reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

No to sio sprzd komputera i miętosic mężusia:-D:-D:-D
Ale sie uśmiałam!:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Motylku;-) to działaj działaj, tez bym już chciała podziałać, ale jeszcze 3 dni kuracji, 5 dni@ i do dzieła!!!;-)

Pozdarwiam
Działam! Trzymam kciuki za Twoje staranka! Zobzaczysz te kilka dni szybciutko minie! nawet nie zorientujesz się kiedy:-)

Witam..

Jestem nowa na tym forum i chciałam się dopisać do listy staraczek..
Witam i trzymam kciukasy

noi wkoncu mama sie odezwala, braciszek kregoslup ma caly, ufffff bedzie chodzil :tak::happy2: tylko strasznie potuczone wnetrznosci i dlatego czuje taki okropny bol, i nie moze sie az ruszac :baffled:
Aaaa moj M powiedzial ze kupi mi pieska na swieta" Yorka " :-D:-D:-D
Bardzo dobre wieści! Całe szczęście, że tak to sie skończyło! Życze bratu szybkiego powrotu do pełni sił!
A piesek - super prezent! Może będzie tak jak u Madigirl! Życzę tego Tobie z całego serduszka!

Witam goraco wszytskie staraczkie i te ktorym sie juz udalo zafasolkowac! Chialam tylko powiedziec ze mi sie udalo i prosze o dopisanie mnie do listy dziewczynek ktorym sie udalo i maja dwie kreseczki. U mnie dwie kreseczki pojawily sie 08/10/2008!!!

Madigirl

PS.Zlota recepta na zafasolkownie - przestac myslec o tym i zajac sie czyms zupelnie innym!!! My z mezem postanowilismy znalezc pieska i tak goraczkowo go szukalismu na internecie ze przestalismy myslec o fasolce... A fasolka sama zagoscila u nas! :tak:
Witaj i przyjmij szczera gartulacje! Spokojnej ciąży!

Miłego dzionka Wam życze kobietki i oby więcej takich wiadomości z rana jak od Madzio1980

reklama
Właśnie weszłam sprawdzić jakie masz wieści dla nas! Super! Bardzo serdecznie gratuluję! Fluidki wyłapuję jako pierwsza, więc i może mnie październik szczęście przyniesie!

Ja ciągle w to nie wierzę. Trzymam kciuki, żebyś jak najszybciej zobaczyła dwie tłuściutkie krechy na teście. Wg. moich wstępnych wyliczeń termin będę miała na 18-20 czerwiec:-D

Melduję się z rana:-D

Robiłam test pół godziny temu i... dwie krechy:tak::-D:tak:.
Jeszcze w to nie wierze, ale pewnie uwierze jak się zaczną dolegliwości;-). Od 7 nie spałam i zastanawiałam się czy robic teścik czy nie tym bardziej, że odczuwam cały czas lekkie bóle jak na @ (mam nadzieje, że nie zrobi mnie w konia i jednak nie przyjdzie). Jestem jeszcze w szoku:-).

Przesyłam dla Was fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Przyłączam sie do gratulacji Kochana:-):tak::-):tak::-):tak::-):tak:, bardzo bardzo bardzo mocno i serdecznie GRATULUJĘ.
Pewnie szalejesz z radosci - i tak ma być!!!!!
Pozdrawiam serdecznie i ciesz sie swoim szczęściem a my razem z Tobą :-):-):-):-):-):-)
Dziękujemy za fluidki, potrzebujemy i ch ( przynajmniej ja ) jak roślina słońca.:blink:

Witam goraco wszytskie staraczkie i te ktorym sie juz udalo zafasolkowac! Chialam tylko powiedziec ze mi sie udalo i prosze o dopisanie mnie do listy dziewczynek ktorym sie udalo i maja dwie kreseczki. U mnie dwie kreseczki pojawily sie 08/10/2008!!!

Madigirl

PS.Zlota recepta na zafasolkownie - przestac myslec o tym i zajac sie czyms zupelnie innym!!! My z mezem postanowilismy znalezc pieska i tak goraczkowo go szukalismu na internecie ze przestalismy myslec o fasolce... A fasolka sama zagoscila u nas! :tak:

Czyli zacne grono fasolek POWIĘKSZONE !!!:blink: GRATULUJE:-D:-D:-):happy:
Takie wiadomości dają nadzieje , że po dłuższych czy krótrzysz sratankach reszczie starazek też sie w końcu uda pomyslnie zafasolkować.

A mi tak głupio siedzieć jak M wszystko sprząta ale za jakiś czas wrócę do formy to mu się zrewanżuje ;-). Mam przez 2 tygodnie się pooszczędzać.

Tak, tak nie ma co szaleć ze szmatka i mopem, a mężowi napewno nie zaszkodzi,, trzeba i naszym M dać sie wykazywać w pracach domowych, w głebi serca pewnie maja satysfkcję, ze pomagaja swoj zonkom i że robią to świetnie;-)
Oszczędzaj sie Kochana jak przykazała Pan gin.:-):blink:

Ja ciągle w to nie wierzę. Trzymam kciuki, żebyś jak najszybciej zobaczyła dwie tłuściutkie krechy na teście. Wg. moich wstępnych wyliczeń termin będę miała na 18-20 czerwiec:-D

Dziękuję bardzo! Przydadzą się kciukasy choć testuję dopiero 26 pażdxiernika, jeśli @ wcześniej nie zawita! Bardzo cieszę się razem z Tobą! Piękny miesiąc na powitanie dzidziusia! Jeszcze raz gratuluję!!!!:-D:-D:-D

Witaj Pysia510! takie dobre wiadomości rzeczywiście dodaja skrzydeł! Zobaczysz nam też uda się! Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Lilu19, nie zawracasz nam głowy :-). Trzymam kciuki za Twojego braciszka. A piesek to niezła mysl, skupisz się na nim, porozpieszczasz, poprzytulasz, przelejesz troche uczuc macierzyńskich i kto wie, może cos się w srodku odblokuje :-).

Dziekuje dziekuje :-D
Teraz tez bede miec glowe zajeta najpierw szukaniem pieska a pozniej jego pieszczeniem :-D

Jeszcze w to nie wierze, ale pewnie uwierze jak się zaczną dolegliwości;-). Od 7 nie spałam i zastanawiałam się czy robic teścik czy nie tym bardziej, że odczuwam cały czas lekkie bóle jak na @ (mam nadzieje, że nie zrobi mnie w konia i jednak nie przyjdzie). Jestem jeszcze w szoku:-).

Przesyłam dla Was fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

wielgasnie gratulacje :-)

Bardzo dobre wieści! Całe szczęście, że tak to sie skończyło! Życze bratu szybkiego powrotu do pełni sił!
A piesek - super prezent! Może będzie tak jak u Madigirl! Życzę tego Tobie z całego serduszka!

(nie) dziekuje ;-):-)

Jesteśmy tu po to żeby się wspierać i głowa do góry :tak: Super prezent pod choinkę a ja zamówiłam sobie dzidziusia

Ja dzidziusia zamowilam sobie na urodzinki :-D:-D:-D

Ja dzis jestem strasznie poekscytowana :tak:bo to ten dzień w którym ma mnie odwiedzić @ ( to coś) ale strasznie chce wierzyć, ze się nie pojawi, kurcze mam taka nadzieję ze nie przyjdzie........W końcu dziewczy tez pisały ze je pobolewał brzuch jak na @ ( to coś) i były w ciąży wiec moze i ja....:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Oby wszystko było oki i po mojej mysli:blink::-):-D.

Miłego leniuchowania i odpoczywania w ten pieny słoneczny dzień dla wszystkich naszych staraczek i tych co strać sie już nie muszą:-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
Witam wszystkich a nowym szaraczkom życzę szybkiego za fasolkowania.
Lilu19 mam nadzieje ze z twoim bratem będzie wszystko w porządku i nie będzie żadnych komplikacji, fajny pomysł z pieskiem i jeszcze York, żebym nie miała psa to bym sobie tez kupiła małego yorka :-).
Długo nic nie pisałam była na etapie intensywnych staranek i teraz czzeam do 22 października i jak @ nie przyjdzue to testuje :-)
.No i wczoraj była taka piękna pogoda że cały dzień sprzedzilismy na spacerowaniu.
Dla siostry spóźniała sie@ ale w końcu przylazla a tak sie cieszyłam że bedzemy z brzuszkami chodzić. Pozdrawiam i życze miłej niedzieli. :-)

reklama
Witam w słoneczną niedzielę !!!!!

SUPER!!!!!! GRATULUJĘ BARDZO SERDECZNIE !!!!!:-D:-D
No i miesiąc na przywitanie dzidziusia też super.....taki cieplutki :tak::tak: można na spacerek z wózeczkiem hihi ;-);-)

Ja dzis jestem strasznie poekscytowana :tak:bo to ten dzień w którym ma mnie odwiedzić @ ( to coś) ale strasznie chce wierzyć, ze się nie pojawi, kurcze mam taka nadzieję ze nie przyjdzie........W końcu dziewczy tez pisały ze je pobolewał brzuch jak na @ ( to coś) i były w ciąży wiec moze i ja....:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Oby wszystko było oki i po mojej mysli:blink::-):-D.

Miłego leniuchowania i odpoczywania w ten pieny słoneczny dzień dla wszystkich naszych staraczek i tych co strać sie już nie muszą:-):-):-):-)

No to ja trzymam mocno kciukasy żeby nie przyszła :tak::tak: i żebyś nas niedługo poinformowała o II kreseczkach :tak::tak:

Lilu jak brat?? Mam nadzieję że wszystko dobrze :happy: masz jakieś nowe wiadomości??

Pozdrawiam was wszystkie :tak: i do starankowej roboty się bierzcie bo taka ładna pogoda hehe :-D:-D buziam :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry