reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

witajcie dziewczynki ja po podrozy poslubnej bylo cudownie:):-D
co do objawow ciazowych @ nie pojawila sie, dzis jest moj 35dc, 3 dni po spodziewanej @, @ani widu ani slychu, mam biegunke od czasu do czasu, bol podbrzusza zaczal sie dzien przed planowa@, nudnosci, bialy sluz, bolesnosc piersi, sutkow ale zalezy od dnia, brak apetytu.. testu boje sie zrobic, bo dzis juz 3 razy bylam w wc z biegunka.. wiec jakbym robila to juz nie bedzie to mocz z pierwszego sikania..ze sie tak wyraze:-D co sadzicie doradzcie:confused:
Witaj kochana jak milo ze juz wrocilas :-D rob jutro rano test i sie nie denerwoj ... biegunka to tez bywa oznaka fasoli :tak::tak::tak: trzymam kciuki zebys sie tak nie stresowala :-D
OLICA dobrze ze spokojnie do tego podchodzisz napewno sie w koncu uda!

reklama
tikanis w 35dc test [pzytywny powinien wyjsć o każdej porze :-)...przy 30 dniowych cyklach, a co ci szkodzi go zrobić....

imagination - oj to sie męzulek przejął i dobrze :-) niech sie stara o domek dla was...ja bylam w zupełnie innej sytuacji bo mieszkanie kupiłam sobie juz na studiach bo bardzo chciałam sie usamodzielnić...ale o pracke tez się martwiłam, bo pracowałam w niej dopiero 7 mies jak zaszłam w ciażę...pracy nie cierpiałam, szefa też i wiedziałam, ze ciężko mi bedzie wrócić ..... poszłam na zwolnienie i nie wróciłam już w 20tc....co ci moge doradzic to nie martw się o pracę, ja zaczelam szukac czegos lepszego jak miałam 5 mies dziecko i byłam jeszzce na macieżyńskim, i udało się po 2 mies. 20 spotkaniach dostalam az 3 fajne propozycje i jedna przyjełam, tamtą prace zostawiłam na rzecz czegos lepszego dla mnie i córeczki...pracuje tu do dziś, wynegocjowałam godzinną przerwę na karmienie i wychodziłam po 7 h do domu...nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :-)))

a ostatnio jak mnie nie było 1,5 mies (3 tyg zwolnienia + 3 tyg urlopu) to szef sie bardzo martwił szczególnie o to bym wydobrzała....i do nich wróciła

Witam, mam na imię Gosia.Staram sie o fasolke od czerwca.w maju wzielam ostatnia anty.teraz mam bardzo krotkie cykle(19 dni).z jednej strony mnie to martwi, a z drugiej mysle sobie ze mam czesciej mozliwosc zaciazenia,ale do tej pory nic :-(

Witam,
I ja zasile dzis grono szacownych "starajacych sie Pan" .Wspolzyjemy z mezem pol roku bez wiekszych "efektow" wczesniej pograzyla nas praca zmiana miejsca zamieszkania i tp.Teraz coraz bardziej zaczyna nam zalezec na bobasku.
Wlasciwie to nie wiem co mam myslec ,otoz spoznia mi sie okres dokladnie 14 dni robilam 5 testow i 0<Czy to mozliwe ze to ciaza kiedy testy nie wykazuja 2 kreseczek>? dodam ze mam rowniez bole jak podczas miesiaczki.....czuje sie tak jakbym miala nagle dostac ,bol jest zawsze rano .Tydzien temu mialam swedzaca wysypke na brzuchu, piersiach ,udach .Maz chodzi uchachany......szczesliwy jak nigdy < rozpowiedzial juz calemu miastu , jest przekonany ze jestem w ciazy>-boje sie ze to fakszywy alarm .:( Wybieram sie do lekarza za tydzien ,ale byc moze ktoras z Pan miala podobna sytuacje?Pozdrawiam serdecznie

Witajcie,
ja mam niby testować jutro - czego i tak nie zrobie nauczona pierwszą ciążą.
Ale myślałam, że jednak będzie ta @ a tu zero jakichkolwiek objawów. Piersi nie bolą a mało tego nie powiększyły się, brzuszek nie boli? Dwa razy poczułam taki dziwny jakby skurcz ale trwał może 3 sekundy.
Mam okropny jadłowstręt - muli mnie po wszystkim. A zawsze przed @ jadłam jak słoń?
Czyżby jednak sie udało? "Przytulanki" były tak naprawdę w 3 ostatnie dni cyklu - myslicie, że mogło się udać? A może przez moje "smarkanie" coś się przesuwa?

reklama
Witam,
I ja zasile dzis grono szacownych "starajacych sie Pan" .Wspolzyjemy z mezem pol roku bez wiekszych "efektow" wczesniej pograzyla nas praca zmiana miejsca zamieszkania i tp.Teraz coraz bardziej zaczyna nam zalezec na bobasku.
Wlasciwie to nie wiem co mam myslec ,otoz spoznia mi sie okres dokladnie 14 dni robilam 5 testow i 0<Czy to mozliwe ze to ciaza kiedy testy nie wykazuja 2 kreseczek>? dodam ze mam rowniez bole jak podczas miesiaczki.....czuje sie tak jakbym miala nagle dostac ,bol jest zawsze rano .Tydzien temu mialam swedzaca wysypke na brzuchu, piersiach ,udach .Maz chodzi uchachany......szczesliwy jak nigdy < rozpowiedzial juz calemu miastu , jest przekonany ze jestem w ciazy>-boje sie ze to fakszywy alarm .:( Wybieram sie do lekarza za tydzien ,ale byc moze ktoras z Pan miala podobna sytuacje?Pozdrawiam serdecznie

Mnie dopiero w 17 dniu po terminie @ test pokazała II kreski - wcześniej też pokazył jedną. Idź do lekarza lub zrób badania z krwi i będzie wszystko jasne. Stawiam na ciążę jak nic!!!!

Do góry