reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
dziewczyny gdyby każda z nas mogła przewidzieć, że napewno sie udało to zaoszczędziłybyśmy na testach co niemiara...

Lilu19 dzielna dziewczyna z ciebie, zasługujesz bardzo na to by zostac jak najszybciej mamusią...z calego serca Ci tego zyczę ASAP....

Cześć dziewczyny,po pierwsze życzę spełnienia wszystkich marzeń i wszystkiego naj Katarzynce83:-)
Ja dziś nie śpię już od 4, ale dopiero jestem w pracy i mogę pisać, o 6 zrobiłam test i zobaczyłam II, ta druga nie jest super mocna ale jest-to najpiękniejszy prezent na nasza 7 rocznicę ślubu wypada w poniedziałek:-):tak:
Wielkie gratulacje i spokojnej ciazy zycze :-) 7-demka okazala sie szczesliwa :-)

Madzio1980 Tofik bardzo dziekuje za zyczenia :-D:-D:-D merdal ogonkiem i skakal w mniej sprecyzowanym kierunku - troszke szalony labladorek :-D
katarzynko83 wsiego dobrego z okazji urodzinek - zebys w poniedzialek zobaczyla przeslicznego bąbelka na usg ;-):tak:
u mnie październik obrodzil w mozliwosci świetowania :tak: urodzinki i imieniy brata 1.10 moje urodzinki 2.10 Tofika urodzinki 7.10 kolegi urodzinki 10.10 bratowej urodzinki 21.10 i ciutek smutna okazja imieniny taty 28.10 wiec w zasadzie caly miesiac imprez :tak:
a tak z nowosci @ nareszcie przylazla i wlasnie umieram przed komputerem !!! :-:)baffled:

Nastepny miesiac bedzie Twoj, niech @ ucieka i do oboty :-)

ell ostatnimi czasy miałam dosyć regularne co 29-30 dni, a dziś jest 31 dzień:baffled:. Zaczekam z testowaniem do niedzieli, bo znając moje "szczęście" to pójde dziś kupić test, a po powrocie do domu okaże się, że dostałam @:szok:

Madzio zaciskam kciuki :)

Ogromne gratulacje :-D:-D:-D

Katarzynko wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, spelnienia marzen, II pieknych kredsek na tescie, i przedewszystkiem duzooooo zdrowka :tak::-)

A ja dzisiaj dolaczylam do kompletu 16 z kolei test z I kreska :szok:

No to teraz nie ma wyjscia tylko w przyszlym m-c musza byc II kreseczki, szczesliwa 7-demka w 17 tescie musi zadzialac!

cześć kociaki, ja się melduje dzisiaj z dobrym humorkiem :-D

Milo Cie widziec w dobrym humorku :tak::-):tak:

A ja dzisiaj czuje sie juz dobrze (wkoncu!), jutro ide na uczelnie, wiec wkoncu wyjde do ludzi :-) Milusiego weekendu :tak::-D:-D

A mnie bolą jajniki i w krzyżu łupie:baffled:, więc pewnie jutro już przywitam wredną panią:growl:
By nie przylazła :tak::tak::tak:

A u mnie po staremu, czekam do poniedziałku na usg.... a jutro mam urodziny! Mój M pytał sie co chciałabym dostać... a ja teraz marze tylko o jednym... żeby maleństwo było zdrowe, ech to moje jedyne życzenie urodzinowe...
Czekam razem z Tobą na usg :-D
Wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka, szczęścia. Bezproblemowej ciąży i porodu bez bólu. :-):-):-):-)
no a już od jutra mój Mężczyzna zaczyna urlopik;-)...tak sie cieszę,jestem po@ także od nowa zaczynamy staranka...jeszcze tylko dzisiejsza samotna noc:-(
No to będzie wypoczęty i będzie miał dużo siły, wykorzystaj to ;-);-);-)

a tak czekam na usg 20 pazdz.jeszcze 10 dni :szok:
no choc sobie mowie ze jest ok, to kobieta w ciazy chyba zawsze cos tam sie martwi...:baffled: albo to te hormony.
No to jeszcze trochę czasu ale szybko zleci.
Niestety tak to jest w ciąży ja też tak miałam, że wszystko martwi :tak: ale takie uroki tego stanu;-)

moje urodzinki 2.10
a tak z nowosci @ nareszcie przylazla i wlasnie umieram przed komputerem !!! :-:)baffled:
Bardzo spóźnione ale szczere życzenia aby wkrótce Twoje marzenia się spełniły.

Ja dziś nie śpię już od 4, ale dopiero jestem w pracy i mogę pisać, o 6 zrobiłam test i zobaczyłam II, ta druga nie jest super mocna ale jest-to najpiękniejszy prezent na nasza 7 rocznicę ślubu wypada w poniedziałek:-):tak:
GRATULUJĘ:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kinguś, a za Twój wileki optymizm należy Ci sie medal.......
Wolałabym dzidziusia ;-);-);-)

A ja dzisiaj dolaczylam do kompletu 16 z kolei test z I kreska :szok:
Bo mi się wydaje, że Ty bardzo chcesz na mnie poczekać;-);-)
Lilu tak myślałam, że przed wysłaniem tych ziół spytam się czy można wysyłać zioła za granicę. Bo koleżanka mi mówiła, że nasion np nie można ale to pójdę i się dowiem żeby nie potraktowali tego jako narkotyków.

Lilu tak myślałam, że przed wysłaniem tych ziół spytam się czy można wysyłać zioła za granicę. Bo koleżanka mi mówiła, że nasion np nie można ale to pójdę i się dowiem żeby nie potraktowali tego jako narkotyków.

Napewno powiedza Ci ze nie mozna :crazy:
ale nie przejmuj sei zrob tak jak Ci pisalam, wlozysz do bombelkowej koperty i wyslesz jako zwykly list, mozna tak do 1 kg. Lekarstw w postaci tabletek tez nie mozna ale moja mama tak mi wysylala i normalnie doszlo,zrobila juz tak 3 razy ;-) i nawet koperta nie byla naruszona :tak: tylko tak jak mowie najlepiej do bombelkowej koperty wsadzic :happy2:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry