reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Witam dziewczyny! Wlasnie dołączyłam do forum-wiec jestem jak na razie laikiem kompletnym -dzis rano zrobiliśmy z męzem test-mam jedną wyraźna i jedna baaaardzo slabą kreseczkę-lekko różowa - jestem 2 dni przed spodziewanym terminem miesiaczki,....może się udało...kiedy waszym zdaniem powinnam powtórzyć test? I jak to jest z tymi kreseczkami na teście-czy taka slaborozowa pojawilaby sie gdyby nie bylo ciąży? macie na pewno wiele doświadczen w tym zakresie...Mam nieodparta pokusę zrobic kolejny test to juz za chwile, ale pewnie powinnam poczekac kilka dni....To nasza pierwsza proba. Będe wdzięczna na odpowiedzi.:happy2:

To napewno ciaza, gratuluje i spokojnych 9
miesiecy zycze z fasolka pod serduszkiem :-D

a nie mówiłam!!!!:-p:-p:-D:-D:sorry2::sorry2:

:tak::-D

:-D;-)

jejus dziewczynki jakie mile powitanko:) az mi sie razniej zrobilo:)
lilu19, kingus- a tu moje rodzynki :-D trzymajta kciukasy, dzis napewno zrobie tescik..
lilu19- gratuluje podpisania umowy:-D

Nie dziekuje ;-)
a kciuki trzymam bardzo mocno zacisniete :tak: :cool2:
I rob ten tescik bo do pracy mykam za chwilke :-p

reklama
Katarzynak83- wlasnie myśle, ze za 2 dni powtorze test a potem jesli znowu beda 2 kreski to zrobię ten test z krwi:-) A Tobie kiedy pojawiła się porzadna krecha na tescie aptecznym?
quote]

Mi dopiero taka zdecydowana kreska pojawila sie tydzien po terminie@ ale tez nie jest taka sama jak ta kontolna, nieco jasniejsza... wczesniej robilam testy co 2 dni i druga kreska ciagle ciemniala.... :-)
Kochana, bedziesz mama! :tak:

No i Nenius z małą Darią i fasoleczką... gdzies zginęły :dry: ktoś coś wie?? Czyżbym coś przeoczyła???

Jestem już jestem :zawstydzona/y:

Uffffffff, wreszcie przebrnęłam przez Wasze posty, matko ile Wy piszecie :szok::-D

Przepraszam za tak długą nieobecność :zawstydzona/y: najpierw był urlop, potem choroba, potem problemy z adaptacją przedszkolną Darii, które trwają do dziś :-(

Co do maleństwa to wszystko jest ok, na usg byłam w sobotę, dzidzia miała 51 mm, łapała się za nosek, za uszko - sliczności moje :-), wyniki (kość nosowa, przezierność karkowa) w normie :-)

Serdecznie gratuluję nowych fasoleczek!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Czy mi się zdaje, że Kinia wychodziła za mąż ostatnio? Jeśli tak to wszystkiego dobrego na nowej drodze życia!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tikanis, zrób ten test, ja Cie proszę ;-)

Wszystkie dziewczyny serdecznie pozdrawiam i załączam fliudki

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Imagination-dzieki wielkie za to zdjęcie-no wlasnie tak wyglada to u mnie, tylko ja mam inny test, bo u mnie te kreski trochę ciensze-ale kolory dokladnie tak jak u Ciebie - jej ja chyba naprawde jestem w ciąży:-)))) Chyba do mnie dociera....
Nie ma za co:-) A skoro mówisz, że masz tak samo, to na 99,9% masz w sobie Maleństwo :-) Zapisz sie do ginka i się więcej dowiesz:-)
Ja test mam do dziś, a już minął tydzień od robienia i nadal są te 2 kreseczki:-):-):-) noszę w portfelu by mieć przy sobie:-):-):-)
Ale mam smaka na "PYSIA"... wydoiłam całą 2l butlę :-):-):-)

Witam Was serdecznie dziewczyny!
Przepraszam, że nie udzielam się regularnie, ale ostatnio chodzimy z mężem jak "ćmy". Nasza córeczka się rozchorowała, a do tego idą jej aż trzy ząbki naraz :szok: i mamy nieprzespane nocki - kilka już z rzędu. Do tego dochodzą obowiązki domowe, regularne wizyty u lekarza i na komputer brakuje czasu :-:)no:

Ja dziś miałam dostać @ ale nic na razie się nie dzieje, Jeśli ten stan utrzyma się do soboty rano to oczywiście robię test, nie mogę już wytrzymać ale z drugiej strony chcę poczekać. :baffled:

Gratulacje dla wszystkich nowo zafasolkowanych!!!! :tak::-D
Życzę przyjemnej ciąży, oby maleństwa się zdrowo rozwijały w brzuszkach :-)

No wlasnie sie denerwuje, bo bylam siku i mam male plamienie ale nie jest to krew...i teraz sie zastanawiam czy to normalne czy tez niedlugo pojawi sie okres ...

tris łaziłam ostatni po galerii bb i zobaczyłam to zdjęcie twojej córci które masz w suwaczku i tak się zastanawiałam gdzie ja już widziałam tą Słodzinkę z motylkiem :tak: a teraz już wiem :-D

oczywiście trzymam kciukasy żeby @ nie przylazła :tak:

reklama
No wlasnie sie denerwuje, bo bylam siku i mam male plamienie ale nie jest to krew...i teraz sie zastanawiam czy to normalne czy tez niedlugo pojawi sie okres ...

przy zagniżdżaniu się fasoliki często występują brudzenia, a nawet plamienia, narazie się nie denerwuj, puki nie krwawisz, to spokojnie nic się nie dzieje :tak:

Do góry