reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
ell albo to wstretna jakas ta @ albo wielka fasola ;-)oby taki wielki jas hehe dobra koniec pracki uciekam dzis na pokaz makijazu moze sie troszke odpreze i przestane glówkowac , milego popołudnia kochane staraczki no i oby do mojej nastepnej wizyty pokazaly sie jakies II ale zadnych @ :crazy:

u mnie tez koniec pracy, i tez zycze udanego popołudnia wszystkim, ja zmykam dzisiaj z młodą znowu na angielski:) rok się nowy rozpoczął:-D

Gemini25 witamy i owocnych starań:)

justynka moje objawy to sa wszystkie jakie sobie mozesz wyobrazic hehe zgaga, mdlosci, metaliczny smak w buzi, mam taki wech ze na ulicy czuje kto sie nie myl, nadety brzuszek, a piersi to tak nie bardzo ale w poprzedniej ciazy tez mi za wiele nie urosly wiec na nie nie licze, no i strasznie senna jestem od kilku dni ale to moze cisnienie jutro sie wszystko okaze chyba ze tym razem cykl sie zrobie na złosc nieregularny hehe
No adolfinko - trzymam kciuki za ciebie kochana :) Jestes krejzol niesamowity :) usmialam sie strasznie czytajac twoje posty :laugh2::laugh2::laugh2: co do zapachow to ja przy mojej pierwszej ciazy to czylam zapachy strasznie- a teraz kompletnie nic- mam nos zapchany;-)
Nawet nie wiesz jak bardzo chcialabym zebyc miala groszka w sobie :tak:
Ja za każdym razem idę do wc to mnie korci żeby zrobić test :zawstydzona/y:
Już kiedyś pisałam, że szkoda, że nie ma światełka np. w pępku-,zielone jesteś w ciąży, czerwone nie było by dużooo prościej :-)
Hihihihihihi no bylo by prosciej, a tak to musimy sie stresowac i kurde tyle nerw tracic :-p
Oj Kingus za was wsztkie testujace bede trzylala kciuki :) takie fajne z was dziewczyny:tak:Ja czuje sie dobrze, bardzo piersiatka mnie pobolewaja a tak to normalnie.Dopiero jest 3 tydz-wg zaplodnienia a z tego co czytam to objawy pojawiaja sie jakos po 6 tygodniu.
Tikanis , Lilu wam tez zycze powodzonka :)

Witam :) Alez jestem niecierpliwa :( tak mowilam ze wytrzymamy itd i nic z tego polecialam dzisiaj do apteki kupilam test z ta dzidzia w reczniku- plytkowy i wyszla jedna gruba krecha kontrolna a ta druga to jakby taki cien bardzo slaba i teraz nie wiem czy jestem czy nie.Bede musiala powtorzyc test za moze kilka dni hehe albo juz jutro :).A jak myslicie test mogl sie pomylic z tym cieniem drugiej kreski??

reklama
Do góry