reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

Cześć Dziewczyny, przepraszam że tak późno ale miałam straszną ochotę na chińczyka i musiałam iść sobie kupić ;-)

No wiec beta wyszła 99 wiec... chyba jestem w ciąży!!!:-D pi

Ogromne Gratulacje :-D:-D
dzis mam 1szą rocznice ślubu, i czekam na męza z winkiem:) na pewno sie ucieszy, owocnej nocy zycze wszystkim:-):-):-):-)

wszystkiego naja naj z okazji I rocznicy :-)

Powiadomię, powiadomię, na pewno:-):-):-)
Jestem dobrej myśli, choć jak wiadomo, los bywa okrutny i przewrotny, dlatego nadal liczę na Wasze kciuki:-)
Zbieram się do pracy. Nie chce mi się strasznie, zwłaszcza w to zimno, ale mus...:nerd:
A Wam życzę miłego dnia:-) i owocnych nocnych staranek:-)
Odezwę się dopiero jutro i napiszę wynik testowania....
Tak więc do jutra papapa:happy:

Napewno beda II piekne krechy :tak::laugh2:

A mi jest bardzo smutno od wczoraj,otoz moja bardzo dobra znajoma, o ktorej juz tu kiedys spomnalam ze bardzo dlugo sie starala o dzidziusia, jak zaszla dwa lata temu w ciaze okazalo sie ze ma ciaze pozamaciczna, teraz drugi raz zaszla niby wszystko bylo ok, az do wczoraj :-(
jest w 14 tyg ciazy i wyszlo jej bardzo wysoka przeziernosc karkowa norma jest do 2.7 mm a jej dzidzius ma 7 mm
pani doktor podejrzewa chorobe turnera ( czy jak to tam sie pisze ) tak bardzo mi jej zal, w przyszlym tyg, ma badanie genetyczne... ohhh jaki ten los okrutny....

reklama
kinguś jeszcze raz gratuluje fasolki...kibicowalam Ci od maja... pierwsza wizyta w 5tc może nie byc spektakularna niestety choc powinna bo bycie w ciazy to wpaniały i wyjatkowy okres dla każdej kobiety, niektórzy gin zlecaja tylko badania (morfo, mocz, cukier, toxo, cytol,. HIV, rózyczkę itd... ) i badają tylko i nawet nie kieruja na usg dopochwowe .... jak bylam tak gdzieś pod koniec 5tc ginka nawet mi karty nie chciała załozyć, kazała isc na usg dopiero po 10tc ale na szczęście nie posłuchałam i poszłam w 7tc ....
trzymam kciuki...

Lili19 ja niestety mam w rodzinie sporo chorób genet. i w ciazy pierwszej strasznie sie bałam, na szczeście wyszło dobrze...moja kolerzanka tez miała takie podejrzenia...pojechała do drugiego gabinetu, innego lekarza i okazało się, ze było ok....na szczęście cuda sie zdarzają

Gemini - każda z nas ma inne objawy ciażowe, co do hehe sera moz...to nie wiem, nie miałam, miałam za to sennosć, płacliwość, nudności popołudniowe, a 5dni przed terminem @ ból w dole brzucha ...

kinguś jeszcze raz gratuluje fasolki...kibicowalam Ci od maja... pierwsza wizyta w 5tc może nie byc spektakularna niestety choc powinna bo bycie w ciazy to wpaniały i wyjatkowy okres dla każdej kobiety, niektórzy gin zlecaja tylko badania (morfo, mocz, cukier, toxo, cytol,. HIV, rózyczkę itd... ) i badają tylko i nawet nie kieruja na usg dopochwowe .... jak bylam tak gdzieś pod koniec 5tc ginka nawet mi karty nie chciała załozyć, kazała isc na usg dopiero po 10tc ale na szczęście nie posłuchałam i poszłam w 7tc ....
trzymam kciuki...
Pewnie masz rację ale ja chcę zrobić usg żeby zobaczyć czy jest w dobrym miejscu i czy w ogóle jest kruszynka ;-) Na pewno się odezwę i opowiem jak było. Dziękuje za wierne kibicowanie :tak::tak:

nie wiem czy sie orientujecie ale po implementacji zarodka 2 tyg lezenia ją czeka i zastrzyki w brzunio again
nie orientuje sie,ale brzmi to niewesoło....ale czego sie nie robi dla dzieciaczka,oby tym razem poskutkowało!!!trzymam kciuki i daj znac jakie beda wyniki
Wszystkiego dobrego z okazji 1 rocznicy ślubu Rudka! Spóźnione ale szczere :tak:

dziekuje bardzo
Jejku ale u mnie zimno w domku, siedzę poubierana bo nie chce się teraz przeziębić :dry: :-)
u mnie to samo,zaraz ide z małym do mamy a tam jeszcze zimniej ale włączymy sobie grzejniczek elektryczny i bedziemy sobie siedziecw jego ciepełku
oj powiem ci ze ten ser mozarella mnie rozbawil :tak: :laugh2:
mnie tez!!!!!:-D:-D:-D

wszystkiego naja naj z okazji I rocznicy :-)

A mi jest bardzo smutno od wczoraj,otoz moja bardzo dobra znajoma, o ktorej juz tu kiedys spomnalam ze bardzo dlugo sie starala o dzidziusia, jak zaszla dwa lata temu w ciaze okazalo sie ze ma ciaze pozamaciczna, teraz drugi raz zaszla niby wszystko bylo ok, az do wczoraj :-(
jest w 14 tyg ciazy i wyszlo jej bardzo wysoka przeziernosc karkowa norma jest do 2.7 mm a jej dzidzius ma 7 mm
pani doktor podejrzewa chorobe turnera ( czy jak to tam sie pisze ) tak bardzo mi jej zal, w przyszlym tyg, ma badanie genetyczne... ohhh jaki ten los okrutny....
dziekuje za zyczenia. niestety taki los jest.....ale ku pocieszeniu powiem ze nawet jesli przeziernosc wychodzi nieprawidłowa ( aw usg duzo zalezy od wprawy i doswiadczenia lekarza) jest jeszcze 90% szansy na urodzenie zdrowego dziecka!!!trzymam kciuki zeby sie skonczylo dobrze!!!

hmmm kinguś, jak sprzęt dobry i nic sie nie przesuneło to może juz byc widac i jajeczko w odpowiednim miejscu i kruszynkę...:-) serduszka jeszcze nie. Trzymam za kruszynke kciuki, niech rośnie mamusi zdrowo

reklama
hmmm..... no ja tez mam lodoweczke w domku ... grzanie gazem = grzaniem gdy nos zamienia sie w sopel lodu .... ehhh... :dry:a w pracy ... no coz cieplo mam do momentu przyjscia pana z biurka obok ktory zamiast np lzej sie ubrac woli zrobic przeciag!!!!! :angry::crazy: tak jakby wietrzenie mialo zastapic prysznic :baffled:
plecki mnie juz bola od siedzenia przy kompie .... :-(

Ostatnia edycja:
Do góry