wow![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
kropeczka ale mega post....na szczęście juz dzis lepiej i zgaga troszkę mniejsza...pije kawusie bezkofeinową mniam mniam...i marzę o czyms słodkim (delicje moga być)...ja tam sie o wage nie martwię, zawsze objadałam sie słodyczami i ważę 57 kg
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć dziewczyny,po pierwsze życzę spełnienia wszystkich marzeń i wszystkiego naj Katarzynce83:-)
Ja dziś nie śpię już od 4, ale dopiero jestem w pracy i mogę pisać, o 6 zrobiłam test i zobaczyłam II, ta druga nie jest super mocna ale jest-to najpiękniejszy prezent na nasza 7 rocznicę ślubu wypada w poniedziałek:-)![]()
dziewczyny wszystkie wiemy jak to jest ze sluzem w dni płodne a jak jest po dniach płodnych...??? a jak sie ma biały sluz do fasolk potencjalnej, ile z was przed pozytywnem testem ciazowym miało biały śluz...ja ostatnioo miałam ale nie wiem czy to normalne...i zastanawiam sie czy teraz jakbym miała to cos moze tez oznaczać.......
Butterfly cóz moge dodać, jedno w życiu sie kończy, a drugie zaczyna, co nas nie zabije to nas wzmocni, mąż znajdzie szybko pracę, a i Ty może na chwilkę oderwiesz myśłi od fasolki, a wtedy ani się obejrzysz a ona będzie juz w brzuszku...Mój M dostał dziś wypowiedzenie, a to oznacza tylko jedno - przełożenie staranek.![]()
i tego Ci Kochanie życzę w dniu 18tych urodzin...a jutro mam urodziny! Mój M pytał sie co chciałabym dostać... a ja teraz marze tylko o jednym... żeby maleństwo było zdrowe, ech to moje jedyne życzenie urodzinowe...
Eve masz Labradorka? Ja też, mam czarna suczkę wabi się Luna i niedługo skończy 3 lata...Madzio1980 Tofik bardzo dziekuje za zyczeniamerdal ogonkiem i skakal w mniej sprecyzowanym kierunku - troszke szalony labladorek
![]()
Gumisia ogromniaste gratulacje... może to Ty rozprujesz ten fasolkowy worek?;-)Ja dziś nie śpię już od 4, ale dopiero jestem w pracy i mogę pisać, o 6 zrobiłam test i zobaczyłam II, ta druga nie jest super mocna ale jest-to najpiękniejszy prezent na nasza 7 rocznicę ślubu wypada w poniedziałek:-)![]()
Ja byłam w 5tym tygodniu, ale wtedy tylko badała mnie, bez usg, dała skierowanie na badania krwi i moczu i w 7tygodniu byłam drugi raz z wynikami i wtedy robiła mi zwykłe usg i już było wszytko ładnie widać...podpowiedzcie mi, kiedy wybrać się do gina, żeby już coś zobaczył (z Miśkiem byłam dopiero w 2 m-cu, wcześniej sie bałam zapeszyć):-)
Witaj Imagination!!! Oj Slonce-uważaj bardzo na siebie!!!! mam nadzieję, że szybko poczujesz się lepiej, osłabienia i mdłości Ci miną i będziesz tryskała energią i zarażała kolejne forumowiczki!!!Katarzynkok83 WSZYSTKIEGO NAJ z okazji urodzin, a skoro nic więcej Ci nie trzeba, to zdrowiuteńkiej fasolki Ci życzę ;*** buziaczki:-)
Tak a propos, to cześć dziewczynki :-)
Widzę, że pojawiła się nowa fasoleczka w naszym stadku, suuuuper, gratuluję!!!:-):-):-)
A u mnie.... Oj samopoczucie fzyczne okropne... wczoraj prawie zemdlałam w domu robiąc obiad... dobrze, ze łóżko blisko, to szybko usiadłam, bo mogłoby się to dosć kiepsko skończyć... Ogólnie to mdłości dają popalić, mam nawet odruchy wymiotne, ale na całe szczęście nie wymiotuję... Ogólne osłabienie jest i ogólnie kiepsko... A może to zmęczenie codziennym wstawaniem o 4 nad ranem i Dzidzia protestuje?Biały śluz leje się ze mnie bardzo, ale to chyba normalne
W pracy traktują mnie jak jajko:-) siedzę cały czas i w sumie nic nie robię:-) Jedynym minusem jest zimno... Ale chcę pracować puki będę mogła, bo może jeszcze gdzieś mnie przeniosą, na jeszcze lepsze warunki, a juz widzę, po wypłacie, ze chyba była premia za pracę mimo ciąży :-)
Jutro muszę zakupić jakies spodnie ciążowe juz... Brzuch usósł strasznie już, a zwykle spadajace ze mnie jeansy zrobiły się ciasnawe... Nawet w lustrze widzę już bardziej zaokrąglony brzuś...Niby fajnie, ale nie mam się w co ubrać
Lecę zjeść obiad i pakować się do Tomaszowa, wracam na weekend pochwalić sie fotografią dzidziusia:-)
Baaaj:-)