reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Dzięki, dzięki:-)
Mój Tomuś chciałby syna, by był taki jak On, stąd nadamy imię Tomasz synkowi :-)
Ja marzę o córuni, by była choć trochę z charakteru jak mama - ja:-) Imię dla dziewczynki jeszcze nie wybrane, ale Liliana mi się bardzo podoba i Julia:-) A co Bozia da, to będzie:-) Byleby całe i zdrowe 'wyszło' na świat za to 9 miesięcy:-) bo to teraz jest dla mnie najważniejsze:-)

przypomnij ile się staraliście o dzidzię?

reklama
Imagination serdecznie gratuluję;-);-)prześlij trochę tych fluidków!!!!!;-)
strasznie mnie cieszą takie dobre nowiny na forum.
Oto i fluidki:
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
hehe, a jak ja sie cieszę:-)
I ta radość przyćmiewa nawet zamartwianie się jak powiemy o tym rodzicom mojego T.:baffled: Przyszła teściowa ingerowała juz dawno w nasz zwiazek i mówiła, bym rzuciła T. zanim dziecka nie ma i no i ślubu... Ciekawe co teraz powie... Pewnie zakończy się awanturką między nią a T:dry: Mój tata będzie się cieszył, a babcia będzie mieć kolejnego prawnuka:-) Na pewno z miejsca padną słowa z ust mojego taty:"Trzeba o ślubie pomyśleć. Muszę się z Tomka rodzicami spotkać w tej sprawie" :-) hehe
przypomnij ile się staraliście o dzidzię?
Po odrzuceniu tabletek od razu się staraliśmy, więc od kwietnia, czyli 5 miesięcy o ile dobrze liczę. Była 2 miesięczna przerwa i zabezpieczanie na całego. A ostatnio spontan i 2 dni przed owu przytulanko i oto efekty
:-)

Ostatnia edycja:
To ja łapię fluidki. Z przyszłą teściową to fakycznie masz nie za fajnie. Ale myślę, że didziuś zmiękczy jej serducho i będzie ok.

zafasolkowanym dziewczynkom SERDECZNI GRATULUJĘ :-):-):-) i życzę spokojnych 9 miesięcy i szczęśliwych rozwiązań:-D:-D:-D

imagination co to wogóle jest za stwierdzenie twojej przyszłej teściowej , że masz się rozstać z jej synem?:szok: bo niby co, mamusia sobie księżniczkę dla synka wymyśliła i nie może znieść że on z tobą jest szczęśliwy!:crazy: jak mnie wkurzają takie baby

Oto i fluidki:
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
hehe, a jak ja sie cieszę:-)
I ta radość przyćmiewa nawet zamartwianie się jak powiemy o tym rodzicom mojego T.:baffled: Przyszła teściowa ingerowała juz dawno w nasz zwiazek i mówiła, bym rzuciła T. zanim dziecka nie ma i no i ślubu... Ciekawe co teraz powie... Pewnie zakończy się awanturką między nią a T:dry:

Dziwna kobieta. Ma problem jakiś chyba:baffled:
Najważniejsze że wy się kochacie i chcecie razem być. Razem - we troje!!!:-)
Wnusio/wnusia na pewno zmieni jej punkt widzenia. Dzieci czynią cuda;-)

a wy nie chcecie ślubu?

Test robiłam QuickVue i wykrył ciążę 2 dni po spodziewanej @ :-)

Co do tesciowej... Dziwna baba, nie przepadam za nią. Wiecie, babka urodziła T mając blisko 40 lat, więc różnica pokoleń jest. Ona myśli, ze Tomek to jej malutki synuś i powinna o Niego cały czas dbać, a robi to wg.niej najlepiej. Nie raz wypomniała mi, ze nie dbam o Niego. A ja naprawdę robię co mogę. Nikt nie jest idealny.
Myślę, ze dzidziuś ją zmiękczy troszkę. Miała ciut lepsze serce jak widziała maleństwo swojego pierworodnego i mówiła, że chciałaby mieć wnuka bliżej niż w Jeleniej Górze... A z Łodzi do Tomaszowa Maz. blisko:happy:
Bleee... mdli mnie po tych chipsach i ciągle pic mi się chce:baffled:

po pierwsze imagination TO SUPER WIADOMOSC!!!!!:-)

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ NAJ Z NAJSLODSZA KRUSZYNECZKA WASZA!!!!:-D

ALE Z WAS SZCZESCIARZE -GARTULACJE !!!!!:tak:

a czy mozna sie upomniec o fluidki ,zeby jeszcze choc troche sobie polapac ???

dzien dobry dziewczyny...:-)

po pierwsze imagination TO SUPER WIADOMOSC!!!!!:-)

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ NAJ Z NAJSLODSZA KRUSZYNECZKA WASZA!!!!:-D

ALE Z WAS SZCZESCIARZE -GARTULACJE !!!!!:tak:

a czy mozna sie upomniec o fluidki ,zeby jeszcze choc troche sobie polapac ???

dzien dobry dziewczyny...:-)
Hehehe, dzięki w imieniu swoim, mojego T. i Aniołka w brzuszku (fasolka brzmi brzydko, a Aniołek jest bezpłciowe, a ładne):-)
Fluidki powysyłane, ale skoro się upominacie, to proszę bardzo ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

a wy nie chcecie ślubu?
Chcemy, ale jego realizację zostawiamy rodzicom. My sie martwimy o dach nad głową (chcemy wziąć kredyt mieszkaniowy) a oni niech się martwią o ślub.
Pewnie będzie jak już dzidzia w drodze:-) Cywilny pewnie szybciej zrobimy, bo na koscielny się czeka długo, więc kościelny pewnie będzie jak już Aniołek będzie na świecie... Wszystko wyjdzie w praniu:-)

Za godzinkę do pracy... jak mi się nie chce... Spać mi się zachciewa:dry:

Ostatnia edycja:
reklama
imagination, wielkie gratulacje i szczęśliwych dni z maleństwem pod serduszkiem ... :tak::-D:tak:

pixella, a mam prośbę napisz mi prosze , co to za przesąd,że ciężarna nie może być chrzestną, bo mi szykują się chrzciny w grudniu i ........

:rofl2:

co do przesądu to mi tłumaczono, że wówczas jedno dziecko odbiera zdrowie drugiemu.....głupie:szok: mi za to zaraz po chrzcie, przykleiła się moja chrześnica:tak: i po 9 miesiacach od chrztu pojawiła się Oti;-)

Do góry