czy to moze byc 1 objaw upragnionej ciazy przypominam test wyszedl wczoraj negatywny:-(
justyska84
Początkująca w BB
Pomocy!!!!!:---(
Super, ze zawitałas na nasze forum ( chyba juz moge tak powiedzieć NASZE bo sama jestem tu od niedawna) im nas więcej tym wiecej fluidków, tych dobrych oczywiście.
My staramy sie od 3 miesiecy, to podobno króciutko, ale z drugiej str. to czy nie mógłbym być to 3 miesiąc ciaży??;-)
Powiem Ci, ze to forum dodaje siły bardzo, bardzo, bardzo....:-)
Trzymaj sie dzielnie:-)
oj dziewczynki... od samego patrzenia na wasze odpowiedzi już się lepiej czuję :-)
reklama