reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Jezu a mój humor diabli wzieli...połaziłam troche i mnie połamało totalnie...kręgosłup do wymiany, boli...byłam z wika na spacerku i ledwo z bólu łaziłam...teraz leżę i jest lepiej...ale to drugi weekend z bólem w łóżku...korzonki i owulacja tydzień temu, nieznosny ból krzyża w tym....może ja się nie nadaje już do niczego taki ze mnie stary dziad...

ale generalnie juz kiedyś tak miałam, że myslałam, ze mam chore korzonki a to było zapalenie nerki...więc trochę się boję........

Ostatnia edycja:
reklama
O boze dziewczyny wlanie siastra mnie poimformowala ze mojego brata blizniaka potracil autobus, jest w ciezkim stanie, ma krwiaka i jakiegos wodniaka na mozgu, uszkodzony kregoslup nie wiadomo czy bedzie chodzil :-:)-:)-(
O Boże, kochana... Mam nadzieje, że brat szybko wróci do zdrowia, czego Mu życzę. 3maj się Słonko :-***

Zakupiłam dresiki i od razu przyjemniej na brzuś:-) do tego wygodny staniczek większy o prawie 2 rozmiary, a jest dobry hehe, tak mi cyce urosły już:szok: Zakupiłam też witaminki FALVIT M dla kobiet w ciąży i karmiących, ponoć rewelka jest :-) i gratis dostałam krem ujędrniajacy do piersi:-) hehe
Czuję się dziś całkiem nieźle:-) Poza katarem jest ok. Szemranie w brzusiu niemałe mam, ale przyjemne i bezbolesne. No i leje się ze mnie śluz, ale to chyba ok:happy:

U mnie piękne słoneczko i na pewno wybierzemy się w 3 (no bo z dzidzią) na spacerek:-)
Milej soboty:-)

Ostatnia edycja:
O Boże, kochana... Mam nadzieje, że brat szybko wróci do zdrowia, czego Mu życzę. 3maj się Słonko :-***

Dziekuje kochana za slowa pocieszenia, lekarze sie dziwia jak wogole przezyl takie potracenie, autobus caly zmasakrowany z przodu, a moj brat takie huherko przeciez :-( jest jeden plus ze odzyskal przytomnosc ale nic nie pamieta :no:
A najgorsze jest to ze nie byl sam tylko z 4 kolegami :crazy: i zaden kretyn nie przyszedl po wypadku i nie poinformowal moja mame ze moj brat mial wypadek :wściekła/y: Sasiad przyszedl sie zapytac jak z synem bo uslyszal jak szeptali przed klatka ze Marcin mial wypadek a moja mama takie oczy bo o niczym nie wiedziala :szok:

Dziekuje kochana za slowa pocieszenia, lekarze sie dziwia jak wogole przezyl takie potracenie, autobus caly zmasakrowany z przodu, a moj brat takie huherko przeciez :-( jest jeden plus ze odzyskal przytomnosc ale nic nie pamieta :no:
A najgorsze jest to ze nie byl sam tylko z 4 kolegami :crazy: i zaden kretyn nie przyszedl po wypadku i nie poinformowal moja mame ze moj brat mial wypadek :wściekła/y: Sasiad przyszedl sie zapytac jak z synem bo uslyszal jak szeptali przed klatka ze Marcin mial wypadek a moja mama takie oczy bo o niczym nie wiedziala :szok:
jaka znieczulica w tym kraju, to masakra :wściekła/y: Mam nadzieję, ze wszystko dobrze się zakończy, ważne, ze żyje.:tak: 3maj się Maleńka :happy:

Witam się weekendowo... i słonecznie....

Elisabeth Ty też jesteś śliczną kobietą a jakiego masz przystojnego synka, w przyszłości nie jedno serce złamie ;-)
Dziękuję za komplement, ja póki co awatarku zmieniać nie będę, może jeszcze ktoś mi coś miłego powie he he;-) no i będę nieskromna, bo powiem , że synek przystojny po tatusiu, także w domu mam same śliczności:-D:-D:-D

zaraz zabieram sie za sprzatanie, zakupy, obiadzik, wiec mam pelne rece roboty ;-)
Ja też sprzatam w zasadzie to od wczoraj... okna,. podłogi, łazienka... na szczęście mąz obiad ugotował na dwa dni, to jutro będę odpoczywac...

Witam wszystkich :) jestem tutaj nowa :-) Zaczynamy starania o dzidzię od przyszłego cyklu:-)
Witam, życzę szybkiego zafasolkowania...
O boze dziewczyny wlanie siastra mnie poimformowala ze mojego brata blizniaka potracil autobus,
Lilu strasznie mi przykro, przytulam mocno:sad::sad::sad:, wszystko bedzie dobrze, musi być...
Jezu a mój humor diabli wzieli...połaziłam troche i mnie połamało totalnie...kręgosłup do wymiany, boli...byłam z wika na spacerku i ledwo z bólu łaziłam...teraz leżę i jest lepiej...ale to drugi weekend z bólem w łóżku...korzonki i owulacja tydzień temu, nieznosny ból krzyża w tym....może ja się nie nadaje już do niczego taki ze mnie stary dziad...
Pixella oby to nie nerki, nich mąż Ci wymasuje plecy i jakąś maścią rozgrzewającą, albo amolem posmaruje... mój mąz miewa takie bóle w krzyżu i okazało się, ze to nie korzonki tylko nerwobóle i jedyne co mu pomagało to rozbicie tych bolących mięśni i maści rozgrzewające... buźka

Witam sobotnio i bardzo słonecznie !!!!!:-D:-D

O boze dziewczyny wlanie siastra mnie poimformowala ze mojego brata blizniaka potracil autobus, jest w ciezkim stanie, ma krwiaka i jakiegos wodniaka na mozgu, uszkodzony kregoslup nie wiadomo czy bedzie chodzil :-:)-:)-(

Lilu będzie dobrze :tak::tak: jak mówiły dziewczynki jest młody więc ma silniejszy organizm :tak: będzię dobrze. Trzymaj się ;-) Przytulam Cię mocno ;-)

Zakupiłam dresiki i od razu przyjemniej na brzuś:-) do tego wygodny staniczek większy o prawie 2 rozmiary, a jest dobry hehe, tak mi cyce urosły już:szok: Zakupiłam też witaminki FALVIT M dla kobiet w ciąży i karmiących, ponoć rewelka jest :-) i gratis dostałam krem ujędrniajacy do piersi:-) hehe
Czuję się dziś całkiem nieźle:-) Poza katarem jest ok. Szemranie w brzusiu niemałe mam, ale przyjemne i bezbolesne. No i leje się ze mnie śluz, ale to chyba ok:happy:

U mnie piękne słoneczko i na pewno wybierzemy się w 3 (no bo z dzidzią) na spacerek:-)
Milej soboty:-)

No to udanego spacerku w 3 ;-) a może 4 hihi :-D ....oj wiem że nie chcesz ;-)narazie 3 wystarczy :tak:Super że się dobrze czujesz :happy: i pozazdrościć rozmiaru :-D:-D:-D

Buziam wszystkie :tak:

Butterfly przytulam mocno.

Butterfly moge tylko podpisac sie pod poprzedniczkami :-)

butterfly! Głowa do góry! ...

Butterfly już za niedługo zaświeci dla Was słoneczko, które otworzy Wam drogę od owocnych staranek:happy2:

Trzymam kciuki zeby jak najszybciej sie dobrze ulozylo :tak:

butterfly27 - kochana współczuje sytuacji, ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszło....z.
czasami coś co wydaje się złe jest zapowiedzią dobrego, wierzę , że czekają was same pozytywne zmiany i wszystko jak najlepiej się ułoży, trzymam kciukasy :tak:
Przytulam i dziewczyny maja rację, niedługo wszystko się ułoży :tak: ...
Butterfly -przykro mi z powodu pracy twojego M. !

Jeszcze raz bardzo dziękuję za wsparcie. Same dobre wieści mam w tym temacie. Porozmawiliśmy wieczorkiem i doszliśmy do wniosku, że nie przekaładamy starań. Co ma byc to będzie. M ma juz kilka propozycji od konkurencji więc będzie dobrze!:-)

Ja ciągle nie mam @, ale za to dziś już bez przerwy czuje ból w krzyżu i lekki w podbrzuszu, więc pewnie przy kolejnej wizycie w wc powitam wstręciuche:baffled:
Oby nie przylazła przez 9 miesięcy! Życzę tego z całego serduszka!:-D

Ja dziś nie śpię już od 4, ale dopiero jestem w pracy i mogę pisać, o 6 zrobiłam test i zobaczyłam II, ta druga nie jest super mocna ale jest-to najpiękniejszy prezent na nasza 7 rocznicę ślubu wypada w poniedziałek:-):tak:
Super wiadomość! Gratuluje serdecznie i spokojnej ciąży życzę!

Przesyłam Wam Kochane tonę fluidków:-):-):-):-):-):-):-):-):happy2:
Wyłapane:-D:-D:-D

Dzisiaj jak wracałam z pracy to spotkałam moją ciotkę i zaraz po przywitaniu się walneła pytanie "Magda a wy nad czym się jeszcze zastanawiacie?" i pogłaskała mnie po brzuchu:wściekła/y:. Myśli, że to tak hop siup i już jest ciąża:angry:. Zirytowałam się i zmieniłam temat..
Nie martw się głupimi docinkami! Ja już chyba do tego przywykłam! Pisałam juz tutaj wcześniej na forum, że jedna baba powiedziała mi, że skoro tak bardzo lubię dzieci i dzieci mnie to swoich nie będę mieć!:wściekła/y: Ludzie już tacy są!

hej wam
ja czuje,ze zostane staraczką 2009,,a nie 2008...echhh
Przytulam mocno! Może jednak się uda zostać Staraczką 2008. Trzeba mieć nadzieję.

Ciąża - marzenie i pragnienie największe na świecie ale czy mozliwe...:-(?
Możliwe! Głowa do góry! Wiara czyni cuda! Będzie dobrze.

Witam wszystkich :) jestem tutaj nowa :-) Zaczynamy starania o dzidzię od przyszłego cyklu:-)
Witaj! Życzę szybkiego zafasolkowania.:-)

Przytulam mocno. Wierzę, że uda się bratu wyjść z tego na własnych nogach. jest młody. Da radę.

Katarzynak83 przesyłam spóźnione życzonka - spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń! No i zdrówka dla piesia.

Miłego weekendu wam życzę.

Lilu strasznie mi przykro, przytulam mocno:sad::sad::sad:, wszystko bedzie dobrze, musi być...

Jejku skarbie bardzo mi przykro ale na pewno wyjdzie z tego młody organizm szybko się regeneruje.
Pomodlę się dziś za niego.
Trzymaj się

Lilu będzie dobrze :tak::tak: jak mówiły dziewczynki jest młody więc ma silniejszy organizm :tak: będzię dobrze. Trzymaj się ;-) Przytulam Cię mocno ;-)

Dziekuje bardzo za tam cieple slowa, ja za braciszka tez bede sie modlic....
moj braciszek Jepinek musi wrocic do zdrowia :tak:
( Jepinek dlatego ze jak bylismy mali to nie umialam mowic Marcin wiec wolalam " jepin zaczekaj na mnie ":happy: )

reklama

Witaj! Trzymam kciuki i obyś jak najprędzej ujżała dwie śliczniutkie krechy na teście:-D

Kochana tak mi przykro:-(. Modlę się za zdrowie Twojego brata:tak:. Będzie dobrze zobaczysz.

Witajcie
Ja mam dziś wolne od sprzątania ;-) Mąż pozwolił mi się poobijać :tak:

:-D no no kochaniutki mężulo:tak:. Super, że Cie tak rozpieszcza:-).

U mnie ciągle brak @:szok:. Jutro chyba kupię test, ale boję się trochę rozczarowania. Ciągle biegam do wc i sprawdzam co i jak:baffled:

Butterfly cudowne wieści;-). Bardzo się cieszę, że Twój mąż ma dużo nowych ofert i staranka ciągle w toku:tak:. Super!

Ostatnia edycja:
Do góry