ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Moniau WIELKIE GRATULACJE!!! a fluidki wyłapane, przydadzą się, bo teraz czeka mnie czekanie...
to trzymamy kciuki Elisabeth
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moniau WIELKIE GRATULACJE!!! a fluidki wyłapane, przydadzą się, bo teraz czeka mnie czekanie...
:-)Ell, działania te niby zafasolkowujące już były, bo owu już chyba była, teraz wrzucam na luzik i tylko dla czystej przyjemności;-), a co u Ciebie?to trzymamy kciuki Elisabethza owocne działanie
Ja nie wiem własciwie kiedy miałam owulacje, jakos w tym miesiącu nie mogłam jej coś zaobserwować.
Okres mialam 14 sierpnia i od przedwczoraj mocno mnie bolal brzuch i cycki staly sie twarde jak nigdy-wiecie tak aż bardzo mocno.Sutki tak bolą ze nawet nie mogę się dotknąć.
Na dodatek mialam dziś egzamin na prawko i zdałam za pierwszym razem/....
Nawet nie umiem się cieszyć bo własnie wyszłam z toalety i mam leciutko zabrudzoną wkładkę(((
Nie wiem co to może byc, na okres to zawcześnie, a między okresami nigdy nie miałam plamień..... bardzo się boję, że to poronienie o ile oczywiście zdążyłam być w ciąży...
Testowanko mialam robić 20 września......
Powiedzcie mi prawdę na co wam to wygląda-proszę....
Po 13 zadzwoniłam do przychodni pani powiedziała mi wynik i chciałam Wam napisać a mi komputer padł ale teraz udało mi się go włączyć to szybko piszę.
Betka 78,4 mam tylko nadzieje, że pani się nie pomyliłaJutro powtórzę betke i zobaczymy czy rośnie. Trzymajcie kciuki ;-)
Czekam żeby lekarz potwierdził i się wpiszę ;-)Kingus sloneczko napewno zafasolkowana jesteskurcze kiedy przylaczysz sie do mojowych mamus ?
No widzisz nie było się czego bać teraz już będzie tylko lepiej. Gratuluję podwyżki ;-)A ja uroczyście oświadczam, że moje wyniki wyszły super!!!Zapomniałam dodac, że dostałam dziś podwyżkę, ale mogę się dopiero teraz z niej cieszyc bo wcześniej nie było mi do śmiechu:-). Superowy ten poniedziałek!!!
Tak były dwaJTrzymam, trzymam. A czy mi sie wydaje, czy u Ciebie w tym cyklu były 2 jajeczka gotowe do akcji?
Wiesz jak ja miałam takie bóle to podejrzewali, że to wyrostek ale tam chyba ból promieniuje na nogę. Przy wyrostku jest chyba wysoka gorączka. Ale z całego serca życzę Ci żeby to była fasolka ;-);-);-) Pewnie urządza sobie mieszkanko :-)ojejciu dziewczynki:// od 2 godzin strasznie boli mnie pachwina.. okropny rozciagajacy bol...tempka 36,9 mierzona o godz. 5 zaraz po przebudzeniu, 2 dni temu bole podbrzusza.. myslicie ze te bole pachwiny to dobry znak?? ja jakos mam zle przeczucia ze sie nie zalapie..:![]()