reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
Rany, suwaczek... he he mówie Wam że jeszcze w to wszytsko nie wierze!!!:-)
Trzymam za Was kciuki!!! Życze Wam szybkiego zakończenia staran...
Mysle ze mi te testy bardzo pomogly, miesiac wczesniej stosowalm je ale za pozno zaczelam robic i przegapilam owulacje... a teraz na wszelki wypadek zaczelam wczesnie i do skutku...

Na stole stoi cały talerz ciastek a ja ani jednego nie zjadłam ale cały czas bym jadła kiełbasę :zawstydzona/y: i wszystko co słone;-)
kinguś ja mialam tak samo!!! bedzie chłopak!!!!:-D
wracam 24, a testowac bede 25;-)
ciekawe cy wytrzymasz ten jeden dzien:-p udanego wyjazdu!!!
No wiec beta wyszła 99 wiec... chyba jestem w ciąży!!!:-D
nie chyba tylko na pewno!!!! gratuluje!!!!!!!!!
kiedy bym się bardziej miliona w lotto spodziewała niż ciąży:laugh2:
zycie jest piękne prawda???:-)

witam nowe straczki!!!! i ciebie calla !!!!!

dzis mam 1szą rocznice ślubu, i czekam na męza z winkiem:) na pewno sie ucieszy, owocnej nocy zycze wszystkim:-):-):-):-)

rudka- wytrzymam kochana napewno bo testu nie kupuje ani nie mam kupionego, kupie go dopeiro rano 25:) nie chce zapeszac:):-D i wszytskiego naj z okazji I rocznicy ślubu,,:)

Rudka-wszystkiego co najlepsze dla Was z okazji roczku!!!!Jak najszybszego zafasolkowania!:tak::tak::tak:
katarzynak83 - GRATULACJE ogromne!pocieszylas mnie,bo te bladziutkie linie na tescikach juz mnie martwily:sorry2:Czyli jednak jak juz sie pojawia II to znaczy,ze fasolka znalazla domek:tak:SUPER!Spokojnych 9 mcy!!!!!
Ja w przyszlym tyg do lekarza,ktory mi ma termin ustalic wiec dolacze do Ciebie do majowek,mam nadzieje;-):-)
tikanis - podziwiam za cierpliwosc,ja za cholere nie dawalam rady i robilam prawie codziennie....trzymam kciuki mocno!

tikanis (ciagle mi sie myli i pisze titanic hehehehe), calla i katarzyna s bardzo dziekuje za zyczenia,na razie nie moge a przynajmniej nie powinnam zafasolkowac przez dwa lata bo w lipcu mialam cesarke i urodzil sie moj synek radek, starałam sie o niego i to forum mi pomoglo wszytsko przetrwac i tak tu zostałam zeby wspierac na duchu nowe staraczki:) pozdrawiam was serdecznie

dzis mam 1szą rocznice ślubu, i czekam na męza z winkiem:) na pewno sie ucieszy, owocnej nocy zycze wszystkim:-):-):-):-)
Ja też życzę Wam wszystkiego najlepszego. Aby każdy rok Waszego małżeństwa był lepszy od poprzedniego, żeby Wasza miłość z każdym dniem była silniejsza. I przede wszystkim żebyście byli zdrowi i los zawsze sprzyjał. :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
i ja się dołączam do życzeń !! Wszystkiego najlepszego !! nie chcę się spoufalać bo jestem tutaj nowa - ale również życzę jak najszybszego zakiełkowania !!

Mój misiek niestety dziś ma nocną zmianę..:( także dzisiejsza noc niestety będzie samotna...a moglibyśmy troszkę postarać się...nie lubię tego...mam nadzieję że jak wróci to mi to wynagrodzi :)
a Wy jak sobie radzicie podczas samotnych nocy?

Do góry