reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

u nas właczam sama kiedy chce:) mamy cały rok dostęp:))) teraz chyba już tak w nowych blokach powinno być zgodnie ze standardami UE;-) także od wczoraj grzejemy i jest super cieplutko:-)

To macie super. Ja mieszkam w kamienicy z 1955 roku ;-)i nie mamy takich luksusów ;-)

hmmm kinguś, jak sprzęt dobry i nic sie nie przesuneło to może juz byc widac i jajeczko w odpowiednim miejscu i kruszynkę...:-) serduszka jeszcze nie. Trzymam za kruszynke kciuki, niech rośnie mamusi zdrowo
Wg ostatnie @ to będzie 6 tydzień ale wg owulacji to będzie dopiero 3 t i 5 dni więc nie nastawiam się na fajerwerki. Podobno jak beta jest powyżej 1000 to coś widać ja w 33 dc miałam 1238 więc mam malutką nadzieję. Niech już będzie czwartek...

Ostatnia edycja:
reklama
To macie super. Ja mieszkam w kamienicy z 1955 roku ;-)i nie mamy takich luksusów ;-)

Wg ostatnie @ to będzie 6 tydzień ale wg owulacji to będzie dopiero 3 t i 5 dni więc nie nastawiam się na fajerwerki. Podobno jak beta jest powyżej 1000 to coś widać ja w 33 dc miałam 1238 więc mam malutką nadzieję. Niech już będzie czwartek...

kinguś na usg dopochwowym powinno być widać fasolkę:))

Dzień dobry!

U mnie zostały 4 dni do @ i w sumie wczoraj byłam pozytywnie nastawiona, bo piersi zaczęły boleć i takie dziwne uczucie w brzuszku, a dziś hm? niby temp. wzrosła, ale żadnych przeczuć... czekam spokojnie...

Mój misiek niestety dziś ma nocną zmianę..:( także dzisiejsza noc niestety będzie samotna...a moglibyśmy troszkę postarać się...nie lubię tego...mam nadzieję że jak wróci to mi to wynagrodzi :)
a Wy jak sobie radzicie podczas samotnych nocy?
Weteranka witaj... to z rana go zaatakuj;-)... ja tez czasami jestem sama w nocy, jak sobie radzę? śpię... to kwestia przyzwyczajenia...

Rudka wszystkiego dobrego dla całej waszej trójki!!!!!!!!!!!
Rudka, ja równiez przyłączam się do zyczeń... spóźnione lecz szczere:-)

Mam nadzieję, ze u mnie dzis @ nie nadejdzie i też jutro ujżę II, 3majcie dziewczynki kciuki, :-):-):-)
Imagination 3mam kciuki i czekam na jutzrejsze dobre wieści...

Ja obudzilam sie dzis..... przeziebiona :crazy:
Na razie nie czuje bolu podbrzusza a bolu piersi wiec zaczynam sie zastanawiac czy te wczorajsze dolegliwosci nie byly aby zwiazane ze zblizajacym sie przeziebieniem:no: Mam nadzieje ze nie.... !!!!!
Dominika, a to na pewno przeziębienie? ja tez tak sie dziwnie czuję jakby przeziębienie... a tej wstrętej @ mówie a sio, żeby nie przylazła

Teraz @ sie już kończy (dziś ostatni dzień) i niedługo staranka, oby teraz było więcej prób.
Kasiu Ty nie czekaj kilka dni, tylko od razu do dzieła:-);-):tak:

u nas właczam sama kiedy chce:) mamy cały rok dostęp:))) teraz chyba już tak w nowych blokach powinno być zgodnie ze standardami UE;-) także od wczoraj grzejemy i jest super cieplutko:-)
Ell fajnie masz... u nas zimno, siedze zawinięta w koc... brrr... ale wywiesili ogłoszenie, żeby odkęcić grzejniki i odpowietrzyć to pewnie niedługo zacznął grzać...

to was troszeczke rozbawilam , tylko ze to w dotyku naprawde jest takie i martwi mnie.przed chwilka ogladalam swoje piersi i zauwazylam ze pojawily mi sie delikatne zylki odchodzace promieniscie od brodawek i wogole piersi mi jakby przytyly-nie powiekszyly sie w przod ale na boki sa wieksze.ja jakos nie wierze ze moglabym byc w ciazy bo ...z moim pechem udaloby sie ot tak i juz ?:confused::szok::confused:

moj maz jak wraca z pracy to wita mnie-czesc dziewczynki bo staralismy sie o dziewczynke. ach jakbym chciala zeby to byla prawda.:-D:-D:-D:-D:-D
ogolnie jest on bardziej przekonany o mojej ciazy a ja nie chce sie nastawiac bo potem byloby mi bardzo smutno :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

dzis mam 27dc, wiec czy mozliwe zeby w piersiach zachodzily juz jakies zmiany???

acha i jeszcze jedno-wlasnie jem mini kulki mozarella-mam nadzieje ze mozna

gemini ja miałam zyłki na dekoldzie i bolące piersi dopiero gdzieś w 5tc ale u ciebie może moga być wczesniej, czekaj dzielnie do terminu małpy...własnie to jest fajne, ze sie ot tak i udaje, mi sie udało 2 razy ot tak ..... i byłam miło zaskoczona i licze, ze w najblizszym cyklu tez ot i tak sie uda :-).... (a co bedzie mówił męzus jak bedzie chłopiec??? hehe)...
kinguś- to prawda, że powyżej 1000bety juz cos widac i trzymam kciuki by u Ciebie było widac ociupinkę...a jak nie bedzie to tylko mi sie nie zestresuj, bo to dla fasolki niedobre, poczekaj spokojnie (uuu latwo mi mówić....) bo napewno sie pojawi :-)...

Czesc Dziewczyny!!! Wiecie co, meczy mnie dzisiaj bol prawego jajnika i jak jechalam dzis autobusem to strasznie niedobrze mi sie zrobilo...... Obiecujace objawy choc wiem ze lepiej sie nie nakrecac.... :tak: Aaaa no i czuje lekki bol podbrzusza.

Czesc Dziewczyny!!!Dzis jest moj 32dc, zrobilam test rano i wyszla I kreska :(.Piersi troszke bola po bokach,nieraz brzuch pobolewa ale nie tak jak na @ i nic poza tym.Sluz mam bialy,kremowy i troszke rozciagliwy.Co o tym myslicie i jezeli chodzi o objawy? Mysle ze jeszcze poczekam i zrobie kolejny test w niedziele.

reklama
Czesc dziewczyny!
gemini - u mnie siateczka zyl na piersiach to byl pierwszy objaw ciazy,jak zaszlam z Weronisia i mialam juz po ok tygodniu od przytulanek:tak:I juz wiedzialam,ze to ciaza bedzie!I zadnych specjalnie oznak procz tego nie mialam na samym poczatku,zupelnie inaczej niz teraz:tak:
A mi lekaraka kazala tescik powtorzyc w niedziele i jak wyjdzie pozytywny,ale taki mooooooooocno wyrazny to mam sie zarejestrowac na kolejna wizyte.No i ja w goracej wodzie kapana /.....hehee.....kupila dwa tesciki dzis.....i jeden zrobilam juz ok 13:00 i krecha testowa mocna i w dtrugim okienku wielki i wyrazny +:tak::tak::tak:Juz dzwonilam i sie zapisalam na piatek,bo wczesniej nie ma mojego doktora:tak:
natella - ja dwie krechy mialam dopiero 9dni po terminie @,wiec odczekaj troszke...

Do góry