reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Hehe, tu nie ma co podziwiać. Wolę mieć spokojna głowę, ze wszystko dobrze zrobiłam i jakby nie wyszedł nie będę obwiniać siebie, ze nie zrobiłam jak powinnam. Ja to chyba nie uwierze w dwie krechy i pewnie zrobie kolejny test po kilku dniach:-)

nie no jest co podziwiać - Twoja wytrwałość i konsekwencje. Wiele dziewczyn już dawno zrobiłoby test:-):-)
Będzie dobrze!!!

reklama
nie no jest co podziwiać - Twoja wytrwałość i konsekwencje. Wiele dziewczyn już dawno zrobiłoby test:-):-)
Będzie dobrze!!!
Hmmm, a może to jakieś wewnętrzne przeczucie, ze jestem w ciąży i czekam 'na ostatnią chwilę' by się cieszyć o wiele bardziej? Albo poprostu teraz będzie odpowiedni moment i wiarygodny test. :-)
Kurde, a ja wciąż głodna:crazy: już widzę, ze lekko przytyłam, a co to będzie za 9 miesięcy:-(
Wnerwia mnie bolący pryszcz :confused:, suche i popękane usta i ogólna ospałość:baffled:

Hmmm, a może to jakieś wewnętrzne przeczucie, ze jestem w ciąży i czekam 'na ostatnią chwilę' by się cieszyć o wiele bardziej? Albo poprostu teraz będzie odpowiedni moment i wiarygodny test. :-)
Kurde, a ja wciąż głodna:crazy: już widzę, ze lekko przytyłam, a co to będzie za 9 miesięcy:-(
Wnerwia mnie bolący pryszcz :confused:, suche i popękane usta i ogólna ospałość:baffled:

Tobie nie wolno sie denerwować:-):-) wszystkie objawy wskazuja na to że się udało więc trzymam kciuki!

Tobie nie wolno sie denerwować:-):-) wszystkie objawy wskazuja na to że się udało więc trzymam kciuki!
Nie denerwuję się, to raczej irytacja...
Mimo wewnętrznego przeczucia, ze się udało, ja jednak się boję, że @ jednak nadejdzie... Choć białawy śluz raczej o tym nie świadczy... A jednak strach jest... Ah te humorki i hormonki:-)

Moje dwa ostatnie cykle byly nieregularne a przedtem trwaly 31 dni wiec zakladam ze ten rowniez bedzie 31-dniowy.... To niestety tylko moje przypuszczenia ale wciaz wierze.....

Mam nadzieję, ze przez 9 miesięcy ciąży uda Mu się rzucić...

Dziś 29dc, a okresu ni widu ni słychu (jak narazie)...
jak T. zobaczy taką małą słodką kruszynke i uswiadomi sobie ze paleniu dziecku tez szkodzi to na pewno ograniczy, dziecko potrafi zdziałąc cuda!! trzymam kciuki za || !!!!!!!
zakupiłam teścik QiuckVue
to bardzo dobrze zrobiłas!!!! mi tez wyszedł szybko

pozdrawiam wszystkie staraczki w ten pochmurny dzien, nic sie nie chce robic a mam taki bajzel w domu:baffled::angry:

jak T. zobaczy taką małą słodką kruszynke i uswiadomi sobie ze paleniu dziecku tez szkodzi to na pewno ograniczy, dziecko potrafi zdziałąc cuda!! trzymam kciuki za || !!!!!!!
Mam nadzieję, ze tak właśnie będzie. Będąc u swojego brata, palił na dworze, więcmam nadzieję, że w ostateczności też tak zrobi.:happy:

to bardzo dobrze zrobiłas!!!! mi tez wyszedł szybko
To ponoć jeden z lepszych testów:-)

pozdrawiam wszystkie staraczki w ten pochmurny dzien, nic sie nie chce robic a mam taki bajzel w domu:baffled::angry:
Mi też sie nic nie chce, poza jedzeniem :happy: Jadła bym i jadła i tak w kółko... szkoda tylko, że od tego sie tyje:baffled: Ale widocznie Dzidzia głodna, to i mama głodna:-p

katarzynak83 - GRATULACJE ogromne!pocieszylas mnie,bo te bladziutkie linie na tescikach juz mnie martwily:sorry2:Czyli jednak jak juz sie pojawia II to znaczy,ze fasolka znalazla domek:tak:SUPER!Spokojnych 9 mcy!!!!!
Ja w przyszlym tyg do lekarza,ktory mi ma termin ustalic wiec dolacze do Ciebie do majowek,mam nadzieje;-):-)

Kochana, Dziękuje bardzo... ale jeszcze to do mnie nie dotarło :-D
Ja mysle ze jak zrobimy test za kilka dni to wyjda juz piekne krechy ;-) A tak z ciekawosci to kiedy mialas owulacje?? Bo pewnie jestesmy na tym samym etapie...
Ja do lekarza ide 23 wrzesnia bo nie bylo wczesniej terminu :crazy: a troche sie martwie bo mam taki brazowawy śluz jak koncówka @ (swoja droga teraz powinnam miec), no ale dziewczyny na forum napisaly juz ze tez tak mialy w terminie @... Mam nadzieje ze to norma. A robiłaś test z krwi?

Katarzynko! jestem przekonana ze w tym cyklu sie uda! ja tez poprzednio przegapilam owulacje bo okazalo sie ze byla wczesniej niz myslalam... Trzymam za Ciebie mocno kciuki:tak: Z reszta za reszte staraczek tez! :tak::tak::tak:

Niektore z Was pisza ze maja jakby niestrawnosci, gazy... ja nie sadzilam ze to moze byc jakis objaw ale ja tez tak mialam a nawet nadal mam! :baffled: Ciagle mi sie odbija!

reklama
Nie denerwuję się, to raczej irytacja...
Mimo wewnętrznego przeczucia, ze się udało, ja jednak się boję, że @ jednak nadejdzie... Choć białawy śluz raczej o tym nie świadczy... A jednak strach jest... Ah te humorki i hormonki:-)

rozumiem że zawsze są jakieś obawy że mimo wszystko możesz nie zobaczyć II, ale szczerze w to wątpie. Zapwne gdybys miała dostać @ to nie pojawiłby się biały sluz i czułabyś że @ się zbliża.
Daj znac jutro z samego rana jak zrobisz test.
Kurcze już się nie mogę doczekać kiedy będę testowała:) ale cóż najpierw musi być staranko żeby było testowanko:-):-)

Pozdrawiam wszystkie staraczki w ten zimny dzień. Oh jak dobrze że za biurkiem mam ciepło i pije gorąćą kawę - juz druga dzisiaj;-)

zmykam do pracy....

Do góry