Witam serdecznie drogie forumowiczki!
Nie było mnie tak krótko, a tu tyle nowych stron!
Postaram się nadrobić zaległości:
Ja juz sie poddalam i zwatpilam,ze to fasolinka we mnie sie zagniezdzila,bo objawy mi minely jakos z czasem....
No i dzis tak z glupia fran zrobilam test i.....
II!!!!
Jutro na 8:15 mam wizyte u lekarza,bo zamowilam sobie szybciej,bo @ nadal nie bylo i nie ma wiec chcialam sie dowiedziec co to....No i juz wiem:-)
Taki wiec przesylam fluidki i napisze co powie mi lekarka jutro
No wiec beta wyszła 99 wiec... chyba jestem w ciąży!!!
pisze chyba bo nie moge w to uwiezyc... gdyby na wyniku bylo napisane CIAZA to moze by to bardziej mnie przekonalo a tak... według norm to 2 tydzień
czyli zgadza sie z moim testem owulacyjnym!
Powiem Wam szczerze że uwierze w to chyba dopiero jak zobacze usg... rany jestem w szoku
Ściskam Was wszystkie i dziękuję za wsparcie!
Szczere GRATULACJE:
Katarzyna_S i
Katarzynak83, życzę, żeby fasolki w Waszych brzuszkach rosły zdrowo!!!!
a ja dalej temperaturka podwyzszona , dzis rano 37,4, plus zgaga czesto, czeste odbijanie..i bol podbrzusza ale to nie codziennie i bol glowy.. i to wszytskie objawy jakie mam,, choc nie wiem czy ciazowe
bardzo chcialabym aby okazalo sie ze ciazowe.. w srode wieczorem wyjezdzamy na nasza podroz poslubna...
i teraz mysle tylko o tym
GRATULUJĘ!!!! Mam nadzieję, ze fluidki pomogą i na moim teście też ukażą się II... A testuję już w środę o ile jutro jeszcze nie będzie @.
Dziś u mnie 28dc, więc powinnam dostać okres... Tymczasem piękny biały śluz i gęsty. Pojawiło się go więcej, bo dotychczas był głównie rano, tak więc jestem pełna nadziei:-) Ogólnie to na okres się nie czuję. Piersi mnie tylko bolą raz mocniej, raz słabiej, ale w sumie cały czas. Podbrzusze zakuło raz dziś, tak pośrodku. I takie dziwne uczucie temu towarzyszyło, jakbym czuła tak dzidziusia :-)
Tak więc jutro testuję... Oj, doczekać się nie mogę... Ile ja bym dała za piękne II :-(
Tikanis, życzę Ci udanej podróży poślubnej, wierzę, że to objawy ciążowe. Będę trzymała kciuki za pozytywny wynik testu 25ego
, ja również w podobnym czasie zamierzam zrobić test,
dowiem czy szaleć ze szczęścia i czy też będę wysyłać pozytywne fluidki.:-)
Imagination trzymam jutro kciuki też za Ciebie, Czekam na wspaniałe wieści na forum - pewnie jak my wszystkie
W czwartek idę do gin troszkę się boje mam nadzieje, że potwierdzi fasoleczke ;-) U mnie bóle brzuszka ustały i nie czuje się jakbym była w ciąży tylko jestem trochę senna. Apetytu nie mam, muszę się zmuszać do jedzenia. Na stole stoi cały talerz ciastek a ja ani jednego nie zjadłam ale cały czas bym jadła kiełbasę
i wszystko co słone;-)
Kinguś mam nadzieję, że Twoje obawy są bezpodstawne, dwie kreseczki to dwie kreseczki!
Witam - jestem tu nowa -jestem Junior Adminem na całkiem innym forum - ale że staramy się o dzieciątko postanowiłam się tu zalogować.
Stosuje NPR od 11 cykli - jak do tej pory nie udało mi się zajść w ciążę - nie tracę nadziei, jednocześnie staram się nie przejmowac za bardzo - bo to w niczym nie pomaga.;-)
Dafnie,Dominika88 - witam Was serdecznie, ja również jestem nowa. Życzę owocnych starań i szybkiego zafasolkowania.
dzis mam 1szą rocznice ślubu, i czekam na męza z winkiem
na pewno sie ucieszy, owocnej nocy zycze wszystkim:-):-):-):-)
Wszystkiego dobrego z okazji 1 rocznicy ślubu
Rudka! Spóźnione ale szczere
A ja łapię znów doła, nachodzą mnie okropne myśli i czas ciągnie mi się niemiłosiernie. Nie ma chyba nic gorszego od tego czekania.:-( Nie chcę na razie robić testu, więc muszę uzboić się w cierpliwość. Mam nadzieję, że fluidki zadziałają