reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Witajcie dziewczyny, ja dzisiaj tylko na chwilę, bo dzisiaj jakoś wyjątkowo wczesnie mnie poduszka wzywa, nie mam głowy na pisanie ........ :baffled: ale przeczytałam wszystko
i jedyne co koniecznie trzeba skomentować to jest to co napisała Rudka - oby sie Twoje słowa kochana sprawdziły ;-):tak::tak::tak:

reklama
witam wieczorową porą

Rudka WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ...życzę Ci, żeby wasze małżenstwo bylo zawsze dobre. Byscie się bardzo kochali i wspierali nawzajem.Zeby wasze marzenia byly wspolne, wspolnie dzielili i szczęscie i smuteczki. Kazdy dzien przynosil potwierdzenie waszej milosci, a nadstępne rocznice byly jeszcze wapanialsze od tej pierwszej.
Tego wszystkiego bardzo Ci życzę:tak::-)

lilu19- heheh nie dziekuje raz jeszcze wiesz zeby nie zapeszyc..

dzis wyjezdzamy ok 19.30 wiec nie bede z wami pisac az do 25.. wtedy napisze co i jak..cycuchy mnie okorpnie bola po bokach , a jak dotknie to dopeiro.... zgaga teraz glownie wiecozrem sie pojawia.. bialy sluz,, tempka 37,1.. i dobijanie choc teraz juz nie caly czas, oby byla to fasoleczka:-D bardzo chcialabym:-D
buzka kochana papa:-D

Hej dziewczynki:-)
Zgodnie z tym co zamierzałam, zrobiłam dziś rano test, zanim mój T. wyszedł do pracy... No i...:tak:same zobaczcie:-)

:confused: TO CIĄŻA? :confused:
Kochany mój mówi, że nie jest pewien co do wyniku:errr: Druga kreseczka słabiutka, stąd Jego niedowierzania. Ja tam wierzę w ciążę, choć do końca w to uwierzyć nie mogę:-) Zaraz lece zapisać się do ginekologa... Mam nadzieję, ze dostanę termin możliwie jak najszybszy:-)
Boziu, ale sie cieszę:-D:-D:-D
A wczoraj w rozmowie z kolegą padło słowo "śledzie" i Ja od razu nabrałam chętki na śledzika w oleju z rodzynkami (jakie połączenie hehe)... A nigdy tego typu śledzi nie lubiłam:-) Napisałam aż smsa do Kochania, by mi kupił :-) Po powrocie z pracy zjadłam kilka i poprawiłam chipsami:-) Fajnie mieszam:-) Dziś rano to samo:-) choć śledziki już tak nie smakowały:-)
Znów tempka w górze, bo już mam wypieki:-)
Ahhh....:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

PS. Zapomniałam o fluidkach :-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~​

Ostatnia edycja:
imagination GRATULACJE, z takim testem, a raczej wynikiem inaczej być nie może:-)

wyłapałam fluidki pierwsza to może i mi się w tym cyklu uda;-)

imagination Gratulacje!!!!! :-)

Natella...nie wiem ilu dniowy masz cykl, niektórym dziewczynkom dopiero 6 dni po terminie @ wychodzą pozytywne testy....objawy masz ciążowe ale niestety wiele z nas je ma a potem dostaje@ :-(, poczekaj do niedzieli zrób test jak@ nie przyjdzie albo idż na bete...ta ci chyba powinna wyjsc już teraz, jesli jestes w ciąży... jeśli nie dostaniesz @ i test bedzie nadal negatywny to trzeba isc do gina i zapytac co robić....

reklama
imagination - wcale ta kreska nie jest słaba jak na 28dc :-)....u mnie 30dc była dwa razy bledsza niz twoja.... :-) jeszcze raz gratulaski

Do góry