reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Witam..

Jestem nowa na tym forum i chciałam się dopisać do listy staraczek..
Pod koniec maja skończyłam ostatni listek tableket byłam na wizycie u gina i od razu mogliśmy sie zacząć starać i tak też poczyniliśmy.. tzn bez żadnych wyliczeń itd.. bo okres mam nieregularny raz 25 dni raz 33 itp.. a jak wyjdzie w tym miesiącu to się okaże około 21 października.. trzymajcie kciuki

Pozdrawiam

reklama
Witam..

Pod koniec maja skończyłam ostatni listek tableket byłam na wizycie u gina i od razu mogliśmy sie zacząć starać i tak też poczyniliśmy.. tzn bez żadnych wyliczeń itd.. bo okres mam nieregularny raz 25 dni raz 33 itp.. a jak wyjdzie w tym miesiącu to się okaże około 21 października.. trzymajcie kciuki

Pozdrawiam

Witaj Nektarynko i szybkiego zafasolkowania zycze :-)

noi wkoncu mama sie odezwala, braciszek kregoslup ma caly, ufffff bedzie chodzil :tak::happy2: tylko strasznie potuczone wnetrznosci i dlatego czuje taki okropny bol, i nie moze sie az ruszac :baffled:
Jego urazy po wypadku to szyta glowa w dwoch miejscach, szyta reka, potuczone wnetrznosci ,krwiak i wodniak na mozgu , zanik pamieci,caly w siniakach, zadnego zlamania naszczescie.... Pan z karetki co byl na miejscu wypadku stwierdzil ze moj braciszek mial wiecej szczescia niz rozumu, bo mowi ze ludzie z takich potracen nie wstaja zywi :baffled: Teraz tylko obserwacji czy nie dojdzie do wylewu wnetrznosci noi obserwacja tego krwiaka i wodniaka czy nie rozwina sie w zlym kierunku:no: Ale jego stan jest stabilny wiec naraziwe jest ok :tak:
Przepraszam ze ja wam tak zawracam glowe moim bratem, ale nie moge dzisiaj o niczym innym myslec :-(

Aaaa moj M powiedzial ze kupi mi pieska na swieta" Yorka " :-D:-D:-D

lilu19- o bojciu- starsznie zycze twojemu braciszkowi zeby szybcko doszedl do pelni sil.. i zeby wszytsko bylo jak przed wypadkiem :) :happy:

a dla wszytskich dziewuszek ktorym brak sil.. polecam piosenke YouTube - Ne-Yo - Closer

super:)) polecam goraco.. ostatnio byla w you can dance :-D:-D:-D:-D

Witam..
Pozdrawiam

Witaj! Życzę owocnych staranek i oby potrwały jak najkrócej:tak::-D

noi wkoncu mama sie odezwala, braciszek kregoslup ma caly, ufffff bedzie chodzil :tak::happy2: tylko strasznie potuczone wnetrznosci i dlatego czuje taki okropny bol, i nie moze sie az ruszac :baffled:
Przepraszam ze ja wam tak zawracam glowe moim bratem, ale nie moge dzisiaj o niczym innym myslec :-(

Dobre wieści:tak:. Będzie dobrze zobaczysz:tak:. Młody jest i poradzi sobie z urazami. I Kochana nie zawracasz nam głowy absolutnie! Po to tu jesteśmy, żeby się wspólnie wspierac:-D.

Tikanis bardzo lubię tą pioseneczkę:-D.

Owocnej nocki Kochaniutkie:happy2:

Witam goraco wszytskie staraczkie i te ktorym sie juz udalo zafasolkowac! Chialam tylko powiedziec ze mi sie udalo i prosze o dopisanie mnie do listy dziewczynek ktorym sie udalo i maja dwie kreseczki. U mnie dwie kreseczki pojawily sie 08/10/2008!!!

Madigirl

PS.Zlota recepta na zafasolkownie - przestac myslec o tym i zajac sie czyms zupelnie innym!!! My z mezem postanowilismy znalezc pieska i tak goraczkowo go szukalismu na internecie ze przestalismy myslec o fasolce... A fasolka sama zagoscila u nas! :tak:

Witam..
Witaj:-) Trzymam kciuki za teścik :tak:

Jesteśmy tu po to żeby się wspierać i głowa do góry :tak: Super prezent pod choinkę a ja zamówiłam sobie dzidziusia :-D:-D:-D:-D

Chialam tylko powiedziec ze mi sie udalo i prosze o dopisanie mnie do listy dziewczynek ktorym sie udalo i maja dwie kreseczki. U mnie dwie kreseczki pojawily sie 08/10/2008!!!
GRATULUJĘ :-D:-D:-D:-D

Lilu19, nie zawracasz nam głowy :-). Trzymam kciuki za Twojego braciszka. A piesek to niezła mysl, skupisz się na nim, porozpieszczasz, poprzytulasz, przelejesz troche uczuc macierzyńskich i kto wie, może cos się w srodku odblokuje :-).

Melduję się z rana:-D

Robiłam test pół godziny temu i... dwie krechy:tak::-D:tak:.
Jeszcze w to nie wierze, ale pewnie uwierze jak się zaczną dolegliwości;-). Od 7 nie spałam i zastanawiałam się czy robic teścik czy nie tym bardziej, że odczuwam cały czas lekkie bóle jak na @ (mam nadzieje, że nie zrobi mnie w konia i jednak nie przyjdzie). Jestem jeszcze w szoku:-).

Przesyłam dla Was fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Melduję się z rana:-D

Robiłam test pół godziny temu i... dwie krechy:tak::-D:tak:.
Jeszcze w to nie wierze, ale pewnie uwierze jak się zaczną dolegliwości;-). Od 7 nie spałam i zastanawiałam się czy robic teścik czy nie tym bardziej, że odczuwam cały czas lekkie bóle jak na @ (mam nadzieje, że nie zrobi mnie w konia i jednak nie przyjdzie). Jestem jeszcze w szoku:-).

Przesyłam dla Was fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Właśnie weszłam sprawdzić jakie masz wieści dla nas! Super! Bardzo serdecznie gratuluję! Fluidki wyłapuję jako pierwsza, więc i może mnie październik szczęście przyniesie!

Do góry