reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

Dzięki, dzięki:-)
Mój Tomuś chciałby syna, by był taki jak On, stąd nadamy imię Tomasz synkowi :-)
Ja marzę o córuni, by była choć trochę z charakteru jak mama - ja:-) Imię dla dziewczynki jeszcze nie wybrane, ale Liliana mi się bardzo podoba i Julia:-) A co Bozia da, to będzie:-) Byleby całe i zdrowe 'wyszło' na świat za to 9 miesięcy:-) bo to teraz jest dla mnie najważniejsze:-)

przypomnij ile się staraliście o dzidzię?

reklama
Imagination serdecznie gratuluję;-);-)prześlij trochę tych fluidków!!!!!;-)
strasznie mnie cieszą takie dobre nowiny na forum.
Oto i fluidki:
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
hehe, a jak ja sie cieszę:-)
I ta radość przyćmiewa nawet zamartwianie się jak powiemy o tym rodzicom mojego T.:baffled: Przyszła teściowa ingerowała juz dawno w nasz zwiazek i mówiła, bym rzuciła T. zanim dziecka nie ma i no i ślubu... Ciekawe co teraz powie... Pewnie zakończy się awanturką między nią a T:dry: Mój tata będzie się cieszył, a babcia będzie mieć kolejnego prawnuka:-) Na pewno z miejsca padną słowa z ust mojego taty:"Trzeba o ślubie pomyśleć. Muszę się z Tomka rodzicami spotkać w tej sprawie" :-) hehe
przypomnij ile się staraliście o dzidzię?
Po odrzuceniu tabletek od razu się staraliśmy, więc od kwietnia, czyli 5 miesięcy o ile dobrze liczę. Była 2 miesięczna przerwa i zabezpieczanie na całego. A ostatnio spontan i 2 dni przed owu przytulanko i oto efekty
:-)

Ostatnia edycja:
To ja łapię fluidki. Z przyszłą teściową to fakycznie masz nie za fajnie. Ale myślę, że didziuś zmiękczy jej serducho i będzie ok.

zafasolkowanym dziewczynkom SERDECZNI GRATULUJĘ :-):-):-) i życzę spokojnych 9 miesięcy i szczęśliwych rozwiązań:-D:-D:-D

imagination co to wogóle jest za stwierdzenie twojej przyszłej teściowej , że masz się rozstać z jej synem?:szok: bo niby co, mamusia sobie księżniczkę dla synka wymyśliła i nie może znieść że on z tobą jest szczęśliwy!:crazy: jak mnie wkurzają takie baby

Oto i fluidki:
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
hehe, a jak ja sie cieszę:-)
I ta radość przyćmiewa nawet zamartwianie się jak powiemy o tym rodzicom mojego T.:baffled: Przyszła teściowa ingerowała juz dawno w nasz zwiazek i mówiła, bym rzuciła T. zanim dziecka nie ma i no i ślubu... Ciekawe co teraz powie... Pewnie zakończy się awanturką między nią a T:dry:

Dziwna kobieta. Ma problem jakiś chyba:baffled:
Najważniejsze że wy się kochacie i chcecie razem być. Razem - we troje!!!:-)
Wnusio/wnusia na pewno zmieni jej punkt widzenia. Dzieci czynią cuda;-)

a wy nie chcecie ślubu?

Test robiłam QuickVue i wykrył ciążę 2 dni po spodziewanej @ :-)

Co do tesciowej... Dziwna baba, nie przepadam za nią. Wiecie, babka urodziła T mając blisko 40 lat, więc różnica pokoleń jest. Ona myśli, ze Tomek to jej malutki synuś i powinna o Niego cały czas dbać, a robi to wg.niej najlepiej. Nie raz wypomniała mi, ze nie dbam o Niego. A ja naprawdę robię co mogę. Nikt nie jest idealny.
Myślę, ze dzidziuś ją zmiękczy troszkę. Miała ciut lepsze serce jak widziała maleństwo swojego pierworodnego i mówiła, że chciałaby mieć wnuka bliżej niż w Jeleniej Górze... A z Łodzi do Tomaszowa Maz. blisko:happy:
Bleee... mdli mnie po tych chipsach i ciągle pic mi się chce:baffled:

po pierwsze imagination TO SUPER WIADOMOSC!!!!!:-)

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ NAJ Z NAJSLODSZA KRUSZYNECZKA WASZA!!!!:-D

ALE Z WAS SZCZESCIARZE -GARTULACJE !!!!!:tak:

a czy mozna sie upomniec o fluidki ,zeby jeszcze choc troche sobie polapac ???

dzien dobry dziewczyny...:-)

po pierwsze imagination TO SUPER WIADOMOSC!!!!!:-)

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ NAJ Z NAJSLODSZA KRUSZYNECZKA WASZA!!!!:-D

ALE Z WAS SZCZESCIARZE -GARTULACJE !!!!!:tak:

a czy mozna sie upomniec o fluidki ,zeby jeszcze choc troche sobie polapac ???

dzien dobry dziewczyny...:-)
Hehehe, dzięki w imieniu swoim, mojego T. i Aniołka w brzuszku (fasolka brzmi brzydko, a Aniołek jest bezpłciowe, a ładne):-)
Fluidki powysyłane, ale skoro się upominacie, to proszę bardzo ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

a wy nie chcecie ślubu?
Chcemy, ale jego realizację zostawiamy rodzicom. My sie martwimy o dach nad głową (chcemy wziąć kredyt mieszkaniowy) a oni niech się martwią o ślub.
Pewnie będzie jak już dzidzia w drodze:-) Cywilny pewnie szybciej zrobimy, bo na koscielny się czeka długo, więc kościelny pewnie będzie jak już Aniołek będzie na świecie... Wszystko wyjdzie w praniu:-)

Za godzinkę do pracy... jak mi się nie chce... Spać mi się zachciewa:dry:

Ostatnia edycja:
reklama
imagination, wielkie gratulacje i szczęśliwych dni z maleństwem pod serduszkiem ... :tak::-D:tak:

pixella, a mam prośbę napisz mi prosze , co to za przesąd,że ciężarna nie może być chrzestną, bo mi szykują się chrzciny w grudniu i ........

:rofl2:

co do przesądu to mi tłumaczono, że wówczas jedno dziecko odbiera zdrowie drugiemu.....głupie:szok: mi za to zaraz po chrzcie, przykleiła się moja chrześnica:tak: i po 9 miesiacach od chrztu pojawiła się Oti;-)

Do góry