Lilu19
Fanka BB :)
Kingus - kochana gdzies sie podziala z wynikiem betki ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po 13 zadzwoniłam do przychodni pani powiedziała mi wynik i chciałam Wam napisać a mi komputer padł ale teraz udało mi się go włączyć to szybko piszę.Kingus - kochana gdzies sie podziala z wynikiem betki ;-)
Mnie 7 dni po owulacji bolały jajniki i brzuch jak na @ a na teście wyszły II więc nic straconegoja mam jeszcze tydzień do okresu a już czuję że sie zbliża. Ból podbrzusza, kłucie w jajnikach.
Chyba się jednak nie udało w tym miesiącu...
Po 13 zadzwoniłam do przychodni pani powiedziała mi wynik i chciałam Wam napisać a mi komputer padł ale teraz udało mi się go włączyć to szybko piszę.
Betka 78,4 mam tylko nadzieje, że pani się nie pomyliłaJutro powtórzę betke i zobaczymy czy rośnie. Trzymajcie kciuki ;-)
Mnie 7 dni po owulacji bolały jajniki i brzuch jak na @ a na teście wyszły II więc nic straconego![]()
veritaserrum witam serdecznie i szybciutko tu zalap wiruska, bo panuje u nas![]()
Moniau WIELKIE GRATULACJE!!! a fluidki wyłapane, przydadzą się, bo teraz czeka mnie czekanie...Nie mogłam spać całą noc, emocje...rano wstałam i drugi test...znów baldziutka kreseczka, ale jest![]()
przesyłam wam moc fluidów![]()
Również gratuluję!ja też wczoraj nie wytrzymałam i zrobiłam test! popołudniu.
Wczoraj powinnam była dostać @. Wyszła blada druga krecha, ale jest!!
Witam Cię! Szybkiego zafasolkowania życzę... pisałaś, że nie jestes typem "Psiapsiuły";-), a ja widzę, że dobrze Ci idzie... przygoda z szefem mnieHej
Jestem nowa
Lilu nie stresuj się Kochanie, poczekaj jeszcze kilka dni... może tempka skoczy do góry... 3mam kciukasy...Niestety ja mam zla wiadomosc:-( przyszla mama jeszcze nie zostane
![]()