reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Imagination GRATULACJE!!!!!!!!!!!! a teraz szybciutko sie zapisz do lekarza :tak:
Przypomniało mi sie jak ja na poczatku ciazy jadlam sledzie w sosie koperkowym i truskawki naraz :-D teraz na sama mysl o tym to mnie :baffled: ale wtedy mniammmmm. Dzisiaj na 12 ide do poloznej moze usłysze bicie serduszka mojego malenstwa juz nie moge sie doczekac :tak:

reklama
immagination - ja juz przed testem wcinałam sledzie az mi sie uszy trzesły, to u mnie objaw typowo ciazowy, kwasno-ostre smaki , koreczki sledziowe im ostrzejsze tym lepiej, mexykaniec, chińczyk ostry itd....... jeden słoik niedokończony stoi mi w lodówce do dziś bo u mnie prucz mnie nikt sledzi nie jje... ciekawe jak bedzie tym razem, dwa poprzednie były sledziowe!!!! :-), a mixy ostatnio miałam przedziwne...

Imagination GRATULACJE!!! Wg mnie ciąża pewna! Druga kreseczka jest, słaba bo słaba ale jest, no i te smaczki :-D Kurcze szczęściara jesteś! Łapię fluidki z nadzieją, że i mi pomogą :tak:
Jeszcze raz wszystkiego dobrego z okazji zafasolkowania! :-)

imagination - wcale ta kreska nie jest słaba jak na 28dc ....u mnie 30dc była dwa razy bledsza niz twoja.... jeszcze raz gratulaski
U mnie dziś 30dc, więc bez obaw mogłam testować :-)
Boze, jak ja sie cieszę:-) Muszę się teraz w pracy jeszcze bardziej oszczędzać:-)

Imagination GRATULACJE!!! Wg mnie ciąża pewna! Druga kreseczka jest, słaba bo słaba ale jest, no i te smaczki :-D Kurcze szczęściara jesteś! Łapię fluidki z nadzieją, że i mi pomogą :tak:
Jeszcze raz wszystkiego dobrego z okazji zafasolkowania! :-)
Oj smaczki mam wyszukane hehe:-) Wlasnie zajadam chipsy, a mam ochote na... truskawki:-) Któraś z Was wspomniała o nich i mnie ślinka naszła:-)

Zapisana do ginekologa juz jestem, właśnie wróciłam z miasta. Termin wizyty dopiero za miesiac, tj.15.10 bo wcześniej nie było sensu wg pani w rejestracji. Teraz będzie gdzieś 3 tydzień, a wtedy gdzieś 6-7 więc ujżę na pewno cudne serduszko:-) Wyczytałam będąc u ginka dziś, że juz w 21 dniu ciąży zaczyna bić serduszko... U mnie to już, lub lada dzień :-) Ajj :laugh2: Mam ochotę skakać pod niebo:-)

A Wasze gratulacje niezmiernie mnie wzruszają, dziękuję:-)

I to akurat tydzień po naszej 3 rocznicy bycia razem:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

imagination GRATULACJE!!! Bardzo się cieszę, że wynik pozytywny - kciukasy trzymałam od świtu. Życzę spokojnych dziewięciu miesięcy. A chciałabyś chłopca czy dziewczynkę?

imagination GRATULACJE!!! Bardzo się cieszę, że wynik pozytywny - kciukasy trzymałam od świtu. Życzę spokojnych dziewięciu miesięcy. A chciałabyś chłopca czy dziewczynkę?
Dzięki, dzięki:-)
Mój Tomuś chciałby syna, by był taki jak On, stąd nadamy imię Tomasz synkowi :-)
Ja marzę o córuni, by była choć trochę z charakteru jak mama - ja:-) Imię dla dziewczynki jeszcze nie wybrane, ale Liliana mi się bardzo podoba i Julia:-) A co Bozia da, to będzie:-) Byleby całe i zdrowe 'wyszło' na świat za to 9 miesięcy:-) bo to teraz jest dla mnie najważniejsze:-)

reklama
imagination, wielkie gratulacje i szczęśliwych dni z maleństwem pod serduszkiem ... :tak::-D:tak:

pixella, a mam prośbę napisz mi prosze , co to za przesąd,że ciężarna nie może być chrzestną, bo mi szykują się chrzciny w grudniu i ........

pozdrawiam wszystkie staraczki i witam te nowe, i życzę sukcesu II kreseczek ... :rofl2:

Do góry