Lilu19
Fanka BB :)
no chyba ze tak no to niech teraz z kolegami zrobia miesce na tescik z II ten urodzinkowy ;-)
He he dzieki kochana
Tescik z II bedzie wisiec odrazu na scianie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no chyba ze tak no to niech teraz z kolegami zrobia miesce na tescik z II ten urodzinkowy ;-)
dolanczam do mojej kolekcji czekajacej do kwietnia
Wielkie gratulacje i spokojnej ciazy zycze :-) 7-demka okazala sie szczesliwa :-)Cześć dziewczyny,po pierwsze życzę spełnienia wszystkich marzeń i wszystkiego naj Katarzynce83:-)
Ja dziś nie śpię już od 4, ale dopiero jestem w pracy i mogę pisać, o 6 zrobiłam test i zobaczyłam II, ta druga nie jest super mocna ale jest-to najpiękniejszy prezent na nasza 7 rocznicę ślubu wypada w poniedziałek:-)
Madzio1980 Tofik bardzo dziekuje za zyczenia merdal ogonkiem i skakal w mniej sprecyzowanym kierunku - troszke szalony labladorek
katarzynko83 wsiego dobrego z okazji urodzinek - zebys w poniedzialek zobaczyla przeslicznego bąbelka na usg ;-)
u mnie październik obrodzil w mozliwosci świetowania urodzinki i imieniy brata 1.10 moje urodzinki 2.10 Tofika urodzinki 7.10 kolegi urodzinki 10.10 bratowej urodzinki 21.10 i ciutek smutna okazja imieniny taty 28.10 wiec w zasadzie caly miesiac imprez
a tak z nowosci @ nareszcie przylazla i wlasnie umieram przed komputerem !!! :-baffled:
ell ostatnimi czasy miałam dosyć regularne co 29-30 dni, a dziś jest 31 dzień. Zaczekam z testowaniem do niedzieli, bo znając moje "szczęście" to pójde dziś kupić test, a po powrocie do domu okaże się, że dostałam @
Ogromne gratulacje
Katarzynko wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, spelnienia marzen, II pieknych kredsek na tescie, i przedewszystkiem duzooooo zdrowka :-)
A ja dzisiaj dolaczylam do kompletu 16 z kolei test z I kreska
cześć kociaki, ja się melduje dzisiaj z dobrym humorkiem
Milo Cie widziec w dobrym humorku :-)
By nie przylazłaA mnie bolą jajniki i w krzyżu łupie, więc pewnie jutro już przywitam wredną panią
Czekam razem z Tobą na usgA u mnie po staremu, czekam do poniedziałku na usg.... a jutro mam urodziny! Mój M pytał sie co chciałabym dostać... a ja teraz marze tylko o jednym... żeby maleństwo było zdrowe, ech to moje jedyne życzenie urodzinowe...
No to będzie wypoczęty i będzie miał dużo siły, wykorzystaj to ;-);-);-)no a już od jutra mój Mężczyzna zaczyna urlopik;-)...tak sie cieszę,jestem po@ także od nowa zaczynamy staranka...jeszcze tylko dzisiejsza samotna noc:-(
No to jeszcze trochę czasu ale szybko zleci.a tak czekam na usg 20 pazdz.jeszcze 10 dni
no choc sobie mowie ze jest ok, to kobieta w ciazy chyba zawsze cos tam sie martwi... albo to te hormony.
Bardzo spóźnione ale szczere życzenia aby wkrótce Twoje marzenia się spełniły.moje urodzinki 2.10
a tak z nowosci @ nareszcie przylazla i wlasnie umieram przed komputerem !!! :-baffled:
GRATULUJĘJa dziś nie śpię już od 4, ale dopiero jestem w pracy i mogę pisać, o 6 zrobiłam test i zobaczyłam II, ta druga nie jest super mocna ale jest-to najpiękniejszy prezent na nasza 7 rocznicę ślubu wypada w poniedziałek:-)
Wolałabym dzidziusia ;-);-);-)Kinguś, a za Twój wileki optymizm należy Ci sie medal.......
Bo mi się wydaje, że Ty bardzo chcesz na mnie poczekać;-);-)A ja dzisiaj dolaczylam do kompletu 16 z kolei test z I kreska
Lilu tak myślałam, że przed wysłaniem tych ziół spytam się czy można wysyłać zioła za granicę. Bo koleżanka mi mówiła, że nasion np nie można ale to pójdę i się dowiem żeby nie potraktowali tego jako narkotyków.
Ok skoro próbowałaś to dobrze, bo bałam się że mogą ją zniszczyćLekarstw w postaci tabletek tez nie mozna ale moja mama tak mi wysylala i normalnie doszlo,zrobila juz tak 3 razy ;-) i nawet koperta nie byla naruszona
Ja poszłam 2 tygodnie po teściepodpowiedzcie mi, kiedy wybrać się do gina, żeby już coś zobaczył (z Miśkiem byłam dopiero w 2 m-cu, wcześniej sie bałam zapeszyć):-)