reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
Czasami parasolka nic nie pomoze przy tych wiatrach, juz nie raz przekonalam sie na wlasnej skorze, szlam do pracy cala mokra i przeklinalam zakichana Irlandie :laugh2:

Opowiem ci cos...
Podczas ostatniej ulewy (zdaje sie w piatek) przyszlam do pracy calkowicie przemoczona od pasa w dol...kolezanka chciala odwiesc mnie do domu aby sie przebrac ale ja mialam lepszy pomysl :tak:

Zamknelam drzwi od biura od srodka, sciagnelam przemoczone spodnie i polozylam je na grzejnik majac nadzieje ze 10 min. na maxa im wystarczy, a zreszta do sniadania i tak nikt do mnie nie zaglada.
Jasne!
Niewiem czy moj szef ma jakis sensor, ale jak nigdy wali prosto do mojego biura...ja w majtkach, tylem do kaloryfera, zeby ogrzac sobie zadek az podskoczylam, gdy ten zaczal dobijac sie do drzwi...oczywiscie oparzylam sie, szybciutko probujac wcisnac na siebie spodnie, a to nie latwe, spodnie wciaz mokre, nogi takze, dzins jakos sie skorczyl, a moj szef wciaz puka...
..krzycze chwileczke, musze zalozyc spodnie i otwieram...facet nie ma pojecia o co chodzi, gdy wytlumaczylam zaczerwienil sie i wychodzi tylem, ja przepraszam za zamkniecie drzwi a on mi mowi, ze przeciez mam prawo czasem zamknac dzwi od srodka :-D i czerwony wychodzi ...
..niewiem co mu przyszlo do glowy, ale zaloze sie, ze jak tylko bedzie wchodzil do tego biura wyobraznia wlaczy mu obraz mnie w samych majtkach siedzacej za burkiem...facet to facet....co mi tam...maz sie usmial i jedynie podziekowal, ze nie otworzylam szefowi w samych majtkach :-D

DZIEWCZYNY PROSZĘ ODPOWIEDZCIE MI :((((

CYTAT: olica- kochana ja tez bede wtedy na podrozy poslubnej i rowniez mniej wiecej wtedy co ty , ja ok 25 bede testowac:):laugh2:czyli juz 3 dni po terminie, oby nie przylazla malpiszona..:no::rofl2: a co do ciebie kochana to nie slyszalam zeby przy owulacji cycki bolaly, raczej bardziej prawdopodobne ze to ciaza.. a ile jestes po owulce??[/quote]

Ja nie wiem własciwie kiedy miałam owulacje, jakos w tym miesiącu nie mogłam jej coś zaobserwować.
Okres mialam 14 sierpnia i od przedwczoraj mocno mnie bolal brzuch i cycki staly sie twarde jak nigdy-wiecie tak aż bardzo mocno.Sutki tak bolą ze nawet nie mogę się dotknąć.

Na dodatek mialam dziś egzamin na prawko i zdałam za pierwszym razem/....
Nawet nie umiem się cieszyć bo własnie wyszłam z toalety i mam leciutko zabrudzoną wkładkę :((((

Nie wiem co to może byc, na okres to zawcześnie, a między okresami nigdy nie miałam plamień..... bardzo się boję, że to poronienie o ile oczywiście zdążyłam być w ciąży...

Testowanko mialam robić 20 września......

Powiedzcie mi prawdę na co wam to wygląda-proszę....

Opowiem ci cos...
Podczas ostatniej ulewy (zdaje sie w piatek) przyszlam do pracy calkowicie przemoczona od pasa w dol...kolezanka chciala odwiesc mnie do domu aby sie przebrac ale ja mialam lepszy pomysl :tak:

Zamknelam drzwi od biura od srodka, sciagnelam przemoczone spodnie i polozylam je na grzejnik majac nadzieje ze 10 min. na maxa im wystarczy, a zreszta do sniadania i tak nikt do mnie nie zaglada.
Jasne!
Niewiem czy moj szef ma jakis sensor, ale jak nigdy wali prosto do mojego biura...ja w majtkach, tylem do kaloryfera, zeby ogrzac sobie zadek az podskoczylam, gdy ten zaczal dobijac sie do drzwi...oczywiscie oparzylam sie, szybciutko probujac wcisnac na siebie spodnie, a to nie latwe, spodnie wciaz mokre, nogi takze, dzins jakos sie skorczyl, a moj szef wciaz puka...
..krzycze chwileczke, musze zalozyc spodnie i otwieram...facet nie ma pojecia o co chodzi, gdy wytlumaczylam zaczerwienil sie i wychodzi tylem, ja przepraszam za zamkniecie drzwi a on mi mowi, ze przeciez mam prawo czasem zamknac dzwi od srodka :-D i czerwony wychodzi ...
..niewiem co mu przyszlo do glowy, ale zaloze sie, ze jak tylko bedzie wchodzil do tego biura wyobraznia wlaczy mu obraz mnie w samych majtkach siedzacej za burkiem...facet to facet....co mi tam...maz sie usmial i jedynie podziekowal, ze nie otworzylam szefowi w samych majtkach :-D

heheheheheh, ale sie usmalam :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Tez zmoklam w ten piatek, ale moja niezawodna przyjaciolka miala ze soba suszarke do wlosow, wiec wysyszylam wlanie nia spodnie tylko ze majac je na tylku.....:-D:-D:-D:-D:-D

Ps.

Nie wiem co to może byc, na okres to zawcześnie, a między okresami nigdy nie miałam plamień..... bardzo się boję, że to poronienie o ile oczywiście zdążyłam być w ciąży...

kochana i ilu dniowe masz cykle , bo to jest wazne ???
Moze to termin @ i przyszlo tylko plamienie, duzo dziewczyn w ciazy tak maja gdy przychodzi termin @
podobno to nic wtedy groznego....
albo moze mialas pozno owulke i zarodek sie zagniezdza bo tewz czasami wystepuje wtedy plamienie.... :confused:

Hej:)

Jestem nowa..........przez 10 min pisalam ladna mowe powitalna :-) opisujaca moja sytuacje, aby jakos latwiej przelamac pierwsze lody...przyszedl sprzatacz zaczal odkurzac biuro, wiec ustapilam miejsce sprzed komputera....wracam dopisuje ostatnie slowa...wysylam...i nic...brak polaczenia z siecia :wściekła/y:

witam serdecznie ..... i czekamy na Twoje II kreseczki, których Ci serdecznie życzę ...... :tak::-D:tak:

Ja nie wiem własciwie kiedy miałam owulacje, jakos w tym miesiącu nie mogłam jej coś zaobserwować.
Okres mialam 14 sierpnia i od przedwczoraj mocno mnie bolal brzuch i cycki staly sie twarde jak nigdy-wiecie tak aż bardzo mocno.Sutki tak bolą ze nawet nie mogę się dotknąć.

14 początek @, jeżeli 6-dniowa to do 20, potem ok. 30.08-1.09 mogła być owulka, a teraz czyli 8.09 może zagnieżdzenie........... ale to tylko takie moje gdybanie :tak:

na poronienie to jest chyba troszke za wcześnie, takie wczesne poronienie to by wyszło dopiero w terminie @, więc głowa do góry ............................ :tak:

Naprawdę się przestraszyłam. Bo mocno się stresowałam egzaminem na prawko.
Cykle mam różne. Raz 40 dni, potem miałam 35, a ostatnio 33 dni. Więc okres powinnam dostać (jeśli nie zaszłam) jakoś najwcześniej 15tego. A dziś dopiero 8my....a tu jakaś plamka brązowa.....Nigdy nie dostałam okresu wcześniej niz po 33 dniach, no chyba ze wtedy jak brałam pigulki to mialam regularne okresy ale tylko wtedy.
Mam nadzieję, że ta plama to oznaka zagnieżdżenia...

Dziękuję kochane!!!!

reklama
Do góry