katarzynka1979
Mamusia Zuzanki
Ja miałam testy lh i tam jest 25 - 8 dc, 28- 9 dc.
Kinguś - nie wiem czy już o tym pisałaś. Czy w cyklu w którym zafasolkowałaś również stosowałaś testy owulacyjne? rózne opinie o testach czytałam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam testy lh i tam jest 25 - 8 dc, 28- 9 dc.
Nie u mnie się nie sprawdziły bo ja mam pco i testy wychodzą fałszywie dodatnie. Musiałam lecieć na wspomaganiu owulacji(clo) i monitoring(usg). Monitoring polecam każdemu bo pomaga się zorientować kiedy jest owulacja i czy w ogóle jest bo testy pokazują, że się zbliża a pęcherzyk może nie pękać a na usg widać czy pęcherzyk pękł.Kinguś - nie wiem czy już o tym pisałaś. Czy w cyklu w którym zafasolkowałaś również stosowałaś testy owulacyjne? rózne opinie o testach czytałam.
Nie u mnie się nie sprawdziły bo ja mam pco i testy wychodzą fałszywie dodatnie. Musiałam lecieć na wspomaganiu owulacji(clo) i monitoring(usg). Monitoring polecam każdemu bo pomaga się zorientować kiedy jest owulacja i czy w ogóle jest bo testy pokazują, że się zbliża a pęcherzyk może nie pękać a na usg widać czy pęcherzyk pękł.
Ja mam zwykle cykle 29 dniowe - przy 12 DC wychodziły pozytywne testy, choć zazyło się dopiero 13DC pozytywny (pierwszy dzień pozytywnego).
W cyklu który się dopiero co zakończył owulacja wyszął 11DC co mnie zaskoczyło -> okazało się że miałam jakiś krótki cykl 26 dni.
Tak więc różnie z tymi testami wychodzi - naczytałam się też o testach owulacyjnych kupionych przez internet (dużo i tanio), że ci co mieli dla porównania te droższe z apteki - wypowiadali się ze każdy pokazywał co innego.
Mi skończyły się testy kupione z internetu, zamierzam teraz kupić w aptece - może skutek będzie dal mnie lepszy (czyli bejbik)
No wiec beta wyszła 99 wiec... chyba jestem w ciąży!!!![]()