reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Witam wszystkie starające się :) My juz probujemy 4 miesiace i nic :-( Dziewczyny napiszcie mi co robić żeby sie nie dołować.
Powtarzam sobie... "myśl pozytywnie! myśl pozytywnie!" ale kurcze.. wcale to nie jest takie proste. W tym miesiacu zaczełam łykać wiesiołka i mam nadzieję że może to pomoże. Macie jakieś dobre rady?

Witaj, najlepiej wrzucic na luz i przytulac sie z ochoty a nie bo np. dzisiaj sa dni plodne, podobno to pomaga :tak: 4 miesiace to wcale nie duzo;-) jezeli nie uda sie przez kolejne 2, 3 cykle to moze wybierz sie do gina na monitorowanie cylku (owulacji) i badanie hormonkow :blink:
powodzenia...

Kingus co u ciebie ???

Gdzie sie podzialy wszystkie dziewczyny :unsure:

reklama
ja dzisiaj tylko na moment

lilu19 trzymam kciuki aby Twoj brat jak najszybciej wrócił do zdrowia...no a kumple no bez komentarza....

katarzynak83 kochana jutro od rana zaciskam pięści i czekam na wieści, będzie dobrze:tak:

przepraszam dziewczyny, że dzisiaj tak krótko, ale jestem tylko na moment, jutro odrobię:tak:

Lilu cieszę się,że u brata już lepiej, a z kolegami to faktycznie tak jest, ze tych najlepszych poznajemy w biedzie :-)
Madgirl i Madzio serdeczne GRATULACJE, łapię od Was fluidki :)
Pysia i jak tam?
Pixellko mam nadzieję, że z pleckami już lepiej, pozdrawiam :-)
Justyska trzymam kciuki za pozytywna bete!
Aga ja niestety nadal nie znalzlam zlotego srodka, nadal co m-c o niczym innym nie jestem w stanie myslec, jedyne co mi pomaga to mozliwosc wygadania sie na bb dziweczyna, ktore doskonale mnie rozumieja

Pozdrawiam :-)

Lilu cieszę się,że u brata już lepiej, a z kolegami to faktycznie tak jest, ze tych najlepszych poznajemy w biedzie :-)
Madgirl i Madzio serdeczne GRATULACJE, łapię od Was fluidki :)
Pysia i jak tam?
Pixellko mam nadzieję, że z pleckami już lepiej, pozdrawiam :-)
Justyska trzymam kciuki za pozytywna bete!
Aga ja niestety nadal nie znalzlam zlotego srodka, nadal co m-c o niczym innym nie jestem w stanie myslec, jedyne co mi pomaga to mozliwosc wygadania sie na bb dziweczyna, ktore doskonale mnie rozumieja

Kochana co raz lepiej bo @ ( to cos ) nie pojawiło sie przez cały dzisiejszy dzień (a to dzień spodziewanej), brzuszek pobolewa, ale ja mam nadzieję, ze to na dzidziusia i jak o tym myslę, to -- aaaaaa poprostu fruwam ze szczęścia, :-D:-D:-D ale mówię sobie SPOKOJNIE:tak:;-), choć tak naprawde mam w sobie tyle emocji, ze Was wszystkie MOJE KOCHANE STARAJACE SIĘ pewnie bym nimi mogła obdzielić:-D:-D:-D.

Trzymajcie za mnie kciuki:happy::happy::happy:;-)

Melduję się z rana:-D
Robiłam test pół godziny temu i... dwie krechy:tak::-D:tak:
Cudowne wiadomości :-) GRATULUJĘ :-D:-D:-D

Ja dzis jestem strasznie poekscytowana :tak:bo to ten dzień w którym ma mnie odwiedzić @ ( to coś) ale strasznie chce wierzyć, ze się nie pojawi
Trzymam kciuki żeby @ opuściła Cię na dłużej ;-)

Długo nic nie pisałam była na etapie intensywnych staranek i teraz czzeam do 22 października i jak @ nie przyjdzue to testuje
No to czekamy :tak:
witam od kilku dni zaglądam na to forum. staram się z mężem o dzidzie od pól roku i nic. mam cykl 28 i właśnie wczoraj powinnam dostać okres. Zrobiłam test i jedna mocno czerwona krecha:( wczoraj poplamiłam na brązowo a dziś mam biale grudkowate uplawy:( prosze o pomoc czy to moze byc ciaza:)
Tak ja pisały dziewczyny poczekaj jeszcze troszkę jak nie przyjdzie @ to powtórz test.

Ja jutro ide do lekarza, cały czas o tym mysle, chociaz nie jestem juz taka załamana jak pare dni temu, jakos sie staram trzymac...mam nadzieje ze maly podrosnie i ze bedzie widac serce, nawet nie chce myslec o tym ze mogloby byc inaczej :no:
Daj znać jak będziesz po wizycie. Będzie dobrze trzymaj się :tak:

Witam wszystkie starające się :) My juz probujemy 4 miesiace i nic :-( Dziewczyny napiszcie mi co robić żeby sie nie dołować
Trzeba się uzbroić w cierpliwość, jednym udaje się szybciej inni niestety muszą poczekać trochę dłużej. Mi na dołki pomaga forum bb ;-)

Kingus co u ciebie ???
A ja dziś byłam na urodzinach znajomych córki i tam kolega się spyatł kiedy przyjdziemy ze swoim bobasem (on nie wie, że byłam w ciąży) i gospodarze go zagadali a mi chwilkę było przykro ale przeszło. Jejku tak bardzo chcę mieć maleństwo....
Dziś w kościółku pomodliłam się jeszcze za Twojego brata :tak:

Lilu uda Nam się mocno w to wierze :tak:

ja dzisiaj tylko na moment

lilu19 trzymam kciuki aby Twoj brat jak najszybciej wrócił do zdrowia...
Lilu cieszę się,że u brata już lepiej

Lepiej lepiej coraz lepiej, jutro maja mu usztywnic reke ktora mial szyta, bo strasznie mu opuchla i zsiniala ( ale nie ma zlamania) Kregoslup tez maja mu usztywnic ( dmuchaja na zimno ) bo kregoslup caly, ale strasznie go boli i maja go przenies z intensywnej terapii na oddzial :tak: aaa noi wstawac i chodzic mu jeszcze nie mozna ani jesc ,daja mu kroplowki....wydaje mi sie ze do 2 tyg. go wypuszcza, narazie musza poobserwowac troszke ta glowe ( wodniaka ) kregoslup i potuczone wnetrznosci...

A ja dziś byłam na urodzinach znajomych córki i tam kolega się spyatł kiedy przyjdziemy ze swoim bobasem (on nie wie, że byłam w ciąży) i gospodarze go zagadali a mi chwilkę było przykro ale przeszło. Jejku tak bardzo chcę mieć maleństwo....
Dziś w kościółku pomodliłam się jeszcze za Twojego brata :tak:

Lilu uda Nam się mocno w to wierze :tak:

Mi tez sie glupio robi jak ktos sie pyta kiedy swoje bedziemy miec :-( wtedy staram sie odpowiadac ze to jeszcze nie czas, a w glebi sreduszka tak przykro mi sie robi :zawstydzona/y:

Kingus ja tez w to wierze, tylko najwidoczniej potrzebujemy jeszcze troche czasu :tak:

Tikanis- co u Ciebie kochana, czemu nic sie nie odzywasz do nas na BB ?

Ostatnia edycja:
AGA00782 z moich staranek o dzidzie tez nici i wiem,ze powinnam wyluzowac ale szczerze?!nie mam pojecia jak to zrobic,pozdrawiam!

reklama
LILU19 jak Twój brat? czytając To co napisalas,dokladnie wiedzialam co czujesz,przezywalam dokladnie to samo rok temu,moj brat cudem uszedl z zyciem...

Do góry