reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Na pewno napisze Wam co wyszlo :-) Zauwazylam jeszcze u siebie od kilku dni ze czasem dostaje wypiekow na twarzy (a przeziebiona nie jestem).... Moze to tez cos oznacza???? Dobra, nie nakrecam sie juz!!!!!! Poczekam jeszcze te kilka dni a potem chwila prawdy...... Do uslyszenia papa :-)

reklama
Lilu19 mam nadzieje..... :-) Dzieki za wsparcie :-):-):-) Te moje piersi tez od czasu do czasu daja o sobie znac, czuje tak jakby od srodka lekkie klucie, mrowienie..... Kurcze, jesli sie okaze ze to ciaza to chyba oszaleje ze szczescia!!!!!!! ;-);-);-)

Hehe, tutaj kozda dziewczyna oszalala i oszaleje ze szczescia z II na tescie.....

Jeszcze raz trzymam kciuki :tak::laugh2:

Witaj :-)

Dzieki Katarzynak83 :-) Dziewczyny! Powiedzcie mi, czy wy na poczatku ciazy, zanim jeszcze nadszedl termin miesiaczki odczuwalyscie bol w podbrzuszu i takie lekkie klucie?? Nie mam tego ciagle, tylko od czasu do czasu... W piersiach na razie wielkich zmian nie dostrzeglam, sa jedynie troszke inne, bardziej tkliwe przy dotyku. Ale ten bol w podbrzuszu czuje juz wyraznie. Wiem ze to moze byc objaw zblizajacej sie miesiaczki ale przyznam ze ja nigdy nie odczuwam w zaden sposo zblizajacej sie @. Nadchodzi zawsze zupelnie bezobjawowo.... Wiec moze ten bol oznacza to czego tak bardzo pragne??? Juz nie moge sie doczekac do terminu okresu......:-) Jestem pelna nadzieji.
U mnie bóle i kłucia zaczęły się 7 dni po owulacji, piersi mnie bolały po bokach i to koniec moich objawów. Trzymam kciuki by na teście pojawiły się II kreseczki.

W czwartek idę do gin troszkę się boje mam nadzieje, że potwierdzi fasoleczke ;-) U mnie bóle brzuszka ustały i nie czuje się jakbym była w ciąży tylko jestem trochę senna. Apetytu nie mam, muszę się zmuszać do jedzenia. Na stole stoi cały talerz ciastek a ja ani jednego nie zjadłam ale cały czas bym jadła kiełbasę :zawstydzona/y: i wszystko co słone;-)

dziewczyny, mam do Was pytanie bo strasznie sie zdenerwowałam... mianowicie nie wiecie czy na poczatku ciazy moze sie pojawic taki sluz koloru brazowo - pomaranczowego :confused: Cos takiego wlasnie u siebie zaobserwowalam :szok: i sczczerze mowiac denerwuje sie czy to nie zapowiedz @ ktora powinna dzis lub jutro byc... Wydaje mi sie ze gdzies o tym czytalam ale nie moge teraz znalezc :no:
Chcialabym juz nac wynik tej bety... nie sadzilam ze tak bede sie stresowac...

Witaj kinguś!!!!!!!! Strasznie mnie pocieszylo to ze ty masz podobne objawy :-) Ja jadam normalnie, i od kilku dni zauwazylam u siebie ogromna chec na slodycze :tak: moglabym jesc i jesc te ciasteczka, batoniki, czekolade..... Zycze Ci abys ujrzala na tescie upragnione 2 kreseczki :tak::tak::tak: Pozdrawiam serdecznie!!!!!

Dominika88 ja już zobaczyłam II kreseczki, betka też pozytywna w czwartek idę do lekarza żeby potwierdził ciążę.

Katarzynak83 niestety nie wiem jak to jest z tym śluzem ale nie denerwuj się, połóż się i odpocznij i poczekaj spokojnie na wynik bety. BĘDZIE DOBRZE.

kinguś:
Acha, to cos zle zrozumialam poprzedni post ;-) W takim razie serdecznie Ci gratuluje i zycze aby lekarz rowniez potwierdzil ciaze :-):-):-)

katarzynak83:
Ja tez niestety nie wiem jak to jest z tym sluzem :confused: ale mam nadzieje ze nie oznacza on @. Popieram Kinguś, poloz sie, odpocznij i poczekaj na wyniki. Na pewno wszystko bedzie ok, trzymam kciuki!!!!!! :tak::tak::tak:

No cóż, siedzie w pracy do 17:15 wiec z lezenia nici... strasznie sie zdenerwowalam... nie wiem czy cos jest nie tak, czy to @ sie zbliza... najlepiej bylo by odebrac wynik bety i isc do lekarza ze juz dzis nie mam na to szans :-(

reklama
Witam - jestem tu nowa -jestem Junior Adminem na całkiem innym forum - ale że staramy się o dzieciątko postanowiłam się tu zalogować.
Stosuje NPR od 11 cykli - jak do tej pory nie udało mi się zajść w ciążę - nie tracę nadziei, jednocześnie staram się nie przejmowac za bardzo - bo to w niczym nie pomaga.;-)

Do góry