reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Witam - jestem tu nowa
Witaj, życzę aby ten cykl okazał się szczęśliwy :tak::tak:

No cóż, siedzie w pracy do 17:15 wiec z lezenia nici... strasznie sie zdenerwowalam... nie wiem czy cos jest nie tak, czy to @ sie zbliza... najlepiej bylo by odebrac wynik bety i isc do lekarza ze juz dzis nie mam na to szans :-(
Będzie dobrze tylko już o tym nie myśl:tak::tak:. Weź parę głębokich wdechów, postaraj się zrelaksować (wiem, że w pracy trochę ciężko)
Daj znać jak będziesz miała wyniki

reklama
dzień dobry Paniom :-)
ale macie dzisiaj produkcję... żeby tak te fasolki z łatwością sie pojawiałay jak te posty ...achh....:-D ale do rzeczy
Katarzynak kochana jeszcze tylko troszkę i wszystko się wyjaśni..... napewno będzie dobrze...... nie denerwuj się, każdy organizm jest inny...;-)
Katarzynko_S gratulacje ogromne :tak::tak:
Imagination czekamy, czekamy... testowanko w środę rozumiem?.... :tak::tak:
Lilu ojjjj oby to nie pęcherz, sama doświadczyłam nie raz :wściekła/y: wiem jak to smakuje... może chociaż jakiś soczek żurawinki wypij, no i dużo ciepła... trzymam kciuki żeby przeszło....
Dominika i Dafine witam i życzę powodzenia ;-)
Elisabeth, Rudka, Kinguś również dzień dobry ;-)
Jesli kogoś pominęłam to przepraszam .... :zawstydzona/y::rofl2:

No tak, racja, więcej tych naszych Katarzynek jest ...... :-):-) i to jaką szczęsliwą passę ostatnio mają ;-)
Katarzynak pewnie zaraz bedzie z wynikami...
a ja dziewczyny dzisiaj zrobiłam pierwszy test owu i bladziutko oj bladziutko, trzeba czekać.... celuję na koniec tygodnia

Ostatnia edycja:
calla, a od którego dnia cyklu się powinno robic test przy cyklu tak od 25-28 dni..? tzn zawsze miałam 28 dni a ten ostatni trwał 25..
ja sobie zamówiłam w necie testy owulacyjne ale nie wiem czy mi dostarcza w odpowiednim momencie:) w razie czego kupie w aptece, ale nie wiem kiedy rozpocząć testy..

reklama
Do góry