reklama
hej dziewczyny
miałam trochę aktywniej udzielać się na naszym forum, ale mój misiek nieoczekiwanie wziął sobie 2 dni urlopu i postaraliśmy się ten czas wykorzystać jak najlepiej... dzisiaj jestem trochę zmęczona i obolała ale mam nadzieję że już niedługo zobacze 2 kreseczki.
miałam trochę aktywniej udzielać się na naszym forum, ale mój misiek nieoczekiwanie wziął sobie 2 dni urlopu i postaraliśmy się ten czas wykorzystać jak najlepiej... dzisiaj jestem trochę zmęczona i obolała ale mam nadzieję że już niedługo zobacze 2 kreseczki.
katarzynka1979
Mamusia Zuzanki
dostałam @ tak bez żadnych symptomów i w dodatku za wcześnie chwilami mam już tego dosyć:---(
wiem co czujesz ja tez w tym miesiącu dostalam niespodziewanie@ i w dodatku o 4-5 dni za wcześnie, a wydawało mi isę że mam objawy wczesnej ciąży teraz już nie będę się na siłę doszukiwać symptomów ciąży, bo później jesttylko rozczarowanie.
Ale głowa do góry uda sie nam!- nastęnym razem wredna @ nie przyjdzie
katarzynka1979
Mamusia Zuzanki
hej dziewczyny
no mam nadzieję że ten brak aktywności na forum zrekompensujesz nam niedługo radosna nowiną o II :-)
ja tez czekam na swoja małpę, juz 29dc i jej nie ma...chcę zacząć staranka ale nie mogę skoro ona postanowil przyjść innego dnia ....brrr ale wredota..a cykle mam raz 28 raz 30 dni na zmianę, jak trafi sie krótszy to potem nastepuje dłuższy...i jak tu cokolwiek zaplanować....
mi tez jest przykro jak dowiaduje sie, ze inne koleżanki zachodza w ciażę, albo sa w ciaży .... a ja nawet sie starc nie mogę
mi tez jest przykro jak dowiaduje sie, ze inne koleżanki zachodza w ciażę, albo sa w ciaży .... a ja nawet sie starc nie mogę
Eve84
2 lata przerwy.....
dzien dobry
pixella77 oj wiem cos o tym ... juz niedlugo bedzie @ i nowe staranka trzymam kciuki!!!
nawet nie wiecie dziewczynki jak wam czasami pozytywnie zazdroszcze tego stresiku nawet przed @powego:-( a do moich staranek jeszcze co najmniej pol roku :--(
fionka przytulam mocno !!! ;-) to juz napewno ostatnia @
nic mi sie dzisiej nie chce ... buuuu..... bzytki dzien!
pixella77 oj wiem cos o tym ... juz niedlugo bedzie @ i nowe staranka trzymam kciuki!!!
nawet nie wiecie dziewczynki jak wam czasami pozytywnie zazdroszcze tego stresiku nawet przed @powego:-( a do moich staranek jeszcze co najmniej pol roku :--(
fionka przytulam mocno !!! ;-) to juz napewno ostatnia @
nic mi sie dzisiej nie chce ... buuuu..... bzytki dzien!
katarzynka1979
Mamusia Zuzanki
:-(ja dzis poszlam w koncu do gina w zwiazku z brązowymi plamieniami przed i po @. dostałam skierowanie na określenie poziomu proktalyny. Mam zrobic około 17 dc.
ciekawe jak to będzie... może będę musiała przejśc jakąś terapię horponalną i starania się opóźnią...:--(eh ja chyba szybko nie ujrzę II :-(
do tego lekarka byłastrasznie nieuprzejma i to w medicoverze..myślałam ze tylko w państwowych zatłoczonych przychodniach pracują takie nadęte krowy.
ciekawe jak to będzie... może będę musiała przejśc jakąś terapię horponalną i starania się opóźnią...:--(eh ja chyba szybko nie ujrzę II :-(
do tego lekarka byłastrasznie nieuprzejma i to w medicoverze..myślałam ze tylko w państwowych zatłoczonych przychodniach pracują takie nadęte krowy.
katarzynak83
Majowe mamy'09
:-(ja dzis poszlam w koncu do gina w zwiazku z brązowymi plamieniami przed i po @. dostałam skierowanie na określenie poziomu proktalyny. Mam zrobic około 17 dc.
Kasiu, nie denerwuje sie tak ta prolaktyną... ja robiłam badanie na poczatku lipca i mialam zbyt wysoki poziom... lekarka powiedziala ze nie ma co panikowac i od razu leczyc sie niewiadomo czym tylko lepiej popracowac nad glowa (przy duzych stresach poziom prolaktyny ponoc wzrasta) i porobic testy owulacyjne aby sprawdzic czy na pewno jest owulacja... Ja sie bardzo przejelam oczywiscie ale jak widac wysoki poziom prolaktyny mi nie przeszkodzil zeby dwa miesiace pozniej zobaczyc II :-):-):-)
Trzymam kciuki
katarzynko - ja tez myslałam, ze prywatni ginowie sa uprzejmiejsi....cóz w Luxmed wawa Al. Jerozolimskie są 2 baby, obie okropne...jedna mnie tak zbadała w 5-6tc że ledwo z lezanki jej zeszłam, druga jak poszłam do niej z usg, na którym nie widac było zarodka w 7tc i chciałam by mi dała skierowanie na bete co 72h i skierowanie na drugie usg w 8tc tak mnie potraktowala, zamiast mnie pocieszyc, że bedzie ok stwierdziła, że histeryzuję i że powinnam wiedzieć, że 7tc to nie ciażą :-) i ze można każdego dnia poronić... jak się trafia na takich lekarzy prywatnych to głowa puchnie, chyba maja pomagać ciażarnym rodzic dzieci a nie olewać.... - mam abonament w luxmed :-( a tych lekarek z Aleji nie polecam
reklama
hej dziewczyny,
dziękuję bardzo za otarcie łez, już mi dzisiaj troszkę lepiej
katarzynko niestety nawet prywatny lekarz nie jest gwarancją dobrej i miłej obsługi, mnie spotkało to co pixelle tylko w luxmedzie na schrenera i to u baby u której leczyłam się wcześniej i dobrze wiedziała jak długo staraliśmy się o dziecko i tym bardziej oczekiwłam od niej wsparcia a ona..... szkoda słów tylko w dupę kopnąć, że tak się dosadnie wyrażę
dziękuję bardzo za otarcie łez, już mi dzisiaj troszkę lepiej
katarzynko niestety nawet prywatny lekarz nie jest gwarancją dobrej i miłej obsługi, mnie spotkało to co pixelle tylko w luxmedzie na schrenera i to u baby u której leczyłam się wcześniej i dobrze wiedziała jak długo staraliśmy się o dziecko i tym bardziej oczekiwłam od niej wsparcia a ona..... szkoda słów tylko w dupę kopnąć, że tak się dosadnie wyrażę