adolfina
Fanka BB :)
ell ciezka ta twoja @, zawsze tak tyjesz przed @ czy to teraz, hm moze cos tam wielkiego rosnie ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No adolfinko - trzymam kciuki za ciebie kochana Jestes krejzol niesamowity usmialam sie strasznie czytajac twoje posty co do zapachow to ja przy mojej pierwszej ciazy to czylam zapachy strasznie- a teraz kompletnie nic- mam nos zapchany;-)justynka moje objawy to sa wszystkie jakie sobie mozesz wyobrazic hehe zgaga, mdlosci, metaliczny smak w buzi, mam taki wech ze na ulicy czuje kto sie nie myl, nadety brzuszek, a piersi to tak nie bardzo ale w poprzedniej ciazy tez mi za wiele nie urosly wiec na nie nie licze, no i strasznie senna jestem od kilku dni ale to moze cisnienie jutro sie wszystko okaze chyba ze tym razem cykl sie zrobie na złosc nieregularny hehe
Hihihihihihi no bylo by prosciej, a tak to musimy sie stresowac i kurde tyle nerw tracicJa za każdym razem idę do wc to mnie korci żeby zrobić test
Już kiedyś pisałam, że szkoda, że nie ma światełka np. w pępku-,zielone jesteś w ciąży, czerwone nie było by dużooo prościej :-)