reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

ja go miałam przy pierwszej ciąży, wykrył od razu, II kreska była bardzo wyrazna, test zrobiony parę dni po terminie@, nie pamiętam ile dokładnie, dwie kreseczki do dzisiaj są wyraźne;-)

i też robiłam z pierwszego moczu

reklama
ja go miałam przy pierwszej ciąży, wykrył od razu, II kreska była bardzo wyrazna, test zrobiony parę dni po terminie@, nie pamiętam ile dokładnie, dwie kreseczki do dzisiaj są wyraźne;-)

i też robiłam z pierwszego moczu
Tak więc jutro testuję... Oj, doczekać się nie mogę... Ile ja bym dała za piękne II :-(

zakupiłam teścik QiuckVue (ten z bobaskiem) i aż krci mnie by już go zrobić... ale zrobie z porannego moczu, wtedy nie będę miała sobie nic do zarzucenia, że nie wyszło.
Macie jakieś zdanie o tym tescie? Dobry jest?
z tego co wiem to jest uznawany przez dziewczyny za najlepszy :-D
trzymam kciuki mocno za piekne dwie trlusciutkie czerwone krechy :tak::-D:tak::-D:tak:
szkoda ze ja jeszcze sie tak postresowac nie moge ;-)

Witajcie Dziewczyny!!!
Katarzynak83 GRATULUJĘ Ci serdecznie!!!!!!!! Bardzo sie ciesze Twoim szczesciem :-):tak:
imagination zycze Ci aby jutrzejszy tescik pokazal 2 kreseczki :tak:
Witam wszystkie Staraczki, Szczesliwe Przyszle Mamusie i Obecne oczywiscie!!!!!:-)
Ja obudzilam sie dzis..... przeziebiona :crazy:
Na razie nie czuje bolu podbrzusza a bolu piersi wiec zaczynam sie zastanawiac czy te wczorajsze dolegliwosci nie byly aby zwiazane ze zblizajacym sie przeziebieniem:no: Mam nadzieje ze nie.... Pozdrawiam Was Dziewczynki!!!!!!

Stres w TYM stanie nie wskazany ponoć:-) a ja się stresuję jak przed maturą:-) Jutro będzie jeszcze gorzej robiąc teścik:-) Ale jestem dobrej myśli:-):-):-)

Na dworze zimno, w pracy też, co nie sprzyja zdrowiu:dry: A ja się dość dobrze czuje:-) Głowa tylko pobolewa i piersi. Czasem normalnie mam wrażenie ze chcą ''wyskoczyć'' ze stanika:baffled: Do tego apetycik, gazy i mdłości:baffled:

Tzn piersi dzis tez mam jakies inne, tak jakby mnie swedzialy i mrowily... Dziwne uczucie.... A bol w podbrzuszu tez jest choc na razie nie tak intensywny jak wczoraj..... Musze jeszcze troszke poczekac, dzis 28dc......

Tzn piersi dzis tez mam jakies inne, tak jakby mnie swedzialy i mrowily... Dziwne uczucie.... A bol w podbrzuszu tez jest choc na razie nie tak intensywny jak wczoraj..... Musze jeszcze troszke poczekac, dzis 28dc......
Mnie też czasem swędzą. Ból jest w sumie nieprzerwanie. Ogólnie mi urosły i są nabrzmiałe.
A ile trwa Twój cykl, że musisz czekać? Mój 28-29 dni, więc jutro testuję (30 dzień);-)

ja bez testów:) ale to nasz pierwszy planowy miesiac starań (cały bez zabezpieczeń), w ubiegłym zaczęlismy na spontan, ale prawdopodobnie 3 dni za poźno:) ( według obliczeń) bo tak czy tak w ubiegłym miesiącu nie czułam owu w ogóle, albo jej nie pamietam;-) Mam nadzieję, że tym razem będzie widoczna, a jak nie to w następnym cyklu pomyślę o testach:tak:

trzymam kciuki za Wasze starania:-)

my w tamtym cyklu mieliśmy tylko jedna próbę:zawstydzona/y: i to w 15 dniu cyklu, który okazał się cyklem 25 dniowym a nie 28 jak do tej pory. Więc w sumie szanse na zafasolkowanie były znikome.... ale i tak mi było przykro że dostałam @. Teraz @ sie już kończy (dziś ostatni dzień) i niedługo staranka, oby teraz było więcej prób. Musze zadbac żeby mój M nie pracował po nocach i był wypoczęty:-):-):-)

reklama
Na pewno będą dwie piękne krechy. Podziwiam Cię jabym kupiła dwa testy i zrobiła jeden dzis a drugi jutro;-);-)ale bądź twarda:-):-)
Hehe, tu nie ma co podziwiać. Wolę mieć spokojna głowę, ze wszystko dobrze zrobiłam i jakby nie wyszedł nie będę obwiniać siebie, ze nie zrobiłam jak powinnam. Ja to chyba nie uwierze w dwie krechy i pewnie zrobie kolejny test po kilku dniach:-)

Do góry