reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

u nas właczam sama kiedy chce:) mamy cały rok dostęp:))) teraz chyba już tak w nowych blokach powinno być zgodnie ze standardami UE;-) także od wczoraj grzejemy i jest super cieplutko:-)

To macie super. Ja mieszkam w kamienicy z 1955 roku ;-)i nie mamy takich luksusów ;-)

hmmm kinguś, jak sprzęt dobry i nic sie nie przesuneło to może juz byc widac i jajeczko w odpowiednim miejscu i kruszynkę...:-) serduszka jeszcze nie. Trzymam za kruszynke kciuki, niech rośnie mamusi zdrowo
Wg ostatnie @ to będzie 6 tydzień ale wg owulacji to będzie dopiero 3 t i 5 dni więc nie nastawiam się na fajerwerki. Podobno jak beta jest powyżej 1000 to coś widać ja w 33 dc miałam 1238 więc mam malutką nadzieję. Niech już będzie czwartek...

Ostatnia edycja:
reklama
To macie super. Ja mieszkam w kamienicy z 1955 roku ;-)i nie mamy takich luksusów ;-)

Wg ostatnie @ to będzie 6 tydzień ale wg owulacji to będzie dopiero 3 t i 5 dni więc nie nastawiam się na fajerwerki. Podobno jak beta jest powyżej 1000 to coś widać ja w 33 dc miałam 1238 więc mam malutką nadzieję. Niech już będzie czwartek...

kinguś na usg dopochwowym powinno być widać fasolkę:))

Dzień dobry!

U mnie zostały 4 dni do @ i w sumie wczoraj byłam pozytywnie nastawiona, bo piersi zaczęły boleć i takie dziwne uczucie w brzuszku, a dziś hm? niby temp. wzrosła, ale żadnych przeczuć... czekam spokojnie...

Mój misiek niestety dziś ma nocną zmianę..:( także dzisiejsza noc niestety będzie samotna...a moglibyśmy troszkę postarać się...nie lubię tego...mam nadzieję że jak wróci to mi to wynagrodzi :)
a Wy jak sobie radzicie podczas samotnych nocy?
Weteranka witaj... to z rana go zaatakuj;-)... ja tez czasami jestem sama w nocy, jak sobie radzę? śpię... to kwestia przyzwyczajenia...

Rudka wszystkiego dobrego dla całej waszej trójki!!!!!!!!!!!
Rudka, ja równiez przyłączam się do zyczeń... spóźnione lecz szczere:-)

Mam nadzieję, ze u mnie dzis @ nie nadejdzie i też jutro ujżę II, 3majcie dziewczynki kciuki, :-):-):-)
Imagination 3mam kciuki i czekam na jutzrejsze dobre wieści...

Ja obudzilam sie dzis..... przeziebiona :crazy:
Na razie nie czuje bolu podbrzusza a bolu piersi wiec zaczynam sie zastanawiac czy te wczorajsze dolegliwosci nie byly aby zwiazane ze zblizajacym sie przeziebieniem:no: Mam nadzieje ze nie.... !!!!!
Dominika, a to na pewno przeziębienie? ja tez tak sie dziwnie czuję jakby przeziębienie... a tej wstrętej @ mówie a sio, żeby nie przylazła

Teraz @ sie już kończy (dziś ostatni dzień) i niedługo staranka, oby teraz było więcej prób.
Kasiu Ty nie czekaj kilka dni, tylko od razu do dzieła:-);-):tak:

u nas właczam sama kiedy chce:) mamy cały rok dostęp:))) teraz chyba już tak w nowych blokach powinno być zgodnie ze standardami UE;-) także od wczoraj grzejemy i jest super cieplutko:-)
Ell fajnie masz... u nas zimno, siedze zawinięta w koc... brrr... ale wywiesili ogłoszenie, żeby odkęcić grzejniki i odpowietrzyć to pewnie niedługo zacznął grzać...

to was troszeczke rozbawilam , tylko ze to w dotyku naprawde jest takie i martwi mnie.przed chwilka ogladalam swoje piersi i zauwazylam ze pojawily mi sie delikatne zylki odchodzace promieniscie od brodawek i wogole piersi mi jakby przytyly-nie powiekszyly sie w przod ale na boki sa wieksze.ja jakos nie wierze ze moglabym byc w ciazy bo ...z moim pechem udaloby sie ot tak i juz ?:confused::szok::confused:

moj maz jak wraca z pracy to wita mnie-czesc dziewczynki bo staralismy sie o dziewczynke. ach jakbym chciala zeby to byla prawda.:-D:-D:-D:-D:-D
ogolnie jest on bardziej przekonany o mojej ciazy a ja nie chce sie nastawiac bo potem byloby mi bardzo smutno :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

dzis mam 27dc, wiec czy mozliwe zeby w piersiach zachodzily juz jakies zmiany???

acha i jeszcze jedno-wlasnie jem mini kulki mozarella-mam nadzieje ze mozna

gemini ja miałam zyłki na dekoldzie i bolące piersi dopiero gdzieś w 5tc ale u ciebie może moga być wczesniej, czekaj dzielnie do terminu małpy...własnie to jest fajne, ze sie ot tak i udaje, mi sie udało 2 razy ot tak ..... i byłam miło zaskoczona i licze, ze w najblizszym cyklu tez ot i tak sie uda :-).... (a co bedzie mówił męzus jak bedzie chłopiec??? hehe)...
kinguś- to prawda, że powyżej 1000bety juz cos widac i trzymam kciuki by u Ciebie było widac ociupinkę...a jak nie bedzie to tylko mi sie nie zestresuj, bo to dla fasolki niedobre, poczekaj spokojnie (uuu latwo mi mówić....) bo napewno sie pojawi :-)...

Czesc Dziewczyny!!! Wiecie co, meczy mnie dzisiaj bol prawego jajnika i jak jechalam dzis autobusem to strasznie niedobrze mi sie zrobilo...... Obiecujace objawy choc wiem ze lepiej sie nie nakrecac.... :tak: Aaaa no i czuje lekki bol podbrzusza.

Czesc Dziewczyny!!!Dzis jest moj 32dc, zrobilam test rano i wyszla I kreska :(.Piersi troszke bola po bokach,nieraz brzuch pobolewa ale nie tak jak na @ i nic poza tym.Sluz mam bialy,kremowy i troszke rozciagliwy.Co o tym myslicie i jezeli chodzi o objawy? Mysle ze jeszcze poczekam i zrobie kolejny test w niedziele.

reklama
Czesc dziewczyny!
gemini - u mnie siateczka zyl na piersiach to byl pierwszy objaw ciazy,jak zaszlam z Weronisia i mialam juz po ok tygodniu od przytulanek:tak:I juz wiedzialam,ze to ciaza bedzie!I zadnych specjalnie oznak procz tego nie mialam na samym poczatku,zupelnie inaczej niz teraz:tak:
A mi lekaraka kazala tescik powtorzyc w niedziele i jak wyjdzie pozytywny,ale taki mooooooooocno wyrazny to mam sie zarejestrowac na kolejna wizyte.No i ja w goracej wodzie kapana /.....hehee.....kupila dwa tesciki dzis.....i jeden zrobilam juz ok 13:00 i krecha testowa mocna i w dtrugim okienku wielki i wyrazny +:tak::tak::tak:Juz dzwonilam i sie zapisalam na piatek,bo wczesniej nie ma mojego doktora:tak:
natella - ja dwie krechy mialam dopiero 9dni po terminie @,wiec odczekaj troszke...

Do góry