reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

Witajcie dziewczyny, ja dzisiaj tylko na chwilę, bo dzisiaj jakoś wyjątkowo wczesnie mnie poduszka wzywa, nie mam głowy na pisanie ........ :baffled: ale przeczytałam wszystko
i jedyne co koniecznie trzeba skomentować to jest to co napisała Rudka - oby sie Twoje słowa kochana sprawdziły ;-):tak::tak::tak:

reklama
witam wieczorową porą

Rudka WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ...życzę Ci, żeby wasze małżenstwo bylo zawsze dobre. Byscie się bardzo kochali i wspierali nawzajem.Zeby wasze marzenia byly wspolne, wspolnie dzielili i szczęscie i smuteczki. Kazdy dzien przynosil potwierdzenie waszej milosci, a nadstępne rocznice byly jeszcze wapanialsze od tej pierwszej.
Tego wszystkiego bardzo Ci życzę:tak::-)

lilu19- heheh nie dziekuje raz jeszcze wiesz zeby nie zapeszyc..

dzis wyjezdzamy ok 19.30 wiec nie bede z wami pisac az do 25.. wtedy napisze co i jak..cycuchy mnie okorpnie bola po bokach , a jak dotknie to dopeiro.... zgaga teraz glownie wiecozrem sie pojawia.. bialy sluz,, tempka 37,1.. i dobijanie choc teraz juz nie caly czas, oby byla to fasoleczka:-D bardzo chcialabym:-D
buzka kochana papa:-D

Hej dziewczynki:-)
Zgodnie z tym co zamierzałam, zrobiłam dziś rano test, zanim mój T. wyszedł do pracy... No i...:tak:same zobaczcie:-)

:confused: TO CIĄŻA? :confused:
Kochany mój mówi, że nie jest pewien co do wyniku:errr: Druga kreseczka słabiutka, stąd Jego niedowierzania. Ja tam wierzę w ciążę, choć do końca w to uwierzyć nie mogę:-) Zaraz lece zapisać się do ginekologa... Mam nadzieję, ze dostanę termin możliwie jak najszybszy:-)
Boziu, ale sie cieszę:-D:-D:-D
A wczoraj w rozmowie z kolegą padło słowo "śledzie" i Ja od razu nabrałam chętki na śledzika w oleju z rodzynkami (jakie połączenie hehe)... A nigdy tego typu śledzi nie lubiłam:-) Napisałam aż smsa do Kochania, by mi kupił :-) Po powrocie z pracy zjadłam kilka i poprawiłam chipsami:-) Fajnie mieszam:-) Dziś rano to samo:-) choć śledziki już tak nie smakowały:-)
Znów tempka w górze, bo już mam wypieki:-)
Ahhh....:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

PS. Zapomniałam o fluidkach :-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~​

Ostatnia edycja:
imagination GRATULACJE, z takim testem, a raczej wynikiem inaczej być nie może:-)

wyłapałam fluidki pierwsza to może i mi się w tym cyklu uda;-)

imagination Gratulacje!!!!! :-)

Natella...nie wiem ilu dniowy masz cykl, niektórym dziewczynkom dopiero 6 dni po terminie @ wychodzą pozytywne testy....objawy masz ciążowe ale niestety wiele z nas je ma a potem dostaje@ :-(, poczekaj do niedzieli zrób test jak@ nie przyjdzie albo idż na bete...ta ci chyba powinna wyjsc już teraz, jesli jestes w ciąży... jeśli nie dostaniesz @ i test bedzie nadal negatywny to trzeba isc do gina i zapytac co robić....

reklama
imagination - wcale ta kreska nie jest słaba jak na 28dc :-)....u mnie 30dc była dwa razy bledsza niz twoja.... :-) jeszcze raz gratulaski

Do góry