reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Katarzynka 83 , zdrowia, szczęcia pomyślności i oczywiście spełnienia tego najwięszego marzenia, ktore rośnie pod serduszkiem...........

Gumisia, wielkie gratulacje... myślę,że jak za kilka dni test powtórzysz, to juz nie bedzie żadnych watpliwości i obie kreski będa mocne, więc szczęśliwych kolejnych miesięcy z maleństwem pod serduszkiem ......:tak::-D:tak:

a i witam wszystkie nowe staraczki i życze miłego dzionka i przyjemnych nocek

Kinguś, a za Twój wileki optymizm należy Ci sie medal.......

reklama
Eve szkoda, ze @ przyszła...ale wiesz czasem Bóg nam komplikuje nawet najbardziej skrupulatnie ułozony plan....i tego ci życze, bys na II długo nie musiała czekać:-)....ja sie zawsze smieje, ze to nasze dziecko jest bardziej zdecydowane od nas i samo wiedzialo, ze na nie juz czas....

Dzięki dzieki Wszystkim:-)
Co do objawów; to dziwny był ten brzuch-tydzień przed @ jakieś takie rozciaganie kłucie, piersi też dziwne nie bardzo wrażliwe, ale mega twarde;-)

I może jednak nie będziesz miała @, dodam, że mnie właśnie pobolewal krzyż w dniach, w których powinien być @, a dwie kreseczki ujrzałam:)
Trzymam kciuki

ell a miałaś w tych dniach jakieś plamienia? Bo ja właśnie wróciłam z wc i na wkładce mam taki lekki żółtawy maleńki ślad:baffled: (przepraszam za obrazowość opisu). Ja ostatnią @ miałam 10.09 a 25.09 test owu. wyszedł pozytywny w ten dzień i w następny były przytulanka, więc już zgupiałam całkiem:szok: czy już powinna być @ czy nie:zawstydzona/y:

Przesyłam Wam Kochane tonę fluidków:-):-):-):-):-):-):-):-):happy2:

Kochana gratulacje!!!:-D. Fluidki wyłapane:tak:

ell a miałaś w tych dniach jakieś plamienia? Bo ja właśnie wróciłam z wc i na wkładce mam taki lekki żółtawy maleńki ślad:baffled: (przepraszam za obrazowość opisu). Ja ostatnią @ miałam 10.09 a 25.09 test owu. wyszedł pozytywny w ten dzień i w następny były przytulanka, więc już zgupiałam całkiem:szok: czy już powinna być @ czy nie:zawstydzona/y:

nic nie miałam..ale to naprawde różnie bywa:) wiec kto wie:) ale jesli cykle masz regularne to chyba jutro możesz testować..albo i dzisiaj

Witam dziewczynki już prawie weekendowo !!!! :tak::tak:

Pogoda dzisiaj średnia ale nie jest źle :tak:

Katarzynka wszystkiego naj naj naj ... spełnienia wszystkich marzeń a przede wszystkim zdrowego ślicznego dzidziusia no i żeby wszystko było tak jak sobie wymarzysz :tak::tak::tak: buziam mocno :happy::happy:

Gumisia serddeczne gratulacje :tak::tak: bardzo się cieszę :-D:-D i spokojnych miesięcy z dzidzią pod serduszkiem :tak::tak:

Eve no szkoda że ta @ jednak przylazła .....a już liczyłam na coś zupełnie innego :-D

Pozdrawiam was wszystkie cieplutko :tak::tak: Miłego dnia ;-)

nic nie miałam..ale to naprawde różnie bywa:) wiec kto wie:) ale jesli cykle masz regularne to chyba jutro możesz testować..albo i dzisiaj

ell ostatnimi czasy miałam dosyć regularne co 29-30 dni, a dziś jest 31 dzień:baffled:. Zaczekam z testowaniem do niedzieli, bo znając moje "szczęście" to pójde dziś kupić test, a po powrocie do domu okaże się, że dostałam @:szok:

reklama
Do góry