reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

reklama
ell albo to wstretna jakas ta @ albo wielka fasola ;-)oby taki wielki jas hehe dobra koniec pracki uciekam dzis na pokaz makijazu moze sie troszke odpreze i przestane glówkowac , milego popołudnia kochane staraczki no i oby do mojej nastepnej wizyty pokazaly sie jakies II ale zadnych @ :crazy:

u mnie tez koniec pracy, i tez zycze udanego popołudnia wszystkim, ja zmykam dzisiaj z młodą znowu na angielski:) rok się nowy rozpoczął:-D

Gemini25 witamy i owocnych starań:)

justynka moje objawy to sa wszystkie jakie sobie mozesz wyobrazic hehe zgaga, mdlosci, metaliczny smak w buzi, mam taki wech ze na ulicy czuje kto sie nie myl, nadety brzuszek, a piersi to tak nie bardzo ale w poprzedniej ciazy tez mi za wiele nie urosly wiec na nie nie licze, no i strasznie senna jestem od kilku dni ale to moze cisnienie jutro sie wszystko okaze chyba ze tym razem cykl sie zrobie na złosc nieregularny hehe
No adolfinko - trzymam kciuki za ciebie kochana :) Jestes krejzol niesamowity :) usmialam sie strasznie czytajac twoje posty :laugh2::laugh2::laugh2: co do zapachow to ja przy mojej pierwszej ciazy to czylam zapachy strasznie- a teraz kompletnie nic- mam nos zapchany;-)
Nawet nie wiesz jak bardzo chcialabym zebyc miala groszka w sobie :tak:
Ja za każdym razem idę do wc to mnie korci żeby zrobić test :zawstydzona/y:
Już kiedyś pisałam, że szkoda, że nie ma światełka np. w pępku-,zielone jesteś w ciąży, czerwone nie było by dużooo prościej :-)
Hihihihihihi no bylo by prosciej, a tak to musimy sie stresowac i kurde tyle nerw tracic :-p
Oj Kingus za was wsztkie testujace bede trzylala kciuki :) takie fajne z was dziewczyny:tak:Ja czuje sie dobrze, bardzo piersiatka mnie pobolewaja a tak to normalnie.Dopiero jest 3 tydz-wg zaplodnienia a z tego co czytam to objawy pojawiaja sie jakos po 6 tygodniu.
Tikanis , Lilu wam tez zycze powodzonka :)

Witam :) Alez jestem niecierpliwa :( tak mowilam ze wytrzymamy itd i nic z tego polecialam dzisiaj do apteki kupilam test z ta dzidzia w reczniku- plytkowy i wyszla jedna gruba krecha kontrolna a ta druga to jakby taki cien bardzo slaba i teraz nie wiem czy jestem czy nie.Bede musiala powtorzyc test za moze kilka dni hehe albo juz jutro :).A jak myslicie test mogl sie pomylic z tym cieniem drugiej kreski??

reklama
Do góry