reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
Agnieszko677 w takim razie zachęcam Cię bardzo gorąco do odwiedzenia gina :tak: To bardzo ważne.
Ale jak nie przyjdzie @ (czego Ci bardzo życzę :-)) to i tak będziesz musiała się wybrać do ginka ;-)

agnieszka677 ja jak narazie też biorę tylko folik. Jestem mężatka od ponad roku (od tego momentu się staramy) Mam 21 lat;-) latka leca:tak:

To Ty młodziutka jesteś..... Ja mam 27,5

Cześć dziewczyny, troche mnie nie było ale juz jestem. Powiedzcie mi jak to jest z ta temperatura,(mierzona w pochwie) w ciazy ona jest wyższa. Jestem w trakcie starań a widze że cos wiecie na ten temat.

noo, utrzymuje się cały czas wyższa temperatura, nie spada a bezpośrednio przed @ tak

dzięki za życzenia ale nic z tego dziś dostałam@ musimy starania przenieś na później

nie martw się, nastepnym razem musi sie udać :tak:

agnieszka677 to może zaloguj sie na 28dni (30 dni gratis). Zacznij mierzyć tempkę i obserwować samą siebie:tak: ja jestem tam od niedawna i bardzo mi sie podoba (poza tym jest tam mnóstwo dziewczyn z naszego forum).
To jest mój wykresik na 28dni kliknij i sama zobacz:-):tak:28dni

Zrobilam test - I taka sobie samotna stala, jakby nie mogla sobie towarzystwa poszukac :baffled: Nic to, zamowilam testy owulacyjne i teraz czekam na @.... bo jak mi sie cykl na maxa rozhusta....to nie bedzie dobrze. :no:

nie wim jak wy na to reagujecie ale mnie najbardziej boli odaiedzac znajomych, któży mają dzieci i ich dogadywanie na co wy czekacie. Ja ma tylko 24 lata ale mój mąż 31 i rozumiem go że on by już chciał i przyznaje że ja też i to bardzo

reklama
Do góry