butterfly27
Fanka BB :)
Ale sie uśmiałam!No to sio sprzd komputera i miętosic mężusia
Działam! Trzymam kciuki za Twoje staranka! Zobzaczysz te kilka dni szybciutko minie! nawet nie zorientujesz się kiedy:-)Motylku;-) to działaj działaj, tez bym już chciała podziałać, ale jeszcze 3 dni kuracji, 5 dni@ i do dzieła!!!;-)
Pozdarwiam
Witam i trzymam kciukasyWitam..
Jestem nowa na tym forum i chciałam się dopisać do listy staraczek..
Bardzo dobre wieści! Całe szczęście, że tak to sie skończyło! Życze bratu szybkiego powrotu do pełni sił!noi wkoncu mama sie odezwala, braciszek kregoslup ma caly, ufffff bedzie chodzil tylko strasznie potuczone wnetrznosci i dlatego czuje taki okropny bol, i nie moze sie az ruszac
Aaaa moj M powiedzial ze kupi mi pieska na swieta" Yorka "
A piesek - super prezent! Może będzie tak jak u Madigirl! Życzę tego Tobie z całego serduszka!
Witaj i przyjmij szczera gartulacje! Spokojnej ciąży!Witam goraco wszytskie staraczkie i te ktorym sie juz udalo zafasolkowac! Chialam tylko powiedziec ze mi sie udalo i prosze o dopisanie mnie do listy dziewczynek ktorym sie udalo i maja dwie kreseczki. U mnie dwie kreseczki pojawily sie 08/10/2008!!!
Madigirl
PS.Zlota recepta na zafasolkownie - przestac myslec o tym i zajac sie czyms zupelnie innym!!! My z mezem postanowilismy znalezc pieska i tak goraczkowo go szukalismu na internecie ze przestalismy myslec o fasolce... A fasolka sama zagoscila u nas!
Miłego dzionka Wam życze kobietki i oby więcej takich wiadomości z rana jak od Madzio1980