reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

Rudka - przesyłam spóżnione ale szczere życzonka z okazji pierwszej rocznicy, a więc
Życzę wszystkiego czego Wam trzeba: autostrady wiodącej do nieba bez żadnych ograniczeń prędkości, do tego jeszcze ogromu radości z każdego, coraz szczęśliwszego dnia, który będzie spełniał Wasze marzenia.

Życzę byście każdego dnia rozkochiwali siebie na nowo i by w Waszym związku nigdy nie było czasu na nudę :)

Gratuluję Katarzynak83 - życzę spokojnej ciąży!:-)

Witam także nowe Staraczki:-D i życzę szybkiego zafasolkowania.

Imagination co u Ciebie?

Pozdrowionka dla wszystkich!

reklama
cholerka -nie umiem dopisywac komentarzy do kogos wypowiedzi, raz mi sie udalo ale nie wiem jak to zrobilam.pomozcie.zawsze wychodzi mi po prostu moj odzielny post a nie komentarze np do wypowiedzi ktorejs z was.

eve84, dzieki za wiare:)
kingus, lilu19- wam tez dzieki.. przepraszam ze juz sie nie udzielam na forum ale ja juz myslami jestem w tunezji :-D jutro jeszcze do pracy a ok 19 wyjazd :-Dna lotnisko:-D

ja z objawow to doszly mi cycuchy - niby widze ze sie powiekszyly i jak dotkne to bola..ale za bardzo w to uwierzyc nie moge..no i narazie cierliwie czekam, zgaga dalej jest choc odbijanie jakby mniej ale tez jest.. takze wszytsko pod dobra wrozba:szok: no ale zobaczymy..:laugh2:buziaki kochane i do jutra:-D

to jeszcze kilka dni i się wszystko wyjasni:) postaraj sięnie myśleć o tym i nie doszukiwac się objawów:-) 3mam kciuki zeby to była fasolka.Przykro jest się rozczarować ale jeśli nawet przyjdzie @ to też trzeba iść dalej!!!!

Bedzie dobrze;-)

jeszcze mam tydzien do @. dzis mialam ogromniacha ochotke na test ale wytlumaczylam sobie ze to nie ma sensu.a mezus pytal juz wczoraj ze moze juz bym zrobila... ale bylibysmy szczesciarze - :-):-):-) ot tak i jest :-D:-D:-D
a jak jednak malpa przylezie to nastepnym razem zabierzemy sie do pracy jeszcze gorliwiej ;-):tak:

Witajcie!!!
Chciałabym się podzielić moją historią z dziewczynami ,które bardzo chcą mieć dzidziusia i nic z tego nie wychodzi.
Mam jednego syna lat 12 i od 4 czy 5 lat starałam się z mężem o drugie dziecko.
Jak nic nie wychodziło pomimo regularnego współżycia to po drodze trafiła mi się ciąża martwa i poronienie.
Po ostatnim incydencie poddałam się,przeżyłam to bardzo bo bardzo też się nastawiłam ,że tym razem to chyba już będzie wszystko ok..Pomimo zaleceń lekarza nie wykonałam żadnych badań.Stwierdziłam,że skoro tak się stało to widocznie tak ma być.
Odpuściłam sobie totalnie,wybiłam sobie z głowy drugie dziecko.W między czasie kupiliśmy dziecku pieska może to głupio zabrzmi ale śmiałam się,że psinka zastąpi mi maleństwo ( każda terapia w takiej sytuacji jest dozwolona).

I wiecie co jestem w 5 m-c ciąży ,która jak do tej pory przechodzi bezproblemowo do tego stopnia ,ze przez 4 m-c jej trawnia pracowałam po 12 godz dziennie 7 dni w tyg.
Czasem problem tkwi w naszej głowie z tego wynika.Dużo o tym czytałam wcześniej ale jakoś nie chciało mi się w to wierzyć ale sama tego doświadczyłam na własnej skórze.
Jeśli wasze wyniki nie odbiegają od norm to może warto trochę poluzować a efekt będzie zaskakujący.
Pozdrawiam i życzę powodzenia.

eve84, dzieki za wiare:)
kingus, lilu19- wam tez dzieki.. przepraszam ze juz sie nie udzielam na forum ale ja juz myslami jestem w tunezji :-D jutro jeszcze do pracy a ok 19 wyjazd :-Dna lotnisko:-D

Ja juz myślałam, że Ty w Tunezji jesteś!? Życzę spokojnej podróży i wielu niezapomnianych wrażeń! Trzymam oczywiście kcikasy za Twój test 25! Myślę, że będą dwie cudne II.

cholerka -nie umiem dopisywac komentarzy do kogos wypowiedzi, raz mi sie udalo ale nie wiem jak to zrobilam.pomozcie.zawsze wychodzi mi po prostu moj odzielny post a nie komentarze np do wypowiedzi ktorejs z was.

Pod danym postem wciskasz cytuj i piszesz swoje przemyślenia. Trzymam kciuki za Twoje testowanko. Póki co życzę duuużo cierpliwości.

VegaVega witaj! Wszystkiego dobrego życzę.

Ostatnia edycja:
Rudka - przesyłam spóżnione ale szczere życzonka z okazji pierwszej rocznicy, a więc
Życzę wszystkiego czego Wam trzeba: autostrady wiodącej do nieba bez żadnych ograniczeń prędkości, do tego jeszcze ogromu radości z każdego, coraz szczęśliwszego dnia, który będzie spełniał Wasze marzenia.

Życzę byście każdego dnia rozkochiwali siebie na nowo i by w Waszym związku nigdy nie było czasu na nudę :)
bardzo dziekuje :-):-):-):-)
ja włąsnie wlaczylam sobie władce pierscieni...mam ogldania na pare dni:-) ale mnie ten film odstresowuje, 1sza i 2ga czesc obejrzalam jeszcze bedac w ciazy a dopiero teraz zabieram sie za 3cia:laugh2:
wiecie cos czuje ze sie w tym miesiacu posypia fasolki i u starych i u nowych staraczek:)

reklama
Do góry