reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

kingus- wiedzialam :-D ale super :-D udalo sie:-D no treaz ty lilu19- tez napewno 2 kreseczki wyjda:-D
lili19- no jasne i z toba tez sie sprawdzi ,

powiedzcie mi kochane czy rutinacea jest bezpieczna?? bo musialam wziasc 2 tabletki, kurcze a mnie tak boli te podbrzusze od wczoraj.. juz sama nie wiem cyz to owulka czy cos pieknego..:baffled:

He he, kochana jestes :-D chociaz powiem szczerze ze sie nie nastawiam pozytywnie :sorry2:
Dzisiaj mialam wielgasna zachcianke na lazanki i musialam zrobic na obiad, bo chyba by mnie skrecilo jak bym nie zjadla :happy::zawstydzona/y: i do tego nic mi sie nie chce wogole, nawet jeszcze nie posprzatalam w domu, co zawsze o tej godzinie juz leze z tylkiem do gory bo mam juz wszytsko zrobione, a dzisiaj :baffled:

Tikanis skarbie nie weim czy te tabl. sa bezpieczne, wiem tylko ze no-spa jest napewno bezpieczna a inne nie wiem :baffled:

reklama
no prosze chwilke mnie nie bylo zabralam sie za panele a tu prosze jakie wiesci
Ogromne gratulacje Kingus , trzymaj sie cieplutko dbaj o siebie i spokojnych 9 miesiaczkow
hm ale wstreciuszka jestes zadnych fluidkow nie dajesz nam nieladnie :no:

:-D:-Dkingus- no widzisz kochana tyle przeszlas wiec zasluzylas sobie na dzidzie a moze dwie, ktoz to wie :-D
lilu19- npewno i Tobie wyjda 2 kreseczki, a ten wierszyk co kiedys napisaalam mialam na mysli wlasnie kingus, ciebie i siebie :-D
lilu19, kingus, katarzynka1979, - dzieki kochane ejestescie za te cieple slowa:)
moniau- napewno tez ci sie uda tylko trzeba mocno w to wierzyc:)

a ja mysle jednak ze to jest owulka,, klucie jajnikow, bol w podbrzuszu, ale dzialamy i dzis napewno tez bedziemy,, wiec okaze sie 25 wszystko czy to maluszek... chcialabym bardzo...;-):laugh2: temperature mam ok 36,9 juz od ok tygodnia,, najnizsza tempke 36,7 w srode, ponoc zaplodniona komorka idzie 4 dni i wtedy sa takie bole i te 4 dni to by sie zgadzalo, wiec sama nie wiem czy to maluszek sie zagniezdzal czy moze owulke mam..:

Ostatnia edycja:
:-D:-Dkingus- no widzisz kochana tyle przeszlas wiec zasluzylas sobie na dzidzie a moze dwie, ktoz to wie :-D
lilu19- npewno i Tobie wyjda 2 kreseczki, a ten wierszyk co kiedys napisaalam mialam na mysli wlasnie kingus, ciebie i siebie :-D
lilu19, kingus, katarzynka1979, - dzieki kochane ejestescie za te cieple slowa:)
moniau- napewno tez ci sie uda tylko trzeba mocno w to wierzyc:)

a ja mysle jednak ze to jest owulka,, klucie jajnikow, bol w podbrzuszu, ale dzialamy i dzis napewno tez bedziemy,, wiec okaze sie 25 wszystko czy to maluszek... chcialabym bardzo...;-):laugh2: temperature mam ok 36,9 juz od ok tygodnia,, najnizsza tempke 36,7 w srode, ponoc zaplodniona komorka idzie 4 dni i wtedy sa takie bole i te 4 dni to by sie zgadzalo, wiec sama nie wiem czy to maluszek sie zagniezdzal czy moze owulke mam..:

DZIDZIA DZIDZIA DZIDZIA..... :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

tikanis pisze:
nie jestem znawca ale troche wysoka ta tempka jak na owu , bardziej pasuje na ... no ale nie chce zapeszac ;-) zawsze masz taka tempke wysoką?

reklama
hm ale wstreciuszka jestes zadnych fluidkow nie dajesz nam nieladnie :no:
Chciałam Wam przesłać fliudki jak potwierdzę betą ale dla Was wszystko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
żeby nie było, że się nie dzielę ;-);-);-)

Do góry